Carfrance24.pl

Opinie łącznie (303) Opinie (199) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Klienci bardzo często podkreślają błyskawiczną realizację zamówień i wysyłkę produktów. Wielu klientów chwali profesjonalne podejście obsługi i wysoką jakość świadczonych usług. Klienci doceniają dobry, szybki i sprawny kontakt ze sprzedawcą oraz jasną komunikację. Klienci wyrażają zadowolenie z otrzymania produktów zgodnych z opisem i zamówieniem. Obsługa jest często opisywana jako miła, pomocna i zaangażowana w sprawy klienta. Klienci doceniają, że otrzymane części są oryginalne i fabrycznie nowe. Klienci zwracają uwagę na proces dopasowania części po VIN, czasem wskazując na błędy lub potrzebę większej precyzji.

OpinieCarfrance24.pl

Bardzo profesjonalny sklep. Szeroki asortyment, a znalezienie odpowiednich części po VIN przebiegło bezproblemowo. Paczka dotarła bez problemów, dobrze zabezpieczona. Części zgodne z opisem i oryginalne. Miła obsługa. Polecam każdemu!

Odpowiedź ze sklepu Carfrance24.pl

Dziękujemy serdecznie za opinię! Cieszymy się, że zakupy w CarFrance24 spełniły Twoje oczekiwania. Każda recenzja jest dla nas bardzo cenna i motywuje nas do dalszej pracy nad tym, aby obsługa i oferta były zawsze na najwyższym poziomie. Zapraszamy ponownie i życzymy szerokiej drogi! 🚗✨

Trzeba rozmawiać...

Co prawda zamówienie nie zostało złożone, ale było to podyktowane rzeczowym i profesjonalnym podejściem do klienta. Pan zagłębił się w temat, zbadał szczegóły i stwierdził, że część którą chciałem zamówić, nie będzie pasowała. Uniknąłem przez to całego korowodu nerwów, nieporozumień i zwrotów, a zamówienie składałem dwa dni przed świętami Bożego Narodzenia, tak że sami rozumiecie...

Odpowiedź ze sklepu Carfrance24.pl

Посылка приехала очень быстро, сначала заказали ошиблись на одну цифру, сделали возврат, деньги вернулись на карту в течение двух дней, сделали повтор на заказ всё пришло то что нужно

Odpowiedź ze sklepu Carfrance24.pl

Super sklep, duży wybór, szybka realizacja zamówienia. Niestety....sprzedałem swojego Peugeota 407 Coupe i zmuszony byłem zwrócić zamówiony element. pozdrawiam Krzysztof

PRZEWÓD CHŁODNICY R MEGANE III 215010017R NOWY ORYGINAŁ

Przedmiot zgodny z opisem. Kontakt ze sprzedającym na plus. Pomimo małej wpadki odnośnie przesyłki, daje 5 gwiazdek.

Ok

Myślę, że będę w robił zakupy tutaj w przyszłości. Dla stałych klientów może jakiś rabat będzie.

Odpowiedź ze sklepu Carfrance24.pl

Lepiej proszę byście dopasowywali części. Moja część wybrana przez waszego pracownika wybierana była po nr vin, i niestety nie pasuje do mojego modelu Dziękuję Pozdrawiam

Odpowiedź ze sklepu Carfrance24.pl

Tak po VIN chciałbym wyszukiwać części potrzebne są zdjęcia tych części z opisem by pasowały

Odpowiedź ze sklepu Carfrance24.pl

Przesyłka zgodna z zamówieniem i na czas, firma upewniła się nr VIN przed wysyłką czy część będzie pasowała do auta a także wysłała mi zdjęcie spakowanej przesyłki przed wysyłką

Odpowiedź ze sklepu Carfrance24.pl

Bardzo profesjonalne podejście do klienta, dobry kontakt ze sprzedawcą.

Sybko i solidnie

Sybka i solidnie zapakowana przesyłka

Odpowiedź ze sklepu Carfrance24.pl

Wszystko super zgodne z opisem

Odpowiedź ze sklepu Carfrance24.pl

Bardzo dobry kontakt, szybka distawa

Odpowiedź ze sklepu Carfrance24.pl

Szybko wysyłka, towar super zapakowany. Polecam

Części OEM do Peugeot Boxer

Szybka dostawa, towar dobrze zabezpieczony na czas transportu, dobra komunikacja i informacja o statusie złożonego zamówienia, części oryginalnych OEM Peugeot czujnik tlenku NOx tlenku azotu oraz czujnik temperatury spalin przed i za katalizatorem

Odpowiedź ze sklepu Carfrance24.pl

В понедельник утром заказал, жду когда придет посылка

Szybka realiacja zamówienia

Ok