flomaro.pl

2613 reviews since 15 cze 2023

Ważny od: 20 cze 2023
flomaro.pl spełnia wszystkie Kryteria jakości Trusted Shops Uwzględnione

Klienci bardzo wysoko oceniają jakość produktów, szczególnie serów, podkreślając ich świeżość, wyjątkowy smak oraz staranny dobór asortymentu. Opakowanie produktów jest chwalone za solidność, bezpieczeństwo i estetykę, co zapewnia świeżość i nienaruszony stan podczas transportu. Doceniany jest również szeroki i różnorodny wybór serów oraz innych produktów, umożliwiający znalezienie ciekawych smaków. Obsługa klienta jest oceniana jako profesjonalna, pomocna oraz komunikatywna, a ewentualne problemy rozwiązywane są szybko i z empatią. Dostawa jest zazwyczaj szybka i zgodna z obietnicami. Sporadycznie pojawiają się uwagi dotyczące problemów z terminowością dostaw oraz indywidualnych preferencji smakowych.

Opinieflomaro.pl

Szybka dostawa. Towar zgodny z oczekiwaniem. Ser świeży i bardzo smaczny.
Bardzo dobre sery, co prawda cena jest b.wysoka ale warto skosztować produkty, których na półkach sklepowych nie zobaczy sìę
Super bardzo dziękuję i na pewno jeszcze nie raz kupię.
Sery bardzo dobre, ładnie zabezpieczone, szybka dostawa. Polecam :)

Świetne sery

Kupiłam już kilka razy sery. Docierają do mnie błyskawicznie,od momentu wysłania - jeden dzień. Sery suuuppper. Polecam
Sery bardzo smaczne. Dostawa szybka. Polecam
Zamówione sery we Flomaro przychodzą bardzo szybko. Paczki są bardzo dobrze zabezpieczone.
Na pewno skorzystam jeszcze z zamówień.Polecam zakupy w tym sklepie.
Realizacja zgodna z zamówieniem, sery pyszne!

Subskrybcja

Produkty przyszły w czasie i są bardzo dobrej jakości. Niestety saszetka z oliwkami się rozszczelniła i cała paczka była przez to mokra od ich zalewy. Jednak to że reszta produktów dalej była hermetycznie zapakowana sprawiła, że nic się z nimi nie stało. Poza tą jedną niedogodnością wszystko spełniło moje oczekiwania. Mam zamiar kontynuować subskrybcję.

Odpowiedź ze sklepu flomaro.pl

Dzień dobry, bardzo dziękujemy za miłą opinię oraz za pozostanie z nami w subskrypcji! Cieszymy się, że jakość produktów spełniła Pana oczekiwania. Przykro nam z powodu rozszczelnionej saszetki z oliwkami. Niestety sporadycznie zdarza się, że podczas transportu opakowanie ulegnie uszkodzeniu. Zaczęliśmy bardziej zabezpiczać takie produkty. Cieszymy się jednak, że pozostałe produkty były odpowiednio zabezpieczone i dotarły w idealnym stanie. Dziękujemy za wyrozumiałość i mamy nadzieję, że kolejne dostawy będą już w 100% bez zarzutu.

udane zakupy.

Pierwszy zakup - jestem bardzo zadowolona.
Bardzo polecam, nie zamówiłabym mojego sera gdzie indziej .
Szybka przesylka, super zabezpieczona i super jakosc towaru:))

Kontrola jakości działa

Oscypek tym razem nie sfałszowany baca zrozumial ze to slabe jest.
Sery perfekcyjne zapakowane. Pakowanie próżniowe z opisem jest po porostu znakomite. No i oczywiście zawartość, sery na najwyższym poziomie jakościowym. Na pewno będę częściej korzystał z oferty sklepu.

Dzięki za opinię! Bardzo nam miło to słyszeć 💛
Ekspresowa wysyłka przed samymi świętami, sery premium przedniej jakości, świeże nie przeleżałe, doskonale opisane zabezpieczone na czas wysyłki z datami ważności polecam zdecydowanie to już moje drugie zakupy i na pewno będę wracać

Dzięki za opinię! Bardzo nam miło to słyszeć 💛
Szybka dostawa bardzo dobrze zabezpieczona przesyłka

Sery i pasta

Sery, pasta, wszystko dobre.
Bardzo dobry asortyment
Polecam sery od Flomaro

Flomaro to bezpośredni importer luksusowych delikatesów w Polsce.W swojej ofercie delikatesów premium posiadamy produkty najwyższej jakości od renomowanych producentów z Europy. W naszej ofercie posia...