Opinie łącznie (736) Opinie (127) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Ważny od: 25 kwi 2025

hempqualizer.pl spełnia wszystkie Kryteria jakości Trusted Shops Uwzględnione

Klienci bardzo często chwalą łatwość, szybkość i profesjonalizm kontaktu z obsługą sklepu. Obsługa klienta jest postrzegana jako wyjątkowo miła, profesjonalna i pomocna. Wielu klientów docenia profesjonalne, indywidualne i skuteczne doradztwo przy doborze produktów. Błyskawiczna realizacja zamówień i szybka dostawa to jeden z najczęściej chwalonych atutów sklepu. Produkty oceniane są jako wysokiej jakości, skuteczne i często przewyższające oczekiwania klientów. Większość klientów potwierdza skuteczność produktów, opisując szybkie i widoczne efekty ich działania.

Opiniehempqualizer.pl

Maść SOS

Świetny produkt w dobrej cenie. Maść SOS świetnie sprawdza się u mojego alergicznego konia, przy wszelkich obtarciach, alergicznych zmianach. Skórę momentalnie jest nawilżona, wyciszona i łatwo sie goi. Do tego jest niezwykle wydajna. Sam sklep i kontskt super:) bardzo miła obsługa i ekspresowa realizacja

Rewelacyjna obsługa klienta, szybka realizacja zamówienia oraz świetny kontakt na każdym etapie zakupu. Szczególnie doceniam fachowe doradztwo i pomoc w doborze odpowiedniego produktu – otrzymałam trafione porady, dzięki którym wybrałam dokładnie to, czego potrzebowałam. Profesjonalizm, zaangażowanie i indywidualne podejście do klienta sprawiają, że zakupy tutaj to czysta przyjemność. Na pewno wrócę ponownie!

Pasta uspokajająca testowana na 7-letniej klaczce

Pasta uspokajająca testowana na 7-letniej zielonej klaczce . Efekty znacznie przewyższyły moje oczekiwania. Klacz była wyraźnie spokojniejsza i bardziej kontrolowana, bez efektu zmulenia czy apatii.To naprawdę wyróżniający się produkt na tle konkurencji.
Bardzo polecam preparat SOS, goi wszelkie rany i zmiany na skórze w tempie ekspresowym. Jestem bardzo zadowolona, bo widać realne efekty. Dodatkowo kontakt z firmą i przebieg całego zamówienia jest bardzo przyjemny i profesjonalny dla kupującego.

Polecam z całego serca!

Produkt zamówiłam kilka tygodni temu, przed transportem do nowej stajni. Koń zdecydowanie się zrelaksował, wyciszył. Transport przeszedł bardzo sprawnie😍 Konik wyjątkowo mało się spocił i szybko odnalazł w nowych warunkach. Jeśli chodzi o sam kontakt z obsługą klienta, to pierwszy raz spotkałam się z tak zaangażowanymi ludźmi. Kontakt mamy cały czas, przez cały proces podawania produktu. Modyfikujemy dawki, decydujemy o długości podawania. Doradztwo na najwyższym poziomie! Gorąco polecam🧡
Preparat okazał się bardzo pomocny w naszym przypadku. Mój koń po operacji kolki miał dwa miesiące ścisłego aresztu boksowego, co było dla niego bardzo trudne i powodowało duży stres. Dzięki temu preparatowi udało się go wyciszyć na tyle, że codzienne funkcjonowanie w stajni stało się dla niego znacznie spokojniejsze. Koń był bardziej zrelaksowany, a jednocześnie zachował normalną aktywność i kontakt z otoczeniem. Preparat zdecydowanie ułatwił nam przejście przez ten wymagający okres rekonwalescencji.

Odpowiedź ze sklepu hempqualizer.pl

Dziękujemy serdecznie za opinię.:)
Działania maści SOS na różnego rodzaju rany jest niesamowite, z dnia na dzień widać poprawe. Kontakt ze sklepem jest niesamowicie dobry i bardzo jest to pomocne

Dziękujemy bardzo za opinię.
Niestety produkt HempQualizer nie spełnił moich oczekiwań. Zdecydowałam się na jego zakup z nadzieją, że pomoże wyciszyć konia i zmniejszyć jego płochliwość. Przez pierwsze kilka dni wydawało mi się, że widzę niewielką poprawę, jednak z perspektywy czasu mam wrażenie, że mógł to być jedynie efekt placebo. Koń nadal pozostaje płochliwy i nie zauważyłam istotnej różnicy w jego zachowaniu. W moim przypadku produkt nie przyniósł oczekiwanych rezultatów.
Zamawiałam już nawet nie wiem który raz i jak zwykle rewelacja :) Dziękuję za wspaniałe artykuły, doradztwo , kompetencje i błyskawiczną wysyłkę :) Szczerze polecam 😁

Dziękujemy bardzo za opinię.

Świetny kontakt z firmą, za każdym razem błyskawiczna wysyłka. Produkty innowacyjne, nie byłam na początku przekonana, ale zawsze wracam, bo warto mieć je pod ręką :)

Dziękujemy bardzo za opinię.

Dobra obsługa i jakość produktu

Kontakt z klientem jest wspaniały. Szybka wysyłka i bardzo dobra jakość produktu. Polecam
Realizacja zamówienia przebiegła bardzo sprawnie, dostawa równie szybka. Kontakt bezproblemowy a obsługa przemiła🥰 polecam z całego serca

Dziękujemy bardzo za opinię.
Polecam bardzo u nas super sprawdziło się na rany padokowe

Hempqualizer znaczy lepiej.

Preparat wygodny w podaniu, dobrze działa na zawodach. Koń dużo lepiej odnajduje się w nowych warunkach. Jeśli chodzi o dawkę, to trzeba wypróbować i dobrać dla każdego konia indywidualnie.

Odpowiedź ze sklepu hempqualizer.pl

Dziękujemy serdecznie za opinię.:)
Wszystko jak zawsze na najwyższym poziomie

Odpowiedź ze sklepu hempqualizer.pl

Dziękujemy bardzo za opinię.:)

Polecam !

Miły kontakt , szybka wysyłka !
Gorąco polecam. Szybka dostawa, łatwy kontakt.

Odpowiedź ze sklepu hempqualizer.pl

Dziękujemy bardzo za opinię.:)

Cudowna

Świetna, profesjonalna obsługa Szybka wysyłka . Z całego serca polecam!

Dziękujemy bardzo za opinię.
Z hempqualizera+ korzystam już nie pierwszy raz. Koń astmatyk zacząć w końcu pozbywać się wydzieliny, która zalega w tchawicy. Zawsze mówię, że to ostatnia deska ratunku by mu ulżyć. Zawsze jest świetny kontakt z osobami ze sklepu, które doradzą i pomogą jaki preparat zastosować i w jakiej dawce w zależności od tego co konikowi doskwiera. Pomógł również kucowi, który był dość płochliwy i panikujący pojechać pierwszego w swoim życiu hubertusa poza stajnią i zachował się perfekcyjnie. Polecałam Zawsze i dalej będę polecać!!! 🥰

hempqualizer.pl

Hempqualizer to polska marka premium nastawiona na poprawę dobrostanu koni oraz wspieranie ich właścicieli. Swoją renomę buduje na rygorystycznym podejściu do jakości – wszystkie receptury powstają zg...

Wyświetl wszystkie profile