Opinie łącznie (933) Opinie (619) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Ważny od: 16 lut 2024

e-fontanna.com.pl spełnia wszystkie Kryteria jakości Trusted Shops Uwzględnione

Klienci bardzo często podkreślają błyskawiczną realizację zamówień i dostawę na drugi dzień. Opinie klientów wskazują na miłą, profesjonalną i pomocną obsługę sklepu. Produkty oceniane są jako wysokiej jakości, często spełniają oczekiwania klientów. Klienci doceniają dodatki w postaci próbek, gratisów lub drobnych prezentów do zamówień. Wielu klientów zauważa pojawiające się promocje, rabaty i bonusy, co jest dla nich bardzo atrakcyjne. Dodatkowo zwracają uwagę na staranne, estetyczne i bezpieczne pakowanie produktów. Klienci doceniają szeroki wybór, ciekawy i bogaty asortyment produktów, szczególnie kosmetyków.

OpinieFontanna Młodości

Stosuję Rejuvenated Collagen Shots dopiero od tygodnia, ale pierwsze wrażenia są bardzo pozytywne. Smak jest przyjemny, saszetki są wygodne w użyciu, a produkt dobrze się rozpuszcza. Jestem ciekawa efektów po dłuższym stosowaniu i mam nadzieję, że pozytywnie wpłynie na kondycję mojej skóry, włosów i paznokci. Na ten moment mogę polecić produkt za wysoką jakość i wygodę stosowania.

Odpowiedź ze sklepu Fontanna Młodości

Dziękujemy za pozostawienie opinii i poświęcony czas. Mamy nadzieję, że zakupione kosmetyki sprawdzą się w codziennej pielęgnacji i makijażu oraz przyniosą wiele satysfakcji z użytkowania. Zapraszamy ponownie do naszego sklepu.
Zamówiłam ostatnio Puder sypki Jane Iredale oraz zdemineralizowaną wodę nawilżającą. To są świetne kosmetyki . Zamawiam je od lat i jeste bardzo zadowolona. Sklep e-Fontanna Młodości to świetny sklep i zawsze bez problemu zamawiam w nim swoje ulubione kosmetyki. 🌺
Kosmetykinznam i lubie . Acz kolwiek na stronie ciezko sie filtruje . Szukalam environ step 2 i nie moglam znalezc. Dostawa szybka , ladnie zapakowane , probki gratis
Peeling po dwóch użyciach zapowiada się baaardzo obiecująco, skóra gładka, oczyszczona. Krem pod oczy rewelacyjny, używałam wielu różnych marek i żaden nie dawał takiego nawilżenia, a tutaj wystarczy mała kropelka i od razu odczuwalna różnica.
Rzetelnie i błyskawicznie zrealizowane zamówienie, pięknie zapakowane, gratisowy produkt. Jest to pierwsze moje zamówienie, jestem bardzo zadowolona.
Świetny tusz do rzęs,pogrubia i wydłuża.Nie sypie się.Dobrze rozprowadza się po rzęsach.

Odpowiedź ze sklepu Fontanna Młodości

Przesyłka dotarła błyskawicznie, otrzymałam w prezencie gratis w postaci kosmetyków, których systematycznie używam, co mnie ogromnie ucieszyło, bo jednego z produktów „zakosztowałam” pierwszy raz i z pewnością zakupię produkt pełnowartościowy. Do tego obsługa niezawodna. Same plusy.

Odpowiedź ze sklepu Fontanna Młodości

Dziękujemy za opinię! Cieszymy się, że produkty, ceny i wysyłka spełniły oczekiwania. Zapraszamy ponownie i zachęcamy do zapisania się do naszego newslettera, by być na bieżąco z promocjami i nowościami. Pozdrawiamy, Zespół e-fontanna.com.pl
Szybkość realizacji zamówienia, korzystne ceny produktów, miłe gratisy.
Sklep ze świetnymi kosmetykami, w tym moją ulubioną Jane Iredale . Błyskawiczna wysyłka , coraz częściej zdarzają się promocje, co do niedawna było rzadkością.

Environ Avst Gel

Szybka dostawa . Produkt zapakowany ze staranniscia. Dodatkowo 2 próbki kosmetyków. Polecam.

Odpowiedź ze sklepu Fontanna Młodości

Dostawa błyskawiczna. Przesyłka bardzo ładnie opakowana. Dodane próbki fajnych produktów. Polecam ten sklep.

Odpowiedź ze sklepu Fontanna Młodości

Zamówione kosmetyki bez zarzutu, dostarczone szybko. Dziękuję za duże rabaty na kosmetyki. Proszę o więcej. pozdrawiam.

W S
Wiola S.
Kosmetyki nie zapychają ale potrzebują dobrej bazy pod makijaz. Jestem bardzo zadowolona

Odpowiedź ze sklepu Fontanna Młodości

Produkt spełnił moje oczekiwania. Dziękuję. Bardzo szybka realizacja zamówienia 👋👋

Odpowiedź ze sklepu Fontanna Młodości

Prócz zamówionych towarów otrzymałam również bardzo fajne i przydatne próbki i gratisy. Dostawa na drugi dzień. Polecam!
Szybka wysyłka .Bardzo duży asortyment.

Odpowiedź ze sklepu Fontanna Młodości

Szybka realizacja, coraz bogatsza oferta produktów.

Odpowiedź ze sklepu Fontanna Młodości

super sklep, polecam sklep i produkty

Wspaniały sklep 🤩 serdecznie polecam! Jestem stałą klientką od wielu lat 😍

Odpowiedź ze sklepu Fontanna Młodości

Jak zawsze wszystko ok. Mega szybko nadana przesylka.

Fontanna Młodości

E-fontanna to sklep internetowy skupiający marki premium: Environ Skin Care, jane iredale, INIKA Organic i Elim Spa Products. Oferujemy najwyższej jakości produkty kosmetycznej przeznaczone do pielęgn...