Opinie łącznie (360) Opinie (343) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Ważny od: 15 sie 2022

sklep.enigmaonline.pl spełnia wszystkie Kryteria jakości Trusted Shops Uwzględnione

Klienci są pod ogromnym wrażeniem perfekcyjnego i szczegółowego wykonania produktów, często podkreślając najwyższą jakość, precyzję oraz dbałość o każdy detal. Bardzo pozytywnie oceniany jest kontakt z firmą – klienci chwalą zaangażowanie, rzeczowość oraz bieżące informowanie o stanie realizacji zamówienia. Opakowanie produktów jest często chwalone za estetykę, staranność i elegancję, co podkreśla wyjątkowość zamówienia oraz czyni je idealnym na prezent. Klienci doceniają także możliwość indywidualizacji oraz spełnianie nietypowych próśb, a także otrzymanie projektów do akceptacji przed wykonaniem zamówienia. Podkreślany jest wysoki profesjonalizm oraz uprzejmość obsługi, dzięki czemu klienci czują się zaopiekowani i wsparci na każdym etapie zakupu. Opinie na temat czasu realizacji są mieszane – wielu klientów chwali szybką dostawę, lecz pojawiają się także głosy o przekroczonym lub maksymalnym czasie oczekiwania. Niektórzy klienci zauważają różnice pomiędzy zdjęciem produktu a rzeczywistością lub proporcjami/grawerem, choć nie wpływa to znacząco na ogólną satysfakcję.

OpinieEnigma Jubiler

Bransoletka bardzo starannie wykonana. Bardzo ładna. Wady to czas oczekiwania i grawer z dedykacją bardzo mały i słabo widoczny.

Odpowiedź ze sklepu Enigma Jubiler

Bardzo nam miło, że bransoletka się podoba. Jednocześnie dziękujemy za zwrócenie uwagi na grawer i czas realizacji.
Lepiej już nic nie można zrobić wszystko jest perfekcyjnie dopracowane ! Wracam za niedługo po kolejny zakup! Polecam

Odpowiedź ze sklepu Enigma Jubiler

Dziękujemy za zaufanie i polecenie. Do zobaczenia przy kolejnym projekcie!
Cudo przepiękne wykonanie jestem bardzo szczęśliwy Gratulacje dla całej ekipy pozdrawiam to nie ostatni zakup od was czas na branzoletkę

Odpowiedź ze sklepu Enigma Jubiler

Super to czytać. Jeśli produkt dał tyle radości, to znaczy, że zrobiliśmy dobrą robotę. Do zobaczenia przy bransoletce.
Wspaniały produkt. Bransoleta pięknie wykonana. Dopracowana w każdym szczególe. Wygląda jeszcze lepiej na żywo niż na zdjęciu. To mój trzeci produkt z Enigmy.

Odpowiedź ze sklepu Enigma Jubiler

Trzeci produkt mówi więcej niż reklama. Dzięki za zaufanie i kolejny wybór Enigmy.
Przepiękne wykonanie krzyżyka. Każdy detal dopracowany perfekcyjnie !Opakowanie mistrzostwo świata.
Szybkość realizacji zamówienia, sposób pakowania oraz profesjonalna i miła obsługa.
Piękny sygnet. Można nosić z dumą. Samo opakowanie już wiele świadczyło o staranności wykonania. Polecam

Odpowiedź ze sklepu Enigma Jubiler

Dzięki za opinię. Sygnet ma robić wrażenie, a opakowanie tylko podkreślać jego charakter.

Tego się nie da opisać...to trzeba mieć.

Enigma to bardzo profesjonalna firma i na rynku chyba jedna z najlepszych.Od początku do końca mega profesjonalna.Napewno jeszcze do niej wrócę.

Odpowiedź ze sklepu Enigma Jubiler

Dzięki! Chyba nie ma lepszej rekomendacji niż „to trzeba mieć”. Do zobaczenia przy kolejnym zamówieniu.
Jestem zachwycony produktem widać że w każdy produkt włożone jest serce. Gorąco polecam

Odpowiedź ze sklepu Enigma Jubiler

Dziękujemy za zaufanie i polecenie. To dla nas naprawdę wiele znaczy.
Łańcuszek ładny, ale niestety nie dla mnie. Za "potężny" za mój tors.
jest naprawde dobrze wykonany. uważałem iż zagłębienie wokół herbu będzie płytsze i obawiam sie iż będzie tam zbierał sie kurz ale na razie jest czysto. jestem zadowolony

Odpowiedź ze sklepu Enigma Jubiler

Dzięki za opinię. Cieszy nas, że finalny efekt spełnił oczekiwania.
Projekt mega, przewyższył moje oczekiwania Jestem bardzo zadowolony

Wszystko oko w moim przypadku.

Czas realizacji zamówienia zgodny z tym który był w opisie łańcuszka, sam kajdanik bardzo fajny.

Odpowiedź ze sklepu Enigma Jubiler

Bardzo nam miło. Cieszymy się, że wszystko poszło zgodnie z opisem.
Sygnet Marynarki Wojennej jest SUPER.Gorąco polecam.Jakość wykonania i dbałość o szczególy są na najwyższym poziomie.

Odpowiedź ze sklepu Enigma Jubiler

Dzięki! Miło wiedzieć, że sygnet Marynarki Wojennej spełnił oczekiwania.

Madalik Św. Michał Archanioł

Madalik ok, chociaż wizualnie odbiega od zdjęć na stronie - środek z postacią nie jest ciepmniejszy niż obwód co nie daje takiego efektu jak na zdjeciach.

Odpowiedź ze sklepu Enigma Jubiler

Dzięki za opinię. Przy medalionach oksydowanych kontrast może delikatnie różnić się między egzemplarzami, ale rozumiemy uwagę — przyjrzymy się temu.

ABSOLUTNY POZYTYW !!

Piękne wykonanie, super kontakt, spełniona prośba szybszej realizacji. POLECAM SERDECZNIE !

Odpowiedź ze sklepu Enigma Jubiler

Dzięki! Miło wiedzieć, że udało się nie tylko z wykonaniem, ale też z terminem.
To moje drugie zamówienie od firmy Enigma. Jestem absolutnie pewien, że będą kolejne. Pełna satysfakcja z otrzymanego łańcuszka z krzyżykiem.

Odpowiedź ze sklepu Enigma Jubiler

Dzięki za zaufanie po raz kolejny. Widzimy się ponownie.
Szybka i fachowa obsługa, sygnet idealnie odzwierciedla zlecony projekt . Dokładność w każdym szczególe. Gorąco polecam 🤩☺️

Odpowiedź ze sklepu Enigma Jubiler

Cieszy nas taka opinia. Dzięki za zaufanie.
Wszystko łańcuszek jest przecudowny jestem nim zachwycony

Odpowiedź ze sklepu Enigma Jubiler

Bardzo dziękujemy! Cieszy nas, że łańcuszek zrobił takie wrażenie.
Rewelacja , pierwsza klasa, wielki szacun i uznanie / polecam

Odpowiedź ze sklepu Enigma Jubiler

Super to czytać. Cieszymy się, że produkt zrobił takie wrażenie.

Enigma Jubiler

Polska marka. Oryginalna biżuteria męska. Projektujemy i tworzymy w Polsce — z pasją, jakością i charakterem.