ornaty.pl

Opinie łącznie (7216) Opinie (1466) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Klienci często chwalą bardzo szybką realizację zamówień i ekspresową dostawę. Opinie podkreślają wysoką jakość materiałów oraz staranność wykonania produktów. Wielu klientów docenia estetyczne, solidne i bezpieczne zapakowanie przesyłek. Klienci podkreślają profesjonalizm, fachowość oraz uprzejmość obsługi klienta. Produkty są często opisywane jako piękne, estetyczne i elegancko wykonane. Zamówione produkty są zgodne z opisem i spełniają oczekiwania klientów.

Opinieornaty.pl

Szybka dostawa przepiękny wzór bielizny kielichowej doskonałej jakosci

Szybka wysyłka, produkty wysokiej jakości

Podziękowanie

Szybko, sprawnie i solidnie 🤗 Całość piękna i elegancka 🤗Szkoda tylko, że nie wydają państwo faktur....
Kapa dostarczona zgodnie z zamówieniem.
Bardzo ładne produkty. Zadowolenie klienta 100%. Jeśli chodzi o jakoś to też myślę że będzie bardzo dobra
Jestem zadowolony ze współpracy, zamawiałem już kolejny raz. Polecam
Super cena była odpowiednia
super - szybko doszło zamówienie
Wszystko elegancko i szybko dotarły
Wszystko super
przy swojej kwocie zamówienia miałem bezpłatną dostawę , ale nie miałem opcji płatność przy odbiorze. Musiałem wybrać opcję za pobraniem. Trochę wysoką.
Super. Wszystko bardzo profesjonalnie uszyte. Właściwie przygotowe do użycia w czasie liturgii. Praktyczne.
Szybką i fachową obsługą
To był prezent. Trudno mi ocenic
Wszystko super i bardzo szybko😊
przewiewny materiał, skromny, ale wyrazisty haft.
produkty zgodne z zamówieniem, szaty liturgiczne piękne, ładnie zapakowane. Bardzo szybka dostawa. Jestem bardzo zadowolona
Pięknie wykonany ornat , mistrzowski haft i ekspresowa dostawa - Pierwsza Sobota Miesiąca na Chwałę Matki Bożej była w nim odprawiona przez naszego Proboszcza - Msza Św ., który na koniec serdecznie podziękował za dar .
Produkt wysokiej jakości.
Szybka realizacja zamówienia, produkt ładnie zapakowany.