Klienci bardzo wysoko oceniają estetykę i wygląd lamp, często podkreślając ich piękno i efektowność. Szybkość i sprawność dostawy są bardzo często chwalone przez klientów. Jakość wykonania produktów jest bardzo wysoko oceniana. Kontakt i obsługa klienta są oceniane pozytywnie, z naciskiem na sprawność i łatwość rozwiązywania problemów. Zabezpieczenie i pakowanie produktów do wysyłki jest szeroko chwalone jako bardzo solidne i skuteczne. Większość klientów potwierdza zgodność produktu z opisem. Sporadycznie pojawiają się uwagi do detali wykonania oraz zastrzeżenia dotyczące zdjęć produktów. Opinie na temat montażu są mieszane – część klientów wskazuje na drobne utrudnienia techniczne.
Jak Trusted Shops zapobiega dodawaniu fałszywych opiniiOpinieromir-lampy.pl
To co trochę wprowadziło w błąd mnie jako klienta to mocno zmodyfikowane zdjęcie produktu w porównaniu z rzeczywistością. Na zdjęciach ramiona lampy wyglądają na dłuższe, umiejscowione na kielichu na różnych poziomach i to dało bardzo dobry efekt, byłem przekonany że tak jest w rzeczywistości. A tu w rzeczywistości wygląda inaczej, ociera się to o niezgodność z proponowanym produktem. Ale rozumiem marketing. Lecz według mnie na zdjęciu było WOW a faktycznie lampa zamontowana pod sufitem już tak nie jest
Odpowiedź ze sklepu romir-lampy.pl
Lampa przedstawiona na zdjęciu nie jest w żaden sposób modyfikowana, jest to zdjęcie realnej lampy. W ciągu 14 dni towar można zwrócić.
towar zgodny ze zdjeciami prezentowanymi na stronie. wykonanie , instrukcja podłączenia tak jak powinno być. wraca wiara w made in poland. a nie wszystko china. efekt zobaczymy po podłączeni jak na razie na 5.
Lampy wyglądają bardzo ładnie, wszystko jest zgodne z opisem i mam nadzieję, że jak "zawisną", to będzie efekt WOW. Lampy były dobrze zabezpieczone do transportu i nic nie uległo uszkodzeniu. Polecam
Lampa została starannie zapakowana i zabezpieczona. Przede wszystkim jest taka jak na zdjęciu.
To był mój pierwszy, ale nie ostatni zakup!
lampa
witam lampa dotarł spełnia moje oczekiwania , była bardzo dobrze zapakowana dziękuje
Polecam, produkt zgodny z opisem. Spełnił moje oczekiwania
Dobry kontakt ze sprzedającym - zarówno mailowy jak i telefoniczny. Szybka wysyłka.
Pomimo małej pomyłki w kolorze klosza, wymiana przebiegła bardzo szybko i sprawnie.
Bardzo ładne lampy , produkt dobrze spakowany bez uszkodzeń , szybka dostawa
Lampa bardzo ładna dobrze zapakowana wszystko super
czas realizacji bardzo szybki i wykonanie produktu super
Szybka wysyłka, oświetlenie dobrej jakości
Miła obsługa . Towar zgodny z oczekiwaniami.
Polecam serdecznie.lampa piękna ,szybka wysyłka .
Produkt bardzo dobrze wykonany, ładnie się prezentuje, szybka wysyłka.
ogólnie prezentują się dobrze. Kolor granatowy bardzo ciemny, wydaje się prawie czarny. Przesyłak szybka, dobrze zapakowana. produkt dobrej jakości, uzytkowany od niedawna więc w obserwacji.
Bardzo ładny , delikatny, estetyczny.
Bardzo szybki czas realizacji zamówienia. Lampy dobrze zapakowane/zabezpieczone. Lampy spełniły nasze oczekiwania, dlatego zamówiliśmy kolejne. Polecamy
Wszystko zgodnie z zamówieniem
Lampa bez żadnych zastrzeżeń
Szybka i sprawna obsługa
Piękna lampa dobrze wykonana:)