okazeo.pl

Opinie łącznie (241) Opinie (23) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Klienci niezwykle często chwalą błyskawiczną realizację zamówień i ekspresową dostawę. Obsługa klienta jest określana jako profesjonalna, pomocna, miła i kompetentna. Bardzo wielu klientów docenia solidność, estetykę i bezpieczeństwo opakowania przesyłek. Kontakt ze sklepem jest oceniany jako szybki, sprawny i bezproblemowy. Klienci czują się docenieni dzięki indywidualnemu, proklienckiemu podejściu i trosce o relacje. Produkty są oceniane jako wysokiej jakości, zgodne z opisem i solidne.

Opinieokazeo.pl

Opinia importowana
Czuć, że obsługa wie, co robi. Polecam jak najbardziej. Szybka przesyłka. Solidnie zapakowana paczka, trwałe opakowanie. Jestem zachwycona z jakości dostarczonych produktów, wow.
Opinia importowana
Pierwszorzędna jakość obsługi klienta. Polecam. Nie mam zastrzeżeń co do sposobu zapakowania. Jest super. Wszystko gładko zostało zrealizowane. Super komunikacja i natychmiastowa wysyłka. Towar taki jak w opisie. 🔥
Opinia importowana
Przesyłka dotarła do mnie bez żadnego uszczerbku. Bardzo wytrzymałe opakowanie. Fajnie, że nie lekceważą aktualizacji terminów dostaw na stronie internetowej. Obsługa na medal, z pewnością zrobię tu jeszcze zakupy. Mogliby już sobie darować płatną wysyłkę przy tak wysokiej kwocie zamówienia.

Mega!!!

Toaletka bardzo zgrabna i praktyczna! Moja pięciolatka jest zachwycona🥰 Super produkt!

Odpowiedź ze sklepu okazeo.pl

Dzień dobry, bardzo dziękujemy za tak miłą opinię. Cieszymy się, że toaletka spodobała się i sprawdziła się w użytkowaniu. Szczególnie miło nam czytać, że pięciolatka jest zadowolona — to najlepsze potwierdzenie, że produkt spełnił swoje zadanie. Dziękujemy za wybór Okazeo i za polecenie. Życzymy dużo radości z użytkowania!
Opinia importowana
Żadnego stresu bo ekspresowa dostawa. Doskonała, kompetentna obsługa, która bez problemu udzieliła mi dodatkowych informacji o produktach. Świetne zabezpieczenie przesyłki, nie znalazłam ani jednego uszkodzenia. Wszystko zgodne z opisem, polecam.
Opinia importowana
Czas dostawy na bardzo wysokim poziomie, jak w szwajcarskim zegarku. Szczere i dokładne doradztwo. Dosknonała obsługa. Jestem pod wrażeniem jakości opakowania, super. Fenomenalna jakość produktów, zero podróbek. Polecam.
Opinia importowana
Po raz pierwszy tak szybko otrzymałam swoje zamówienie, szok. Oryginalne opakowanie, do tego tak pięknie zapakowane. No cudo! Świetny kontakt z obsługą i naprawdę szybka pomoc. Jestem bardzo zadowolona z zakupów, na pewno tutaj wrócę.
Szybka dostawa i co najważniejsze bardzo dobry kontakt i wsparcie.
Jestem bardzo zadowolona ,polecam wszystkim
Opinia importowana
Profesjonalna obsługa klienta. Przesyłka dostarczona terminowo, polecam.
Opinia importowana
Doskonała obsługa, nie widzę żadnych wad. Nie mam zastrzeżeń co do sposobu zapakowania. Jest super. Przesyłka dotarła do mnie planowo. Bardzo miła obsługa klienta, towar pierwsza klasa, dostarczony w ekspresowym czasie.
Opinia importowana
Paczka przyszła w pudełku i wszystko z nią jest ok. Pełna precyzja, tyczy się to także czasu dostawy. Rzadkość! Nie sposób dać inną ocenę, niż najwyższą. Szacunek dla obsługi. Zamówiony produkt zgodny z opisem, a paczka bardzo solidnie zapakowana, polecam.
Zadowolona jestem z zakupu produktu

Odpowiedź ze sklepu okazeo.pl

Dzień dobry, bardzo dziękujemy za pozytywną opinię. Cieszymy się, że jest Pani zadowolona z zakupu oraz że produkt spełnił oczekiwania. Takie wiadomości są dla nas bardzo ważne i motywują nas do dalszego dbania o jakość produktów, sprawną dostawę oraz dobrą obsługę. Dziękujemy za wybór Okazeo i zapraszamy ponownie.
Sprawnie i poprawnie
Opinia importowana
Profesjonalna obsługa klienta. Bardzo podobał mi się sposób, w jaki zapakowano moją przesyłkę, super. Produkt dotarł do mnie na czas. Poprawna obsługa. Zgodność dostarczonego zamówienia z ofertą.
Szybkość dostawy, artykuł zgodny z opisem.

Odpowiedź ze sklepu okazeo.pl

Dzień dobry, dziękujemy za miłą ocenę. Bardzo nam zależy, aby zamówienia docierały szybko, a produkty były zgodne z opisem, dlatego tym bardziej cieszy nas taka opinia. Pozdrawiamy, zespół Okazeo.
Opinia importowana
To klient jest tutaj najważniejszy. Paczka zapakowana po prostu doskonale. Przesyłka ekspresowa, nie zdążyłem się nawet zaniecierpliwić. Doceniam, że kontakt z obsługą odbył się bez zbędnych pytań i całej tej korespondencji.
Opinia importowana
Spokojnie, można zamawiać opierając się na terminach dostaw ze strony internetowej.
Opinia importowana
Podejście typowo proklienckie. Brawo! Dobrze zapakowane zakupy i bardzo estetyczne opakowanie.  Otrzymałem swoje zakupy bez najmniejszego opóźnienia. Jestem bardzo zadowolony, ten sklep to same plusy.
Szybka dostawa i dobry towar

Odpowiedź ze sklepu okazeo.pl

Dzień dobry, bardzo dziękujemy za miłą opinię. Cieszymy się, że doceniła Pani szybką dostawę oraz jakość produktu. To dla nas ważne, aby zamówienia docierały sprawnie, a towar spełniał oczekiwania klientów. Dziękujemy za wybór Okazeo i zapraszamy ponownie.