Wszystko mi się podobało, sprawny zakup i glanc towar. Mam tylko nadzieje, że za kilkanaście lat nie będzie problemu z odkupem bo tak byłem zapewniany.
Wysyłka super extra szybko. Problem polegał na tym, że Obsługa totalnie zlekceważyła moje zamówienie i na konkretny produkt, wysyłając go losowo pod względem pochodzenia (różnica polega na akredytacji giełdy londyńskiej, która niby jest, ale tak nie do końca), i na grawer - bez wcześniejszego kontaktu. Co istotne - przed złożeniem zamówienia kontaktowałam się z Infolinią i obsługa była cudowna, zostałam zapewniona, że po złożeniu zamówienia nastąpi kontakt i w jednej, i w drugiej sprawie. Jak się okazuje - super obsługa kończy się w momencie złożenia zamówienia. Nikt nie napisał nawet e-maila, że moje zamówienie nie zostanie zrealizowane zgodnie z prośbą, a taśmowo. Prezent bez graweru nie zrobił takiego wrażenia estetycznego, jaki miał, a na bieganie po mieście w poszukiwaniu grawermistrza nie mam czasu. Także jeśli chodzi o prezent, ok; ale w sprawie obsługi po złożeniu zamówienia - duże rozczarowanie, w szczególności ze względu na specyfikę miejsca, od którego wymaga się troszkę wyższego standardu obsługi. Na następne zakupy wybiorę inną mennicę.
Ogólnie ok, ale...po złożeniu zamówienia nie dostałem żadnej informacji, że czeka już do odbioru. Zamiast tego przyszedł mail, że transakcja została anulowana (nie wiadomo czemu bo produkt został opłacony).
Kontaktu mailowego brak.
Dopiero gdy zadzwoniłem na infolinie, kilka dni po deklarowanym terminie dostarczenia, poinformowano mnie, że produkt czeka w oddziale.
23 maj 2023
Dziękujemy za pozostawienie komentarza. Słuchamy naszych klientów i dbamy o świadczenie jak najwyższej jakości usług Jeżeli ma Pan jakiekolwiek uwagi dotyczące obsługi zamówienia, zapraszam serdecznie do podzielenia się nimi pod adresem sklep@mennicaskarbowa.pl
27 maj 2023
szybka dostawa i dobre ceny, ale na infolinii ogólnej nie udało mi się uzyskać pełnej informacji o jednym z zamawianych przedmiotów; uzyskałem ją dopiero też telefonicznie w jednym z punktów
Odpowiedź ze sklepu mennicaskarbowa.pl
Dziękujemy serdecznie za wystawienie pozytywnej oceny. Naszym celem jest świadczenie najwyżej jakości usług.
13 maj 2023
Bez obaw, bez stresu czy dotrze, jak dotrze. Czy będą jakieś problemy z zawartością lub z samą przesyłką. Wszystko jest jak trzeba.
17 maj 2023
Dziękujemy za wystawienie pozytywnej opinii. Naszym celem jest świadczenie najwyżej jakości usług.
13 maj 2023
Produkt bez zarzutów. Problem był z przesyłką, kurier nie dostarczał do domu tylko zostawiał bezpośrednio na poczcie.
17 maj 2023
Dziękujemy serdecznie za wystawienie pozytywnej oceny. Każda pozytywna opinia bardzo nas cieszy. Zapraszamy serdecznie do skorzystania z ponownych zakupów w sklepie Mennicy Skarbowej.
16 maj 2023
Bardzo szybkie wysłanie przesyłki podobało mi się bardzo, lecz taka wysoka cena trochę zniechęca
Kupowanie w mennicy skarbowej jest bezproblemowe, bezpieczne, komfortowe. Nie mam uwag.
Odpowiedź ze sklepu mennicaskarbowa.pl
Dziękujemy za pozostawienie pozytywnego komentarza. Robimy co w naszej mocy żeby świadczyć jak najwyższą ilość usług. Zapraszamy serdecznie do ponownego skorzystania z zakupów w Mennicy Skarbowej.
Wszystko jak w opisie
Szybko, sprawnie.
Miła obsługa przy odbiorze osobistym
25 maj 2023
Positive response to my request for specific year of coins.
Na terenie Warszawy szyybka dostawa a nie po 3 dniach
Dzień dobry,
dziękujemy za opinie i zapraszamy na kolejne zakupy. Wpłata została zaksięgowana 27/04, a wysyłka zamówienia nastąpiła 28/04, zamówienie zostało wysłane w terminie. Zapewniamy, że staramy się realizować zamówienia jak najszybciej.
Jestem zadowolona z szybkości i efektu transakcji.
Umożliwienie płatności przez np. Przelewy 24
25 maj 2023
Wygodna i prawidłowa realizacja zamówienia.
24 maj 2023
Dobrze zabezpieczona koperta. Polecam
24 maj 2023
Szybko i profesjonalnie, bezpiecznie
Odpowiedź ze sklepu mennicaskarbowa.pl
Dziękujemy za wysoką ocenę. Zapraszamy serdecznie do skorzystania z ponownych zakupów w Mennicy Skarbowej.
25 maj 2023
Polecam, wszystko zgodnie z opisem.
19 maj 2023
Wszystko jest jasne i przejrzyste.
19 maj 2023
12 maj 2023