Ditur.pl

Opinie łącznie (925) Opinie (395) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Klienci doceniają bardzo szybki czas realizacji zamówień oraz sprawność dostawy. Pozytywne opinie pojawiają się również na temat opakowania produktu – wielu kupujących chwali jego zabezpieczenie i estetykę. Większość osób potwierdza także zgodność produktów z opisem oraz ich ogólną jakość, a atrakcyjne oferty cenowe i promocje są często wymieniane jako wyróżnik sklepu na tle konkurencji. Obsługa klienta bywa określana jako uprzejma i sprawna, co dodatkowo wpływa na pozytywne wrażenia z zakupów. Pojawiają się jednak sporadyczne sygnały o opóźnieniach w dostawie oraz negatywne opinie dotyczące jakości opakowania, szczególnie w kontekście braku firmowych elementów. Nieliczni klienci zgłaszają także zastrzeżenia do trwałości lub autentyczności produktów. Dodatkowo, niektóre osoby zwracają uwagę na problemy z komunikacją oraz reakcją obsługi klienta w przypadku reklamacji.

OpinieDitur.pl

Same pozytywne odczucia z zakupu

Na sklep trafiłem przypadkiem i w zasadzie od razu dokonałem zakupu. Bardzo fajne promocje, szybka wysyłka i na szczęście nie musiałem długo czekać na samą dostawę, ponieważ zegarek dotarł dosłownie po kilku dniach, a nie po 14, jak było napisane w koszyku. Polecam!

Dostawa tragiczna

Z towarem wszystko w porzadku. Dostawa znacznie wydluzona, 9 dni i to tylko dlatego ze uporczywie pisalem maile bo przez pierwsze kilka dni paczka miala caly czas status początkowy. Po pierwszej wiadomości Emma odpisala, ze z paczka wszystko w porzadku i juz widzi ze wyruszyla a wyruszyla dopiero za 3 dni. O fakture tez sie musialem upomniec i otrzymalem ją dopiero po 3 mailach bo firma najpierw twierdzila, ze wyslala automatycznie w chwili wyyslki towaru, nic takiego nie mialo miejsca
Przesyłka zwykle bywa na drugi dzień płacąc taką kwotę za dostarczenie . Szybka zupełnie inna niż przepuszczałem . Napewno nie kupię następnym razem . Byłem przekonany że za tą kwotę będzie taka sama jaką kupiłem wcześniej w innej firmie , niestety to było chyba niedopatrzenie z mojej strony . Opakowanie było to samo ale szybka zdecydowanie inna .
Zegarek super zgodny z opisem, cena w porównaniu do innych stron też prezentuje się dobrze ale niestety zegarek zakupiony na prezent na początku grudnia a bateria wytrwała ledwie do 2.01. słabo to wygląda, gdyż na rynku jest wiele podróbek i mam nadzieję, że osoba obdarowana nie pomyśli, że właśnie dostała podróbkę
Zegarek spełnia oczekiwania. Wszystko z dostawą jest OK.

Sprawna obsługa a towar zgodny z opisem

Sprawna i bezproblemowa obsługa , towar zgodny z opisem
Zegarek bardzo ładny, przesyłka dobrze zabezpieczona
Jestem bardzo zadowolona z otrzymanych kolczyków Swarovski! Oryginalne, cena bardzo atrakcyjna! Mam zamiar być stałą klientką :) Dziękuję i polecam!
Zgodnie z zamówieniem

Skandaliczna obsługa i żenujące „pakowanie na prezent”

Zdecydowanie NIE polecam Ditur. Zamówienie miało być wysłane szybko, ponieważ był to prezent, a paczka została nadana dopiero tydzień po złożeniu zamówienia. To jest jakiś żart i totalny brak szacunku do klienta. Gdyby informacja o takim czasie oczekiwania była podana od początku, zamówiłabym gdzie indziej. Najbardziej żenujące jest jednak „pakowanie na prezent” za 24 zł. Serio? Produkt został owinięty zwykłym papierem i przewiązany kokardką. To ma być premium pakowanie prezentowe? Wyglądało to jak zrobione w 2 minuty byle jak. Płacenie za coś takiego dodatkowych pieniędzy to kompletne nieporozumienie. Całość wygląda bardzo nieprofesjonalnie i mocno się zawiodłam. Prezent nie dotarł na czas, a jakość usługi pozostawia wiele do życzenia. Żenada.
Szybko i sprawnie. Zegarek taki jak na zdjęciu.
Wszystko ok👍