mennicaskarbowa.pl- Logo - Opinie

mennicaskarbowa.pl

Opinie (598) w ciągu ostatnich 12 miesięcy  Opinie łącznie  (6059)

mennicaskarbowa.pl- Logo - Opinie

mennicaskarbowa.pl

Opinie (598) w ciągu ostatnich 12 miesięcy  Opinie łącznie  (6059)

Opinie na temat mennicaskarbowa.pl są przeważająco pozytywne. Klienci bardzo wysoko oceniają uprzejmość, profesjonalizm i zaangażowanie pracowników obsługi, podkreślając ich elastyczność i wysoką kulturę osobistą. Doceniają również sposób pakowania i zabezpieczania przesyłek, co daje im poczucie bezpieczeństwa podczas odbioru wartościowych produktów. Pozytywne opinie dotyczą także jasnej i regularnej komunikacji na temat statusu zamówienia oraz szerokiego wyboru produktów i atrakcyjnych, konkurencyjnych cen, które często są korzystniejsze niż u konkurencji. Opinie na temat czasu realizacji są podzielone – wielu klientów chwali szybkość, ale część narzeka na opóźnienia lub długi czas oczekiwania. Pojawiają się także negatywne opinie dotyczące jakości usług firm kurierskich, zwłaszcza Poczty Polskiej. Sporadycznie wyrażane jest również rozczarowanie komunikacją.

Opinie nt. sklepu mennicaskarbowa.pl

Zmienić przewoźnika. Doręczenie mojego zamówienia, było niestety najbardziej niemiłym doświadczeniem, z jakim się zetknęłam w ostatnich latach. Kurier pozostawił awizo, mimo, że byłam w domu i w tym samym przedziale godzinowym, dwóch innych kurierów, doręczyło mi przesyłkę bez problemu. To był początek moich problemów. Paczka została awizowana, do oddziału w Otwocku, oddalonego o prawie 20km od mojego domu, mimo, że najbliższy oddział na rejonie jest w Wiązownej 5-7km). Lekko zdemotywowana, postanowiłam się mimo wszystko udać po przesyłkę. Kiedy już wystałam swoje w kolejce, uprzejma Pani w okienku poinformowała mnie, że przesyłki u nich nie ma. Pokazałam jej historię z t&t, na której wyraźnie było zaznaczone, że paczka trafiła do tego oddziału. Pani poszła jej szukać…. Po kolejnych 15 min wróciła z bohaterską dumą na twarzy i obwieściła mi, że ją znalazła. Położyła mi ją na blat, nie sprawdzając mojego dokumentu tożsamości, poprosiła jedynie o podpis na tablecie i wydała mi paczkę. Jestem rozczarowana. Wartość przesyłki nie była na szczęście jakaś zawrotna (12k), ale dopłaciłam za to aby została doręczona do rąk własnych, a w zamian otrzymałam cyrk na kółkach rodem ze średniowiecza. Nie wrócę już do Państwa jako klient, a szkoda, bo samo tempo i jakość obsługi zamówienia(poza doręczeniem), było satysfakcjonujące. Macie bardzo dużo odwagi, współpracując z tak archaiczną, niestabilną i zawodną firmą, jaką jest poczta polska. A zakładam, że Państwa paczki są w większości wartościowe- pewnie dużo bardziej niż ta zamówiona przeze mnie. Pozdrawiam,
Polecam każdemu kto ceni przejrzystość oraz profesjonalizm. To nie pierwsze zamówienie i nie ostatnie. Nigdy nie miałem zastrzeżeń, czas realizacji zawsze dotrzymany. Kontakt z osobami z Mennicy Skarbowej jest bardzo dobry, dostaniesz odpowiedź na każde pytanie z szacunkiem i „uśmiechem” Pozdrawiam, Adam z Śląska.

Szybka realizacja i konkurencyjne ceny srebrnych monet

Zamawiałem srebrne monety w Mennicy Skarbowej i całe doświadczenie oceniam bardzo pozytywnie. Zamówienie zostało zrealizowane terminowo, a towar dotarł bez żadnych problemów i był dobrze zabezpieczony. Na plus zasługuje fakt, że ceny zmieniają się w czasie – dzięki temu można trafić na bardzo korzystny moment zakupu. W porównaniu do innych miejsc, gdzie często trzeba długo czekać na dostępność produktów, tutaj bywa zarówno szybciej, jak i taniej. Proces zamówienia był przejrzysty, a komunikacja bezproblemowa

Złoto z opakowaniem prezentowym

Złoto dobrze zapakowane z potwierdzeniem autentyczności, bardzo ładne opakowanie, natomiast jedyne na co warto zwrócić uwagę to w przypadku mojego zamówienia dopłata do sztabki aby wysyłka była zrealizowana w ciągu 24 godzin nie sprawdziła się w rzeczywistości. Mimo wyboru tej opcji i dopłaty, zamówienie zostało wysłane dopiero po kilku dniach.
Korzystam z ich usług od lat i jestem zadowolony z milej obsługi i szybkich terminów realizacji zamówien...bede korzystal do końca życia i jeden dzień dłużej... jedyna w naszym kraju godna i polecenia..tak trzymać pozdrawiam
Obsługa, bardzo miła i profesjonalna. Panowie tam pracujący elokwentni i kilturalni. Klimat wyśmienity. Jedynym mankamentrm ale to ciężkie do naprawy to parking przed Mennicą i mała poczekalnia. Czasem trzeba poczekać a są tylko trzy siedzące miejsca i nie zauważyłem tam WC.
Zamówienie jest dostarczone zgodnie z opisem i bardzo dobrze zabezpieczone. Przesyłka terminowa, ale w zależności czy zamawiamy monety czy sztabki czas oczekiwania jest z góry określony
Ogólnie sprawnie, mimo długiego czasu realizacji, ale wiadomo, duży ruch w interesie. Byłoby fajnie gdyby w smsie o terminie dostarczenia przesyłki, dostawca podał numer telefonu kuriera. Pozdrawiam.
Trzy gwiazdki za transport pocztą Polską i brak innych możliwości dostarczenia towaru. Pomijam fakt, że kurier z poczty wrzucił paczkę do skrzynki o 7.15 rano pomimo, że byłem w domu. Najgorsza i całkowicie nie odpowiedzialna firma kurierska jako jedyna opcja dostawy przy tak drogich produktach? Słabiutko to wygląda

Kolejny raz brak poszanowania czasu i klienta

Witam serdecznie. Pkt 1 To było dokładnie 23.11.2025. złożyłem zamówienie internetowe przez stronę mennicy. Dostałem e-maila że dziękują za zakup, zamówienie czeka na płatność. Spoko Zerwałem lokatę ( tracąc odsetki) opłaciłem zamówienie. Ponownie e-mail dziękujemy za zakup zamówienie przekazane do realizacji. Mija dwa dni ponownie e-mail zamówienie po mimo że zapłacone zostało anulowane.( Niby błąd systemu, za niska cena monety bulionowej) Chciałem zamówić ponownie, niestety na zwrot gotówki czekałem kilka dni codziennie dzwoniąc i ponaglając. Dodam że płacąc za zamówienie zrobiłem przelew natychmiastowy. Mennica tak nie postaila bo ma nas gdzieś... Przyszedł weekend Od czasu złożenia i zapłacenia pierwszego zamówienia, przez anulowanie, oczekiwanie na zwrot gotówki, weekend minął tydzień ...... Moneta droższa 700 zł. Chciałem odłożyć swoje oszczędności dla dzieci... 3 monety x 700 zł= 2100 drożej... niestety będą 2 Do tego strata kolejnych 2000 zł z odsetek przez ich błąd na stronie Biznes z mennica - strata czasu i kasy (razem4100) Pkt 2 Złożyłem zamówienie doczekałem 3 tyg. Dostałem e-maila ,,prosimy o potwierdzenie dostarczonego zamówienia i opinie,, Tak więc udałem się do oddziału a tam znowu ..... Lipa Informacja ...pana zamówienie jest spakowane ale będzie za 3 może 4 dni I znowu czas, paliwo, pieniądze (strefa parkowania) zmarnowane Nikt nie powie przepraszam Nie polecam
Może to szczegół ale zamawiałem sztabkę mennicy C.HAFNER a dostarczono mi sztabkę mennicy valcambi. Jestem zadowolony z obsługi przy odbiorze i nie mam więcej zastrzeżeń

Pełen profesjonalizm przy odbiorze osobistym w placówce

Obsługa klienta w punkcie stacjonarnym w Bydgoszczy na najwyższym poziomie. Szybko , sprawnie i kameralnie.
Każda wizyta w mennicy to czysta przyjemność , szybko , sprawnie a co najważniejsze profesjonalnie, Serdecznie polecam

Zakup złota

Bardzo dobra komunikacja i szczegółowe odpowiedzi na zadane pytania. Bardzo miła obsługa. Zakup przebiegł bez żadnych problemów.
Wszystko odbyło się sprawnie i profesjonalnie. Nie widzę potrzeby aby trzeba było cokolwiek poprawiać.
Świetna obsługa. Informacja o każdym etapie. Zniżka na kolejne zakupy. Świetnie zapakowany towar.
Polecam podobała mi się dyskrecja przesyłki oraz miła obsługa infolinii sklepu .
Szybko zrealizowany odbiór, wszystko zgodnie z planem. Sms, kontakt, sprawnie.
Bardzo dobrze zabezpieczona przesyłka - bez żadnych danych na podstawie, których doręczyciel mógłby się domyślać co zawiera przesyłka. Monety bardzo ładne i dodatkowo zabezpieczone w kapslach.
Bardzo dobry kontakt. Znacznie powyżej oczekiwań. Chciałabym, żeby urzędy tak działały