Opinie łącznie (3731) Opinie (774) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Ważny od: 8 lis 2018

franceauto.pl spełnia wszystkie Kryteria jakości Trusted Shops Uwzględnione

Klienci bardzo często podkreślają błyskawiczną realizację zamówień oraz ekspresową wysyłkę. Większość klientów chwali zgodność towaru z opisem i zamówieniem oraz brak problemów z dopasowaniem części. Klienci bardzo wysoko oceniają profesjonalizm, uprzejmość i zaangażowanie obsługi oraz konsultantów. Klienci podkreślają wysoką jakość części oraz solidność wykonania produktów. Wielu klientów zwraca uwagę na przystępne, konkurencyjne ceny w porównaniu do innych sklepów. Klienci zauważają dobre zabezpieczenie przesyłek i solidne zapakowanie produktów. W kilku przypadkach klienci doceniają skuteczne i bezproblemowe rozwiązywanie problemów lub reklamacji przez sklep.

OpinieFranceAuto.pl

Excelente experiência na FranceAuto.pl

Recentemente comprei uma peça automotiva na FranceAuto.pl e fiquei muito satisfeito com a experiência. O atendimento foi eficiente, o envio aconteceu de forma rápida e a encomenda chegou em perfeitas condições, exatamente como descrito no site. O produto veio bem embalado, garantindo a segurança durante o transporte. É muito bom encontrar uma empresa que preza pela qualidade e pela confiança no processo de compra online. Com certeza voltarei a comprar e recomendo a FranceAuto.pl a quem procura peças automotivas com bom preço, rapidez e profissionalismo.
Szybka dostawa i towar zgodny z opisem
Szybka i fachowa obsługa zgodność z opisem polecam każdemu sprzedawcę.

Zbiornik wyrównawczy Laguna 3

Zamówiłem zbiorniczek wyrównawczy do Laguna 3, wszystko pasuje jak oryginał, przesyłka ekspresowa , polecam serdecznie kupowanie tutaj. Pozdrawiam
Wszystko w porządku.
Szybka dostawa wszystko ok

Fachowa i sprawnie

Fachowa pomoc przy wątpliwościach. Dobrze spakowane, sprawna wysyłka
Towar zgodny szybka wysyłka
Wszystko OK. Szybko, natychmiastowe doradztwo na czacie.
Dzięki za szybką przesyłkę zgodną z zamówieniem , polecam .

Śilniczek wycieraczek Renault Scenic 3

Polecam, część używana w pełni sprawna, szybka dostawa, towar dobrze zabezpieczony.

FranceAuto.pl

W naszym sklepie motoryzacyjnym znajdą Państwo części używane i nowe do samochodów francuskich, Citroen, Peugeot, Renault. Nasza firma znajduje się w Pabianicach na ulicy Wspólnej 5. Zapraszamy do kon...