Carfrance24.pl

345 reviews since 30 sty 2024

Ważny od: 9 lut 2024
Carfrance24.pl spełnia wszystkie Kryteria jakości Trusted Shops Uwzględnione

Klienci bardzo często chwalą błyskawiczną realizację zamówień oraz szybkie dostawy. Podkreślają wysoki poziom profesjonalizmu obsługi oraz rzetelność podejścia do klienta. Doceniają sprawną i miłą komunikację z obsługą oraz szybkie odpowiedzi na pytania. Większość klientów bardzo pozytywnie ocenia zgodność otrzymanych produktów z opisem i zamówieniem. Opinie są mieszane – część osób chwali poprawne dopasowanie po VIN, inni zwracają uwagę na błędy w doborze.

OpinieCarfrance24.pl

Profesjonalna obsługa, szybka realizacja, produkt 100% zgodny z opisem, oryginał. Polecam serdecznie!

Odpowiedź ze sklepu Carfrance24.pl

Dziękujemy serdecznie za opinię! Cieszymy się, że zakupy w CarFrance24 spełniły Twoje oczekiwania. Każda recenzja jest dla nas bardzo cenna i motywuje nas do dalszej pracy nad tym, aby obsługa i oferta były zawsze na najwyższym poziomie. Zapraszamy ponownie i życzymy szerokiej drogi! 🚗✨
Bardzo dobry kontakt. Oferowane produkty oryginalne. Polecam sprzedawcę. To juz kolejny zakup w tym sklepie.

Dacia Duster 2

Merytoryczna pomoc przy doborze asortymentu, błyskawiczna wysyłka, towar odpowiednio zabezpieczony. Polecam!

Odpowiedź ze sklepu Carfrance24.pl

Bardzo dobry kontakt, błyskawiczna wysyłka, zakupiony towar nie budzi wątpliwości.

Odpowiedź ze sklepu Carfrance24.pl

Spedizione super veloce Prodotti di buona qualità e prezzo super concorrenziale
Bardzo profesjonalny sklep. Szeroki asortyment, a znalezienie odpowiednich części po VIN przebiegło bezproblemowo. Paczka dotarła bez problemów, dobrze zabezpieczona. Części zgodne z opisem i oryginalne. Miła obsługa. Polecam każdemu!

Wszystko zgadza się doskonale z opisem. Szybka wysyłka. Bardzo polecam ☀️

Odpowiedź ze sklepu Carfrance24.pl

Wszystko w porządku ,polecam, zamawiam części jako warsztat samochodowy.

Trzeba rozmawiać...

Co prawda zamówienie nie zostało złożone, ale było to podyktowane rzeczowym i profesjonalnym podejściem do klienta. Pan zagłębił się w temat, zbadał szczegóły i stwierdził, że część którą chciałem zamówić, nie będzie pasowała. Uniknąłem przez to całego korowodu nerwów, nieporozumień i zwrotów, a zamówienie składałem dwa dni przed świętami Bożego Narodzenia, tak że sami rozumiecie...

Odpowiedź ze sklepu Carfrance24.pl

Towar oryginał szybko i bez problemów Polecam

Odpowiedź ze sklepu Carfrance24.pl

Посылка приехала очень быстро, сначала заказали ошиблись на одну цифру, сделали возврат, деньги вернулись на карту в течение двух дней, сделали повтор на заказ всё пришло то что нужно

Odpowiedź ze sklepu Carfrance24.pl

Dobry dostawca. Polecam! 5+ gwiazdek.

Odpowiedź ze sklepu Carfrance24.pl

Super sklep, duży wybór, szybka realizacja zamówienia. Niestety....sprzedałem swojego Peugeota 407 Coupe i zmuszony byłem zwrócić zamówiony element. pozdrawiam Krzysztof

Szybkość realizacji
Wszystko w porządku
everything ok!

Odpowiedź ze sklepu Carfrance24.pl

Thank you very much for your review! We’re delighted that your shopping experience with CarFrance24 met your expectations. Every review is very valuable to us and motivates us to keep working to ensure our service and offers are always of the highest quality. We look forward to seeing you again and wish you a safe journey! 🚗✨
Super gold👍

• Carfrance24.pl
  • shop@carfrance24.com
  • Bielsko-Biała, POL

CarFrance24.pl | Części do Twojego samochodu | Renault, Dacia, Citroën, Peugeot Firma CarFrance24.pl posiada wykwalifikowany zespół specjalistów, którzy w branży motoryzacyjnej mogą pochwalić się sze...