Klienci bardzo wysoko oceniają jakość produktów, szczególnie serów, podkreślając ich świeżość, wyjątkowy smak oraz staranny dobór asortymentu. Opakowanie produktów jest chwalone za solidność, bezpieczeństwo i estetykę, co zapewnia świeżość i nienaruszony stan podczas transportu. Doceniany jest również szeroki i różnorodny wybór serów oraz innych produktów, umożliwiający znalezienie ciekawych smaków. Obsługa klienta jest oceniana jako profesjonalna, pomocna oraz komunikatywna, a ewentualne problemy rozwiązywane są szybko i z empatią. Dostawa jest zazwyczaj szybka i zgodna z obietnicami. Sporadycznie pojawiają się uwagi dotyczące problemów z terminowością dostaw oraz indywidualnych preferencji smakowych.
Jak Trusted Shops zapobiega dodawaniu fałszywych opiniiOpinieflomaro.pl
- +48698804629
- flomaro.pl
- kontakt@flomaro.pl
- Kraków, POL
Flomaro to bezpośredni importer luksusowych delikatesów w Polsce.W swojej ofercie delikatesów premium posiadamy produkty najwyższej jakości od renomowanych producentów z Europy. W naszej ofercie posia...