Fontanna Młodości

Opinie łącznie (893) Opinie (651) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Klienci bardzo często podkreślają błyskawiczną i sprawną dostawę, która jest realizowana bez opóźnień. Jakość produktów oraz ich zgodność z opisem są często chwalone, a klienci doceniają szeroki i ciekawy asortyment. Obsługa sklepu często oceniana jest jako miła, profesjonalna i pomocna, co przekłada się na pozytywne doświadczenia zakupowe. Zamówienia są starannie i estetycznie pakowane, co podnosi ogólne zadowolenie z zakupów. Klienci doceniają pojawiające się rabaty i promocje, wskazując, że były one wcześniej rzadkością, ale są coraz częstsze. Wielu klientów zwraca uwagę na profesjonalne podejście sklepu do realizacji zamówień oraz kontaktu z klientem. Klienci są pozytywnie zaskoczeni otrzymywanymi gratisami i próbkami. Pojawiają się pojedyncze głosy rozczarowania brakiem gratisów i próbek w zamówieniach.

OpinieFontanna Młodości

Zamówiłam ostatnio Puder sypki Jane Iredale oraz zdemineralizowaną wodę nawilżającą. To są świetne kosmetyki . Zamawiam je od lat i jeste bardzo zadowolona. Sklep e-Fontanna Młodości to świetny sklep i zawsze bez problemu zamawiam w nim swoje ulubione kosmetyki. 🌺
Peeling po dwóch użyciach zapowiada się baaardzo obiecująco, skóra gładka, oczyszczona. Krem pod oczy rewelacyjny, używałam wielu różnych marek i żaden nie dawał takiego nawilżenia, a tutaj wystarczy mała kropelka i od razu odczuwalna różnica.
Przesyłka dotarła błyskawicznie, otrzymałam w prezencie gratis w postaci kosmetyków, których systematycznie używam, co mnie ogromnie ucieszyło, bo jednego z produktów „zakosztowałam” pierwszy raz i z pewnością zakupię produkt pełnowartościowy. Do tego obsługa niezawodna. Same plusy.

Odpowiedź ze sklepu Fontanna Młodości

Dziękujemy za opinię! Cieszymy się, że produkty, ceny i wysyłka spełniły oczekiwania. Zapraszamy ponownie i zachęcamy do zapisania się do naszego newslettera, by być na bieżąco z promocjami i nowościami. Pozdrawiamy, Zespół e-fontanna.com.pl
Sklep ze świetnymi kosmetykami, w tym moją ulubioną Jane Iredale . Błyskawiczna wysyłka , coraz częściej zdarzają się promocje, co do niedawna było rzadkością.
Dostawa błyskawiczna. Przesyłka bardzo ładnie opakowana. Dodane próbki fajnych produktów. Polecam ten sklep.
Zamówione kosmetyki bez zarzutu, dostarczone szybko. Dziękuję za duże rabaty na kosmetyki. Proszę o więcej. pozdrawiam.
W S
Wiola S.
Kosmetyki nie zapychają ale potrzebują dobrej bazy pod makijaz. Jestem bardzo zadowolona
Produkt spełnił moje oczekiwania. Dziękuję. Bardzo szybka realizacja zamówienia 👋👋

Prócz zamówionych towarów otrzymałam również bardzo fajne i przydatne próbki i gratisy. Dostawa na drugi dzień. Polecam!
Wspaniały sklep 🤩 serdecznie polecam! Jestem stałą klientką od wielu lat 😍
Bardzo szybka realizacja zamówienia, a produkt świetny. Dziękuję bardzo 😘
Zamawiałam puder Inika.Przesyłka dotarła bez problemów.Z kosmetyku jestem bardzo zadowolona.Już od jakiegoś czasu zamawiam w "fontannie mlłodości",zawsze jest wszystko ok!🙃🤗

Odpowiedź ze sklepu Fontanna Młodości

Wszystko super:) szybka dostawa, dobrze zapakowane :) pierwszy raz zamówiłam z tej strony ale przez profesjonalizm napewno nie ostatni:) jak najbardziej polecam:)

Odpowiedź ze sklepu Fontanna Młodości

Ciekawy asortyment, ekspresowa dostawa, dołączone bezpłatne próbki kosmetyków, których nigdy nie używałam i nie znam tych firm.
Jak zawsze pełny profesjonalizm, zawsze wrócę
Szybka dostawa, wszystko w porządku :)
Genialny produkt, szybka dostawa i bardzo dobry kontakt ze sklepem

Miałam problem z przepływem płatności, sklep zadzwonił i poinformował następnie wspólnie próbowaliśmy rozwiązać problem... Udało się Miło było poczuć się człowiekiem, a nie numerem zamówienia 😉 Szybko i profesjonalnie zrealizowany zakup 💪🏻

Odpowiedź ze sklepu Fontanna Młodości

Szybko, sprawnie, pięknie zapakowane, mała paczka co jest + , niespodziewany prezent. Dziękuję:*
E B
Ewa B.
ŚWIETNY SKLEP, ORGINALNE PRODUKTY, SZYBKA WYSYŁKA, DO ZAMÓWIENIA DOŁĄCZONE PRÓBKI.POLECAM