Opinie łącznie (602) Opinie (326) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Ważny od: 2 sie 2024

e-rewizje.pl spełnia wszystkie Kryteria jakości Trusted Shops Uwzględnione

Klienci bardzo często chwalą wyjątkowo szybką realizację zamówień i dostawę. Wielu klientów potwierdza, że otrzymane produkty są zgodne z opisem i oczekiwaniami. Doceniają także wysoką jakość i solidność wykonania produktów. Obsługa klienta oceniana jest jako miła, profesjonalna i pomocna. Dodatkowo klienci często chwalą solidne zabezpieczenie przesyłek. Sporadycznie pojawia się uwaga dotycząca jakości pakowania.

Opiniee-rewizje.pl

Super realizacja i szybka wysyłka, na następny dzień było u mnie. Jedynie co to więcej asortymentu do płytek (drobne narzędzia i przydatne drobnostki)... Na pewno jeszcze wrócę na zakupy. Pozdrawiam
Miła obsługa, szybka wysyłka i produkt w korzystnej cenie w porównaniu z innymi podobnymi. Jeśli chodzi o jakość produkt wygląda na to, że jest ok ale szczerze mówiąc potrzeba czasu aby to sprawdzić. Podpowiedź dla Państwa: może warto wrócić z prośbą o opinię po jakimś czasie np po roku;)
zamówienie dostarczone na czas,sam produkt dopiero bedzie montowany ,bo prace remontowe trwaja .
Przesyłka wykonana bardzo szybko i solidnie spakowana a wygląd kielni cieszy oko 🙂 Polecam E-REWIZJE.PL
Szybko, bezproblemowo. Paczka super zabezpieczona. Polecam z całego serca
Wszystko działa jak trzeba.Szybko, łatwy szybki kontakt👍
Bardzo szybka i sprawna dostawa. Materiały dobrej jakości, prosty montaż. Bardzo miła obsługa
Rewizja bdb zabezpieczona, przyszła bardzo szybko, polecam👍
Drzwi całkiem fajne, w dobrej cenie. Jest pole do poprawy w sposobie pakowania - rogi były nieznacznie odrapane i całość zapakowana w jakieś losowe resztki kartonów.
Szybkość wysyłki i obsługa klienta na najwyższym poziomie.
Bardzo szybka wysyłka, wszystko w jak najlepszym porządku. Polecam
Wszystko było ok.
Bardzo solidne, gruba blacha. Estetycznie wykonane. Polecam.
Super! Szybko, towar zgodny z opisem. Bezproblemowa transakcja. Polecam
Super szybko.

e-rewizje.pl

Mamy w ofercie klapy i drzwiczki rewizyjne. Drzwiczki z płytą karton gips pod płytkę ceramiczną do łazienki. Drzwiczki na fasadę domu. Rewizje elewacyjne również posiadamy w kilku wariantach. Drzwiczk...