10 maj 2024
Zaczynam dopiero zabawę z inwestowaniem w monety ( srebro i złoto ) ale wydaje mi się że nie wszystkie otrzymane monety ( przy odbiorze nie zauważyłem przez plastikowe opakowanie ) są tzw "nówki" mennicze i widac na nich przebarwienia ( srebro ) - na stronie nic nie wspominali że akurat zamawiane monety są z rynku wtórnego - pewnie kiedyś przy sprzedaży ktoś to uzna za wadę i obniży cenę :(
A może to standard przy tego typu transakcjach ? raz się trafi nowe a raz nie całkiem idealne
Obsługa OK
Aktualnie na zamówienie czekam 19 dni roboczych, mimo zapisu w regulaminie, że zamówienie dostarczone będzie do 15 dni, a w przypadku działania siły wyższej kupujący zostanie o tym niezwłocznie poinformowany. Nie dostałam takiej informacji, po kontakcie z infolinią (21.05) dostałam informację, że oddział jest nieczynny, ale pojutrze (23.05) już na pewno moje zamówienie zostanie dostarczone. Mijają kolejne dni, a status mojego zamówienia nie zmienił się od 26.04.
Niestety, trudno nam odnieść się do krytyki bez szczegółów umożliwiających weryfikację sprawy. Dążymy do zapewnienia najwyższej jakości usług i chętnie uwzględniamy sugestie naszych klientów. Prosimy o kontakt w celu omówienia szczegółów, co pomoże nam poprawić nasze usługi.
12 sie 2024
28 sie 2024
13 lip 2024
Transakcja udana, szybka wysyłka, dobra cena. W opisie jest zastrzeżone że monety są z różnych roczników i w różnych wzorach, ale zdjęcie jest tylko jedno. Powinno być kilka zdjęć wzorów z których będzie wybierana moneta. Ogólnie jest ok.
6 sie 2024
Dziękujemy, że zechciał Pan podzielić się z nami swoimi pozytywnymi doświadczeniami. Cieszymy się, że był Pan zadowolony z transakcji, szybkiej dostawy i konkurencyjnych cen. Jeśli chodzi o wzory monet, naszą filozofią jest oferowanie różnych opcji, aby zaspokoić różne preferencje. Doceniamy Państwa opinie i mamy nadzieję, że będziemy mogli ponownie służyć Państwu pomocą w przyszłości. Korzystając z okazji informujemy, że jest możliwość telefonicznego składania zamówień pod numerem naszej infolinii - 801 501 521 lub 22 100 60 11. Serdecznie zapraszamy.
12 lip 2024
Sam proces składania zamówienia jest kiepski. Przy problemie z transakcją był problem z zamówieniem. Nie było możliwości zapłacenia jeszcze raz, bo kwotę brało nie z zamówienia, a z aktualnego koszyka. Niestety pomimo tego, że się śpieszyłem, musiałem czekać na godziny pracy biura obsługi. Dopiero tam dowiedziałem się, że mogę zignorować zamówienie, a zamiast tego zamówić na nowo. Niby wszystko ok, ale zmarnowałem trochę czasu.
5 sie 2024
Dziękujemy, że poświęcił Pan czas na pozostawienie recenzji. Przepraszamy za wszelkie niedogodności, których doświadczył Pan podczas procesu zamawiania. Doceniamy Pana opinię i wykorzystamy ją do ulepszenia naszych usług. Mamy nadzieję, że będziemy mieli okazję służyć Państwu lepiej w przyszłości.
22 lip 2024
Inne opakowanie niż zamówione
Realizacja szybka, towar odpowiednio zapakowany, jednak zamówiłam etui do sztabki i dostałam inny wzór niż zamawiałam. Zostawiłam ponieważ też było bardzo ładne, jednak nie było zgodne z zamówieniem.
6 sie 2024
Jesteśmy wdzięczni za Pana pozytywną opinię dotyczącą szybkiej dostawy i zapakowania zamówienia. Przepraszamy jednak za wszelkie nieporozumienia związane z wyglądem otrzymanego przez Panią etui. W "Mennicy Skarbowej" cenimy zadowolenie klienta i staramy się oferować szeroką gamę produktów wysokiej jakości. Doceniamy Państwa zrozumienie i mamy nadzieję, że będziemy mogli ponownie służyć Państwu pomocą w przyszłości. Korzystając z okazji informujemy, że jest możliwość telefonicznego składania zamówień pod numerem naszej infolinii - 801 501 521 lub 22 100 60 11. Serdecznie zapraszamy.
25 lip 2024
Jest OK ! Super szybko i sprawnie, ale zamiast 10 pojedynczo pakowanych wolałbym dostać tubę zbiorczą - może to ustalić na co drugie zamówienie ?
Pozdrawiam
4 sie 2024
Rozumiemy Państwa preferencje dotyczące opakowania. Chętnie uwzględnimy możliwość dostarczenia produktów w tubie zbiorczej przy kolejnych zamówieniach. Prosimy o informację w uwagach do zamówienia lub kontakt z naszym działem obsługi klienta, aby dostosować opakowanie według Państwa życzeń.
30 lip 2024
Realizacja zgodnie z oczekiwaniami. Jakość monet niestety kolejny raz słaba
4 sie 2024
Chcielibyśmy przypomnieć, że w naszej ofercie znajdują się zarówno produkty nowe, jak i te pochodzące z obiegu wtórnego. Informacje na temat stanu produktu są zawsze zawarte w opisie przedmiotu, a niższa cena często odzwierciedla jego pochodzenie.
8 lip 2024
Słaba komunikacja
6 sie 2024
Dziękujemy, że znalazł Pan czas, aby zostawić nam opinię. Cenimy Pana opinię i przepraszamy za wszelkie niedogodności. W Mennicy Skarbowej dążymy do poprawy komunikacji z naszymi klientami i zapewnienia pozytywnych doświadczeń dla wszystkich. Doceniamy Państwa wsparcie i mamy nadzieję, że będziemy mieli okazję służyć Państwu lepiej w przyszłości. Korzystając z okazji informujemy, że jest możliwość telefonicznego składania zamówień pod numerem naszej infolinii - 801 501 521 lub 22 100 60 11. Serdecznie zapraszamy.
29 lip 2024
5 sie 2024
Dziękujemy za Państwa opinię.
28 lip 2024
5 sie 2024
Dziękujemy za Państwa pozytywną opinię. Staramy się zapewnić Państwu doskonałą obsługę i produkty wysokiej jakości. Państwa opinie pomagają nam się doskonalić. Dziękujemy, że wybrali Państwo naszą firmę.
26 lip 2024
5 sie 2024
Dziękujemy za Państwa opinię.
26 lip 2024
5 sie 2024
Dziękujemy za Państwa rekomendację.
25 lip 2024
5 sie 2024
Dziękujemy, że poświęcili Państwo swój czas na ocenę naszych usług. Cieszymy się, że doceniają Państwo jakość naszych produktów i usług. Państwa zadowolenie jest naszym najwyższym priorytetem.
22 lip 2024
6 sie 2024
Dziękujemy, że zechcieli Państwo podzielić się z nami swoimi pozytywnymi doświadczeniami. Cieszymy się, że nasze usługi spełniły Państwa oczekiwania. Doceniamy Państwa opinie i mamy nadzieję, że będziemy mieli okazję służyć Państwu ponownie w przyszłości. Korzystając z okazji informujemy, że jest możliwość telefonicznego składania zamówień pod numerem naszej infolinii - 801 501 521 lub 22 100 60 11. Serdecznie zapraszamy. Dziękujemy, że wybrali Państwo Mennicę Skarbową.
21 lip 2024
6 sie 2024
Dziękujemy za miłą recenzję i za poświęcenie czasu na podzielenie się z nami swoimi doświadczeniami. Cieszymy się, że byli Państwo zadowoleni z naszych produktów i usług. Państwa opinie są dla nas cenne, ponieważ staramy się zapewnić naszym klientom jak najlepsze doświadczenia. Korzystając z okazji informujemy, że jest możliwość telefonicznego składania zamówień pod numerem naszej infolinii - 801 501 521 lub 22 100 60 11. Serdecznie zapraszamy. Dziękujemy, że wybrali Państwo "Mennicę Skarbową".
18 lip 2024
6 sie 2024
Dziękujemy za Państwa pozytywną opinię i wybór "Mennicy Skarbowej". Dokładamy wszelkich starań, aby zapewnić Państwu najlepszą obsługę i nadal będziemy się doskonalić. Przepraszamy za wszelkie niedogodności i doceniamy Państwa zrozumienie. Mamy nadzieję, że wkrótce zobaczymy się ponownie. Korzystając z okazji informujemy, że jest możliwość telefonicznego składania zamówień pod numerem naszej infolinii - 801 501 521 lub 22 100 60 11. Serdecznie zapraszamy.
14 lip 2024
6 sie 2024
Dziękujemy, że znalazł Pan czas, aby podzielić się z nami swoimi doświadczeniami. Cieszymy się, że miał Pan pozytywne ogólne doświadczenia w Mennicy Skarbowej. Państwa opinie są dla nas ważne i będziemy nadal dążyć do doskonałości naszych usług. Mamy nadzieję, że będziemy mieli przyjemność służyć Państwu ponownie w przyszłości. Korzystając z okazji informujemy, że jest możliwość telefonicznego składania zamówień pod numerem naszej infolinii - 801 501 521 lub 22 100 60 11. Serdecznie zapraszamy.
12 lip 2024
5 sie 2024
Dziękujemy, że zechciał Pan podzielić się z nami swoimi doświadczeniami. Korzystając z okazji informujemy, że jest możliwość telefonicznego składania zamówień pod numerem naszej infolinii - 801 501 521 lub 22 100 60 11. Serdecznie zapraszamy!