Jak Trusted Shops zapobiega dodawaniu fałszywych opiniiOpinienatursorte.pl
Zamówienie w końcu przyszło, ale bez żadnej wiadomości, że już jedzie. Paczka o mało nie pojechała do wysyłającego. Sama plachta na stogi wydaje się być bardzo dobra, gruba i ciężka. Pisało na niej 50 g/m2. Nie jest to żadna plandeka, tylko porżądna włóknina, ale nikt nie wie jaka jest jej trwałość, ponieważ bardzo trudno się dodzwonić do sklepu/producenta.
Do zakupionego flizu dodane były gratisy reklamowe, co było miłym zaskoczeniem. Uważam, że powinna być informacja, że fliz jest zszywany bodajże z czterech kawałków w szerokości. Chyba, że była a nie doczytałem...
Bardzo polecam sklep NaturSorte :)
Polecam całym sercem zakupy w tym sklepie. Zamówienie złożone przed południem zostało wysłane tego samego dnia, ceny i asortyment bardzo atrakcyjny - czego chcieć więcej? :)
Odpowiedź ze sklepu natursorte.pl
Pani Moniko, dziękujemy za pozytywną opinię ! Bardzo się cieszymy, że była Pani zadowolona z naszych usług.
Zapraszamy ponownie ! Bardzo dziękujemy za wybór naszego sklepu !
Pozdrawiamy serdecznie
NaturSorte
Co do Flizu jest OK ,tylko dlugie…
Co do Flizu jest OK ,tylko dlugie oczekiwanie na przesylke.
Omija ć szerokim łukiem
Kontakt pierwszy raz ok, odebrane, kolejny-skrzynka pełna. W dostawie piszą 2dni czekam 10 i nie mam nr przesyłki ani wiadomości od kuriera. Gdyby dało się 0 gwiazdek to nie wiem czy nie za duzo
szybka dostawa.
Towar super ,tylko dostarczenie nie na czas
Super. Drobny upominek cieszy oko
Wszystko ok dwa gratisy i torba firmowa jako dodatek do zamówienia, firma godna polecenia
Odpowiedź ze sklepu natursorte.pl
Dziękujemy za miłą opinię ! Cieszymy się, że jesteś zadowolony z naszych usług. Zapraszamy ponownie, również będą gratisy :)
Pozdrawiamy serdecznie
NaturSorte
Dostawa bardzo szybka, bardzo miła obsługa w firmie. Polecam
Odpowiedź ze sklepu natursorte.pl
Dziękujemy za tak miłe słowa ! Cieszymy się, że nasza obsługa spełniła oczekiwania. Zapraszamy serdecznie !