Opinie łącznie (1248) Opinie (701) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Ważny od: 26 cze 2024

ingloria.pl/ spełnia wszystkie Kryteria jakości Trusted Shops Uwzględnione

Klienci podkreślają wysoką jakość oraz staranność wykonania produktów. Bardzo często chwalony jest szybki czas realizacji i dostawy zamówień. Opinie o obsłudze klienta są w większości bardzo pozytywne, klienci doceniają komunikację i profesjonalizm zespołu. Dodatkowo, wielu klientów zachwyca się pięknem i estetyką wykonania zamówionych produktów oraz solidnym zabezpieczeniem przesyłek, co minimalizuje ryzyko uszkodzeń. Pozytywne są także opinie na temat zgodności produktów z opisem i zamówieniem. Sporadycznie pojawiają się wyjątki dotyczące zgodności produktów z opisem i zamówieniem.

Opinieingloria.pl

Ikona Świętej EMILII

Zamówiona przeze mnie ikona z wizerunkiem Świętej Emilii jest wprost urzekająca - niesamowita twarz niesamowitej Kobiety, mamy dziesiątki dzieci, z których połowa została ogłoszona świętymi. Całość starannie wykończona, bez potrzeby dodatkowego zaramowania. Leszek Leśnikowski
Pismo Św Pamiątka I Komunii Świętej Możliwość kontaktu z osobą wykonującą prezent. Jej otwartość i profesjonalizm . Przesłanie do akceptacji projektu pamiątki. Krótki czas wykonania prezentu i otrzymania do rąk własnych. Brawo . Jestem bardzo zadowolona.
Jestem bardzo zadowolona z zamówienia. Rzeźba pięknie wykonana . Zamówienie dostarczone szybko,odpowiedź na zapytanie przed zamówieniem również szybka. Zdecydowanie polecam
Możliwość łatwego wyboru produktów i złożenia zamówienia, jakości towarów, szybkość wysyłki, dobrego kontaktu (korygowałem fragment zamówienia)
⭐ „Zakupiłam ponownie siedem alb wizerunkiem jak na zdjęciu i jestem bardzo zadowolona z zakupu. Materiał jest dobrej jakości, a wykonanie staranne i estetyczne. Wszystko zgodne z opisem i zdjęciem. Produkt prezentuje się bardzo dobrze. Zdecydowanie polecam.”👍👍👍
pudełeczko jest zgodne z zamówieniem i spełnia nasze oczekiwania, bardzo ładne i eleganckie wykonanie, polecamy
Jestem bardzo zadowolona z przesyłki. Obraz Jezusa jest dokładnie taki o jakim myślałam i jaki chciałam. Z serdecznymi pozdrowieniami Anna Żebrowska
Polecam sklep, piękne produkty, bezproblemowe zamówienie i kontakt, jedyny mały minus za długi czas oczekiwania na zamówienie, jednak sprzedawca wynagrodził to małym upominkiem. Dziękuję :)

Stuła na krzyż Alleluja.

Zamówienie przyjęte i zrealizowane bardzo szybko. Stuła jest piękna, starannie wykonana z dbałością o każdy szczegół. Zaskoczyło mnie to, że pomimo że znałam jej wymiary okazała się większa i dłuższa w rzeczywistości, niż sobie wyobrażałam, ale ją zostawiam.
Ikona zakupiona została jako prezent ,dla na pamiątkę sakramentu bierzmowania.Wykonana przepięknie ze starannoscią.Córka zachwycona . Szczerze polecam.
Zamówienie dotarło szybko. Podstawka do małej ikony jest odpowiednia. Polecam sklep.

polecam

bardzo miła obsługa, nie stwarzająca problemów, a samo zamówienie bez zastrzeżeń
Ikony zamawiałam już kolejny raz. Jestem bardzo zadowolona z otrzymanych produktów. Solidnie zabezpieczone przed uszkodzeniem, estetycznie zapakowane. Dostawa ma czas

Kartka ślubna

Już dwa razy zamawiałem towar na tym portalu. To prawdziwy artyzm, prawdziwa sztuka. Piękno w czystej postaci. Wszystkim, którym pokazywałem zamówione towary, podobały się i to bardzo. Jest całkiem prawdopodobne, że w przyszłym roku znów będę w potrzebie i jeśli tak, to na pewno ponownie skorzystam. Firma, jak najbardziej godna zaufania i polecenia. Zamówienia realizowane są terminowo, sprawnie, solidnie i rzetelnie. Kontakt bezproblemowy.
Bardzo szybko zrealizowana dostawa. Towar bardzo dobrej jakości. Wszystko zgodne z zamówieniem.
Bardzo szybka dostawa i dobra jakość produktu dziękuję!
Błyskawicznie, dokładnie tak jak chciałem. Mam nadzieję, że w przyszłości jeszcze coś u Państwa kupię :)

Świetne koszule

Zamówiłem kilka koszul do Włoch i jestem bardzo zadowolony! 😊 Mimo że we Włoszech jest wiele firm szyjących szaty liturgiczne, zawsze mam ogromną przyjemność nosić również polskie koszule. Świetną rzeczą jest możliwość wyboru wzrostu – jako wysoki mężczyzna zawsze miałem problem, że standardowe koszule były trochę za krótkie. Tutaj pasują idealnie! Serdecznie polecam i bardzo dziękuję! 🙏
Obraz pięknie wykonany.
Kartka zgodna z zamówieniem, bardzo ładnie wykonana. Jedyny problem to długa wysyłka.

• +48451685133
  • ingloria.pl
  • kontakt@ingloria.pl
  • Warszawa, POL

ingloria.pl

In Gloria to miejsce, w którym znajdziesz najlepsze dewocjonalia, akcesoria liturgiczne i przedmioty wyposażenia kościoła. Stawiamy na najwyższą jakość, polskich twórców, dystrybutorów i producentów. ...