hempqualizer.pl

Opinie łącznie (710) Opinie (139) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Klienci bardzo często podkreślają wysoką skuteczność produktów, które przynoszą zauważalne efekty już po krótkim czasie stosowania. Produkty oceniane są jako wysokiej jakości, skuteczne i naturalne, a także łatwe w podaniu. Użytkownicy często zauważają znaczną poprawę w zachowaniu koni – są one spokojniejsze, mniej zestresowane i lepiej radzą sobie w nowych lub trudnych sytuacjach. Klienci doceniają fachowe, indywidualne doradztwo oraz pomoc w wyborze odpowiednich produktów i dawkowania. Obsługa klienta jest oceniana jako bardzo profesjonalna, pomocna, zaangażowana i życzliwa, a kontakt przebiega bezproblemowo. Wielu klientów zwraca uwagę na bardzo szybką i bezproblemową realizację zamówień oraz ekspresową dostawę.

Opiniehempqualizer.pl

Rewelacyjna obsługa klienta, szybka realizacja zamówienia oraz świetny kontakt na każdym etapie zakupu. Szczególnie doceniam fachowe doradztwo i pomoc w doborze odpowiedniego produktu – otrzymałam trafione porady, dzięki którym wybrałam dokładnie to, czego potrzebowałam. Profesjonalizm, zaangażowanie i indywidualne podejście do klienta sprawiają, że zakupy tutaj to czysta przyjemność. Na pewno wrócę ponownie!

Polecam z całego serca!

Produkt zamówiłam kilka tygodni temu, przed transportem do nowej stajni. Koń zdecydowanie się zrelaksował, wyciszył. Transport przeszedł bardzo sprawnie😍 Konik wyjątkowo mało się spocił i szybko odnalazł w nowych warunkach. Jeśli chodzi o sam kontakt z obsługą klienta, to pierwszy raz spotkałam się z tak zaangażowanymi ludźmi. Kontakt mamy cały czas, przez cały proces podawania produktu. Modyfikujemy dawki, decydujemy o długości podawania. Doradztwo na najwyższym poziomie! Gorąco polecam🧡
Preparat okazał się bardzo pomocny w naszym przypadku. Mój koń po operacji kolki miał dwa miesiące ścisłego aresztu boksowego, co było dla niego bardzo trudne i powodowało duży stres. Dzięki temu preparatowi udało się go wyciszyć na tyle, że codzienne funkcjonowanie w stajni stało się dla niego znacznie spokojniejsze. Koń był bardziej zrelaksowany, a jednocześnie zachował normalną aktywność i kontakt z otoczeniem. Preparat zdecydowanie ułatwił nam przejście przez ten wymagający okres rekonwalescencji.

Dziękujemy serdecznie za opinię.:)
Niestety produkt HempQualizer nie spełnił moich oczekiwań. Zdecydowałam się na jego zakup z nadzieją, że pomoże wyciszyć konia i zmniejszyć jego płochliwość. Przez pierwsze kilka dni wydawało mi się, że widzę niewielką poprawę, jednak z perspektywy czasu mam wrażenie, że mógł to być jedynie efekt placebo. Koń nadal pozostaje płochliwy i nie zauważyłam istotnej różnicy w jego zachowaniu. W moim przypadku produkt nie przyniósł oczekiwanych rezultatów.
Zamawiałam już nawet nie wiem który raz i jak zwykle rewelacja :) Dziękuję za wspaniałe artykuły, doradztwo , kompetencje i błyskawiczną wysyłkę :) Szczerze polecam 😁

Świetny kontakt z firmą, za każdym razem błyskawiczna wysyłka. Produkty innowacyjne, nie byłam na początku przekonana, ale zawsze wracam, bo warto mieć je pod ręką :)
Realizacja zamówienia przebiegła bardzo sprawnie, dostawa równie szybka. Kontakt bezproblemowy a obsługa przemiła🥰 polecam z całego serca

Hempqualizer znaczy lepiej.

Preparat wygodny w podaniu, dobrze działa na zawodach. Koń dużo lepiej odnajduje się w nowych warunkach. Jeśli chodzi o dawkę, to trzeba wypróbować i dobrać dla każdego konia indywidualnie.

Dziękujemy serdecznie za opinię.:)
Z hempqualizera+ korzystam już nie pierwszy raz. Koń astmatyk zacząć w końcu pozbywać się wydzieliny, która zalega w tchawicy. Zawsze mówię, że to ostatnia deska ratunku by mu ulżyć. Zawsze jest świetny kontakt z osobami ze sklepu, które doradzą i pomogą jaki preparat zastosować i w jakiej dawce w zależności od tego co konikowi doskwiera. Pomógł również kucowi, który był dość płochliwy i panikujący pojechać pierwszego w swoim życiu hubertusa poza stajnią i zachował się perfekcyjnie. Polecałam Zawsze i dalej będę polecać!!! 🥰

Rewelacja

Bardzo szybka wysyłka, produkt porządnie zapakowany. Świetny kontakt z klientem.
Wspaniała pomocna obsługa i świetne naturalne efekty. Współpraca z koniem po użyciu jest bardzo przyjemna pełne skupienie bez usypiania. Całkowicie prawidłowe dzialanie ktorego oczekiwalismy.

Odpowiedź ze sklepu hempqualizer.pl

Dziękujemy bardzo za opinię.:)

Jestem bardzo zadowolona!

Przyjemna, przejrzysta strona internetowa i naprawdę ekspresowa wysyłka. Dzięki używaniu Hempqualizer+, mój koń z dość zaawansowanym stadium RAO, mógł uniknąć sterydoterapii gdzie zazwyczaj jest na porządku dziennym. Przestała miewać mocne skurcze a po tygodniu podawania zaczęła wszystko odkasływać co wcześniej nie miało miejsca. Co do samego podawania produktu to bardzo bezproblemowa i szybka forma.
Szybkość dostawy. Pozdrawiam

hempqualizer + oraz easy rider

Jeden z moich koni zmaga się z RAO - po hempqualizer sięgnęliśmy w momencie, gdy wszystkie inne środki zawiodły i okazał się on strzałem w dziesiątkę. Dzięki temu produktowi udało nam się ograniczyć podawanie sterydu praktycznie do zera. Jako jeździec stosuję też Easy Rider, który bardzo sobie chwalę - pomaga mi wyciszyć nerwy, lepiej się skupić i spokojniej pracować z końmi.
Bardzo fajny produkt. Pomógł nam w bezpiecznej przeprowadzce koni i pomaga w adaptacji w nowym miejscu. Moje konie wyraźnie mają spokojniejsze głowy. Produkt bardzo wydajny, a konie chętnie go przyjmują. Obsługa sklepu przesympatyczna, interesuje się klientem i jego końmi, skutecznością produktu oraz służy pomocą i radą. Jestem pozytywnie zaskoczona profesjonalizmem i płynnością komunikacji. Polecam serdecznie :)

Odpowiedź ze sklepu hempqualizer.pl

Dziękujemy bardzo za opinię.:)
Korzystałam ze sklepu kilka razy, zawsze byłam zadowolona z obsługi. Zamówienie było obsłużone sprawnie, a produkty dostarczone w krótkim czasie. Polecam!

Dziękujemy serdecznie za opinię.:)
Kupiłam jednorazową dawkę produktu hempqualizer compete i jestem bardzo zadowolona-juz 30 minut po podaniu były wyraźne efekty, kon był spokojniejszy i zrelaksowany a transport przebiegł bezpiecznie także pasta idealnie sprawdza się w stresujących sytuacjach. Obsługa sklepu bardzo miła-pomogli dobrać odpowiedni preparat do potrzeb mojego konia. Szybka wysyłka i profesjonalne podejście. Polecam każdemu :)