Klienci bardzo często chwalą błyskawiczną realizację zamówień i ekspresową dostawę przesyłek. Doceniają wysoką jakość produktów, szczególnie podłoży i akcesoriów do roślin. Zdecydowana większość klientów chwali staranne i bezpieczne pakowanie przesyłek, często podkreślając brak uszkodzeń produktów. Wysoko oceniany jest również kontakt i komunikacja ze sklepem, w tym szybkie odpowiedzi na pytania. Klienci zwracają także uwagę na zgodność produktów z opisem oraz przydatność informacji dostępnych na stronie.
Jak Trusted Shops zapobiega dodawaniu fałszywych opiniiOpinieurban-jungle.pl
Podłoża i akcesoria wysłane ekspresowo , kwiatki przesadzone 👌dziękujemy
Paczka przyszła niekompletna i została uzupełniona po kontakcie z firmą. Poza tym ok.
Bardzo szybka dostawa. Sprzedawca wywiązał się z przekazaniem produktu w ekspresowym tempie
Rewelacyjne podłoża, szybka dostawa, wszystko super
Szybko i sprawnie
Super szybka dostawa świetnych produktów. Wrócę, polecam!
Wszystko ok
Dobra jakość produktów
Szybka wysyłka, bezproblemowa transakcja. Na stronie sklepu dużo informacji o produktach pomaga w doborze odpowiedniego podłoża dla roślin.
Super jakość, bardzo szybka wysyłka:)
Wszystko tip top
Bardzo dobry kontakt, szybka wysyłka, duży wybór asortymentu.
To już druga dostawa!! Wykonana perfekcyjnie i bardzo szybko
Obsługa klienta na 5, ziemia i akcesoria świetnej jakości. Polecam!
Super sklep, podłoża do kwiatów specjalistyczne, profesjonalnie zapakowane. Moje rośliny rosną bujne i są przepiękne 👍
Towar zgodny z opisem. Podloze swietnej jakosci. Sprawna i szybka wysylka. Goraco polecam