Klienci bardzo często podkreślają szybką realizację zamówień i dostawę. Produkty są zgodne z opisem i spełniają oczekiwania klientów. Klienci chwalą profesjonalizm i pomocność obsługi klienta. Produkty oceniane są jako dobrej lub bardzo dobrej jakości. Wielu klientów poleca firmę i jej usługi innym.
Jak Trusted Shops zapobiega dodawaniu fałszywych opiniiOpiniemotofree.pl
Szybka realizacja, świetny kontakt
Mogę też dodać, że linka od Suzuki 125 NT
pasuje do Hyousong Gt 125(wiem że jest problem z dostępnością do tego modelu więc może komuś się przyda
Pozdrawiam
Kask jest bardzo dobrej jakości .Jego wygląd zachwyca naprawdę. Jedyna rzecz która mi nie odpowiadała to czas dostawy. Zamawiając w czwartek mialam informacje że będzie w sobotę a przyszedł dopiero we wtorek
Wszystko spoko
Bałam się czy przyjdzie, bo nie znałam tej firmy ale wszystko git. Ładnie zapakowane, szybko i sprawnie:) Kask dobry i mi się podoba.
Przesyłka zgodna z zamówieniem, dostarczona szybko i sprawnie, bardzo dobry kontakt ze sprzedającym, polecam wszystkim zapisy w tym sklepie
Części dojechały wszystko sprawnie i szybko, panowie z działu obsługi bardzo pomocni kiedy chciałem po zakupie dodać do paczki inne produkty. Polecam!
Fachową obsługa klienta szybka dostawa bardzo polecam
Szybka odpowiedź i szybka wysyłka dziękuję
Pełny profesjonalizm,dobry towar i dobra cena!
Wszytko było idealnie, od zamówienia po przesyłkę i oczywiście produkt
Dostawa zgodnie z planem, wszystko działa. Firma godna polecenia
Jakisc dobra ...dostawa ok ogółem super
Jestem zadowolony ,z części zawsze co potrzebuje do wybranej marki skutera dostaje ,duży wybór asortymentu . polecam
Było dobre nie narzekam i na czas
Bardzo profesjonalna opsługa
Zamówiłem 2 dętki, z czego jedna była wadliwa. Rozumiem, że n ie jest to wina dystrybutora, więc się odzywałem.
Pozdrawiam
Marcin Piotrowski
Polecam sprzedawce
Kask LS2 bardzo dobry rozmiar większy niż mam i pasuje idealnie . Polecam
Szybka obsługa i wysyłka. Towar zgodny z opisem. Bardzo polecam
Bardzo szybka realizacja
Szybka wysyłka towar dobrze zabezpieczony polecam.