Klienci bardzo pozytywnie oceniają jakość produktów, podkreślając ich świeżość, smak oraz ogólną satysfakcję z zakupów. Doceniane są również atrakcyjne ceny, staranne i bezpieczne pakowanie towarów, sprawna realizacja dostawy oraz uprzejma i skuteczna obsługa klienta. Zdarzają się jednak pojedyncze uwagi dotyczące potrzeby lepszego zabezpieczenia paczek, sporadycznych problemów z doręczeniem, błędów w pakowaniu, braku odpowiedzi na kontakt oraz niejasności związanych z rabatami czy cenami niektórych produktów.
Jak Trusted Shops zapobiega dodawaniu fałszywych opiniiOpinieswiezoizdrowo.pl
Dostałam przesyłkę z pomylonym zamówieniem .
Po mojej interwencji otrzymałam przeprosiny, przesyłkę zgodna z zamówieniem i bonus w postaci sardynek , które dostałam wczesniej.
Jestem mile zaskoczona i polecam zakupy w tym sklepie.
Dobrze przygotowana wysyłka. Nie próbowałem jeszcze więc trudno mi ocenić jakość pokarmów.
Wszystko bylo dobre ,oprócz paczki kawy 50g za 50zl ,co bylo niewiadomym artykułem bez specjalnego smaku ,więcej tego nie zamówię
Wspaniałe produkty i doskonale zapakowane! Polecam każdemu.
Jestem zadowolona z produktów i realizacji zamówienia
Bardzo dobre produkty, szybka dostawa. Sklep godny polecenia.
Sprawna i szybka realizacja zamówienia.
Chalwy przepyszne. Polecam te produkty.😀
Przede wszystkim b.dobry produkt (suszone mango). Realizacja ekspresowa. Klient b.zadowolony.
Wszystko jest O.K.
Pyszne zupy. Polecam!
Wszystko ok, dania smaczne
Produkty, które mnie interesują
Ten sklep ma produkty dla osób z cukrzycą w atrakcyjnej cenie. Szczególnie podoba mi się opcja darmowej dostawy w przypadku zamówienia produktów powyżej określonej sumy
Szybka dostawa i dobrze zabezpieczona produkty są dobre
Super wszystko ok polecam, pozdrawiam
Wszystko jest w porządku. Oby tak było dalej:)
Super szybka wysyłka i super jakość
dostawa bardzo szybko i profesjonalnie.