Nie polecam !!!
Złożyłam zamówienie - dostawa miała być w czwartek w kolejnym tygodniu . Mija już drugi czwartek a na stronie widnieje tylko nie mamy wszystkich zamówionych produktów oczekujemy na dostawę .
Wystarczyło zadzwonić i poinformować brak nam tego czy tamtego . Realizujemy zamówienie czy czekamy dalej .
Jedyny plus że jestem osobą prywatną a nie restauracja .
Z takimi dostawami przenie nie jeden przedsiębiorca by musiał zamknąć firmę .
Opinie nt. sklepu Popularnaryba.com Fish and Seafood - Twój sklep z rybami i owocami morza
Jestem pod wrażeniem profesjonalizmu firmy! Nie dość, że oferują świetny, niszowy produkt (łosoś dziki z Alaski), to jeszcze jako jedyny znany mi sklep internetowy dostarczają mrożony produkt jako faktycznie zamrożony, nadający się do dalszego przechowywania - ukłony dla Popularnej Ryby!
Szczególnie obsługa sklepu. Kabanosy i łosoś wędzony na zimno były bardzo słone. Nie wszystkie produkty jeszcze konsumowałam (niektóre zamroziłam). Okoń i jesiotr pachniały świeżością. Jesiotr wędzony też był bardzo smaczny. Dziękuję za miłą współpracę.