ornaty.pl

Opinie łącznie (7121) Opinie (1496) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Klienci bardzo często podkreślają błyskawiczną realizację zamówień oraz ekspresową dostawę. Jakość produktów, ich wykonanie oraz użyte materiały są bardzo wysoko oceniane przez klientów. Wielu klientów chwali staranne, estetyczne i bezpieczne pakowanie przesyłek. Obsługa klienta jest opisywana jako profesjonalna, uprzejma i pomocna. Wygląd, estetyka oraz hafty produktów są bardzo często doceniane przez klientów. Klienci zwracają uwagę na zgodność produktów z opisem oraz realizację zamówień według oczekiwań. Dodatkowo, doceniany jest szeroki asortyment artykułów liturgicznych, co ułatwia dobór odpowiednich produktów.

Opinieornaty.pl

Profesjonalna obsługa szybka wysyłka zamówiony ornat jak na zdjęciach. Serdecznie polecam.
Bardzo łatwy i intuicyjny sposób zamówienia. Szybka dostawa do ogromny plus.
Piękny produkt. Ładnie zapakowany, idealny na prezent. Paczka porządnie zabezpieczona, solidny kartonik.
Jakość i cena produktów, szybkość realizacji. Polecam!
Bardzo sprawna wysyłka. Wszystko w porządku.
welon liturgiczny przepiękny, każdy detal wykonany perfekcyjnie, ekspresowa dostawa,
Szybka dostawa precyzyjnie wykonane i miła obsługa dziękuję i pozdrawiam 🙂
Jakość materiału , wykonanie, styl. To jest kolejny ornat kupiony u Państwa. Pozdrawiam serdecznie Ks. Piotr Szpiłyk- proboszcz
Wszystko zgodne z opisem, bardzo szybka realizacja zamówienia Polecam 👍
Nie mam uwag. Wszystko OK. Pozdrawiam.

Polecam zakupy!

Ekspresowa wysyłka, towar zgodny z opisem! Polecam zakupy!
Bardzo dziękuję za sprawne dostarczenie zamówienia. Wszystko jest profesjonalnie przesłane.
Widać było zaangażowanie i realną chęć odpowiedzi na zadawane pytania, profesjonalizm, Dziękuję.
Bardzo szybka wysyłka, ładnie zapakowany upominek. Szeroki wybór szat liturgicznych.
Wszystko mi się podobało, jestem zadowolona.
szybka obsługa, towar z najwyższej półki

Stuła maryjna

Wykonanie bardzo staranne. Elegancja. Polecam.

Bardzo polecam firme ORNATY.PL

Zamóweienie trafiło do mnie błyskawicznie .Wszystko jest pięknie zapakowane. Firma na medal .
Coś pięknego, polecam z całego serca.

Profesjonalne

Dziękuję za bardzo sprawne działanie,jestem zadowolona ,dobra jakość.