24naszemeble.pl

Opinie łącznie (404) Opinie (171) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Klienci bardzo często chwalą wysoką jakość mebli oraz staranne wykonanie produktów. Dostawa jest przeważnie szybka i terminowa, a produkty docierają w dobrym stanie. Klienci wysoce doceniają dobry kontakt ze sklepem i obsługą, podkreślając rzetelność, szybkość odpowiedzi oraz gotowość do pomocy. Dodatkowo, często podkreślana jest uprzejmość, pomocność i profesjonalizm pracowników oraz kurierów przy dostawach i realizacji zamówień. Większość klientów potwierdza, że otrzymane produkty są zgodne z opisem i zdjęciami, co buduje zaufanie do sklepu. Pojedyncze zgłoszenia dotyczą braków elementów lub pomyłek, jednak klienci pozytywnie oceniają szybkie i bezproblemowe rozpatrywanie reklamacji. Sporadycznie pojawiają się drobne wady produktów oraz uwagi dotyczące godzin odbioru lub drobnych opóźnień w dostawie.

Opinie24naszemeble.pl

Już kolejny raz zamówiłem szafki do kolejnej kuchni wybrałem szafki SCANDI towar przyszedł zgodnie z zamówieniem nic nie brakowało! Jedyny mankament to szafka narożna wisząca, tył szafki jest błędnie wykrojony do spasowania, poprzeczka wchodzi wewnątrz szafki co powoduje, że trzeba wycinać półki!!! Powinien być inny patent!!! Cała reszta naprawdę jest ok!!! Kuchnia wygląda jak robiona na zamówienie! Polecam

Odpowiedź ze sklepu 24naszemeble.pl

Dziękujemy za najwyższą ocenę. Cieszymy się, że ponownie wybrała Pani nasze meble. Pani uwaga dotycząca montażu szafki narożnej jest dla nas bardzo ważna. Standardowo ściana tylna jest przykręcana do krawędzi wieńców szafki (elementu górnego oraz dolnego) tak, aby nie zmniejszać powierzchni wewnętrznej szafki. W celu zapewnienia jak największej wytrzymałości całej szafki, każda półka jest jednolitym elementem. Niestety oznacza to, że półek nie można wyciągnąć z szafki po całkowitym zmontowaniu korpusu. Jednak zastosowanie półki składającej się z dwóch lub więcej części oznaczałoby zmniejszenie nośności całej szafki. Zapraszamy ponownie :) Pozdrawiamy Zespół 24naszemeble.pl
Zakupiony towar jest fabrycznie nowy i oryginalny wysokiej jakości zgodny z opisem. Po złożeniu zamówienia dostawa była szybka niż przewidywany termin. Po złożeniu szafka idealnie wpasowała się pomiędzy kuchenką a boczną ścianą. Towar dotarł w nieuszkodzonym opakowaniu a przy tym został solidnie zabezpieczony.

Odpowiedź ze sklepu 24naszemeble.pl

Dziękujemy za najwyższą ocenę. Pani opinia utwierdza nas w przekonaniu, że każdy dział naszej firmy tworzą ludzie w 100% zaangażowani w swoją pracę. Zapraszamy ponownie :) Pozdrawiamy Zespół 24naszemeble.pl

szafki kuchenne

Bardzo dobry kontakt z firmą jak też zaangażowanie już przy składaniu zamówienia. Wyczerpujące odpowiedzi na wszystkie pytania z mojej strony. Szafki zamówione są takie jak na zdjęciach i w opisie. Wykonanie szafek bardzo staranne. Jak najbardziej polecam zakupy w tej firmie. Poza tym panowie którzy dostarczyli towar bardzo sympatyczni i bardzo chętnie pomogli mi wnieść szafki do domu. Jak najbardziej polecam zakupy w tej firmie.

Odpowiedź ze sklepu 24naszemeble.pl

Dziękujemy za najwyższą ocenę oraz podzielenie się opinią. Cieszymy się, że nasze produkty spełniają Pani oczekiwania. Pani opinia utwierdza nas w przekonaniu, że każdy dział naszej firmy tworzą ludzie w 100% zaangażowani w swoją pracę. Zapraszamy ponownie :) Pozdrawiamy Zespół 24naszemeble.pl
Meble bardzo dobrej jakości, kolor zgodny z opisem, starannie wykonane, szybki, bezproblemowy montaż. Dostawa nawet przed przewidywanym terminem. Dzień wcześniej SMS z informacją o dniu i godzinie transportu.

Odpowiedź ze sklepu 24naszemeble.pl

Dziękujemy za najwyższą ocenę oraz podzielenie się opinią! Meble prezentują się rewelacyjnie w przedstawionej aranżacji. Jesteśmy dumni z tego, że produkty w sklepie 24naszemeble.pl są zgodne z opisem. Wkładamy wiele wysiłku, aby zapewnić najwyższą jakość obsługi i satysfakcję z zakupów. Zapraszamy ponownie :) Pozdrawiamy Zespół 24naszemeble.pl

Meble solidne, ale niepełne dostawy

Na 2 zamówienia w obu były braki. W jednym brakowało elementów do szuflad (nie do sprawdzenia przy kurierze). W drugim całej szafki. Przy zamówieniach całych kompletów mebli kuchennych powinna być informacja chociaż o liczbie paczek wysłanych. Jedna szafka była pakowana w 1-3 pudełek. Tego się nie da sprawdzić przy kurierze. Plus za bezproblemową reklamację i szybką dostawę brakujących elementów.

Odpowiedź ze sklepu 24naszemeble.pl

Dziękujemy za ocenę oraz podzielenie się opinią. Przepraszamy za wszelkie niedogodności związane z opisanymi brakami. Wkładamy wiele wysiłku, aby zapewnić najwyższą jakość obsługi i satysfakcję z zakupów. Rozumiemy jednak, że czasem rzeczywistość odbiega od naszych oczekiwań. Jednocześnie cieszymy się, że szybko udało się rozwiązać problem i meble spełniają Pani oczekiwania. Zapraszamy ponownie :) Pozdrawiamy Zespół 24naszemeble.pl
Dostałam to czego oczekiwałam. Towar dobrej jakości, porządnie zapakowany, dostarczony przez bardzo uprzejmego kuriera.

Odpowiedź ze sklepu 24naszemeble.pl

Dziękujemy za najwyższą ocenę oraz podzielenie się opinią! Jesteśmy dumni z tego, że produkty w sklepie 24naszemeble.pl są zgodne z opisem. Wkładamy wiele wysiłku, aby zapewnić najwyższą jakość obsługi i satysfakcję z zakupów. Zapraszamy ponownie :) Pozdrawiamy Zespół 24naszemeble.pl
Meble ( kuchenne ) super ! Sklep godny polecenia. Łatwy, kompletny montaż. Bardzo dobry kontakt z sprzedawcą (pomocny nawet w niedzielę ;) ).Bardzo szybka dostawa niespełna 3 dni dobry kontakt z kurierem możliwość dogadania się do godziny. Jak będę potrzebowała jeszcze jakiegoś zakupu na pewno wrócę, Dziękuję.

Odpowiedź ze sklepu 24naszemeble.pl

Super, że mogę jakąś część dokupić po pewnym czasie i wszystko ładnie pasuje.Widać podejście do ludzi . Polecam🙂

Odpowiedź ze sklepu 24naszemeble.pl

Pani pozytywna opinia napawa nas radością! Takie słowa są dla nas ogromnie ważne i motywują nas do pracy. Zapraszamy ponownie :) Pozdrawiamy Zespół 24naszemeble.pl
M S
Marcin S.
Łodzkie
Piekne i solidne mebelki. Polecam w 100%. Jesli ktoś sie zastanawia to naprawde polecamy. Nasz salon zyskał wiele charakteru i ciepła.

Odpowiedź ze sklepu 24naszemeble.pl

Dziękujemy za najwyższą ocenę oraz podzielenie się opinią! Meble Olin prezentują się rewelacyjnie w przedstawionej aranżacji. Jesteśmy dumni z tego, że produkty w sklepie 24naszemeble.pl są zgodne z opisem. Wkładamy wiele wysiłku, aby zapewnić najwyższą jakość obsługi i satysfakcję z zakupów. Zapraszamy ponownie :) Pozdrawiamy Zespół 24naszemeble.pl
Generalnie wszystko ok, chociaż kwestia rozliczenia przy pobraniu jest do dopracowania, bo dostawca nie posiada terminala i wymagana jest gotówka. Jednak to nie jest aż tak istotne, bo bardziej do dopracowania jest jeszcze czas dostawy. Nie każdy wstaje o 6:30, a taką godzinę odbioru mi narzucono. Uważam że powinny być jakieś przedziały godzinowe do wyboru oraz dni dostawy. Po złożeniu zamówienia powinno być też więcej informacji o wysyłce i dostawie i więcej aktualizacji odnośnie etapów w jakich znajduje się zamówienie. Mam na myśli wersję dla niezarejestrowanych, bo w tej dla zapisanych klientów może lepiej to funkcjonuje, czego nie wiem. Poza tym wszystko gra, a na tą chwilę materac bardzo dobrze spełnia swoje zadanie.

Odpowiedź ze sklepu 24naszemeble.pl

Dziękujemy za ocenę oraz podzielenie się opinią. Cieszymy się, że materac spełnia Pana oczekiwania. Wkładamy wiele wysiłku, aby zapewnić najwyższą jakość obsługi i satysfakcję z zakupów. Rozumiemy jednak, że czasem rzeczywistość odbiega od naszych oczekiwań. Pana uwagi dotyczące dostawy oraz płatności są dla nas bardzo cenne. Dołożymy wszelkich starań, aby firma transportowa, z którą współpracujemy, usprawniła proces płatności za pobraniem. Pragniemy jednak zauważyć, że na stronie można znaleźć informację na temat środka płatniczego, który należy przygotować w przypadku wyboru przesyłki za pobraniem >> https://24naszemeble.pl/pol-payments.html Pozdrawiamy Zespół 24naszemeble.pl
Narożnik bardzo ładny, zgodny ze zdjęciami i opisem . Zamówienie zgodnie z terminem, bez zastrzeżeń. Polecam

Naroznik Buffalo

Bardzo ładny narożnik. Kontakt ze sklepem jak i z kurierem bardzo dobry.Zapakowany idealnie.Wszystko w porzadku.

Odpowiedź ze sklepu 24naszemeble.pl

Meble bardzo ładne, kolor piękny, jasny, kremowy. Na pierwszy rzut oka meble wyglądają świetnie. Wadą są jednak plecy ze zbyt cienkiej płyty. W witrynie łączona jest ona na środku więc jest widoczna. Słabe są również prowadnice.

Odpowiedź ze sklepu 24naszemeble.pl

Dziękujemy za ocenę oraz podzielenie się opinią! Pani uwaga dotycząca sposobu łączenia ściany tylnej w witrynie oraz prowadnic jest dla nas bardzo ważna, gdyż jest wskazówką, co możemy poprawić. Pozdrawiamy Zespół 24naszemeble.pl
Polecam, super kontakt meble doszly wcześniej, za co bardzo dziękuję. To nasze drugie zamówienienie z tej firmy. Jakość mebli bardzo dobra. Jeśli ktoś ma obawy przed zakupieniem mebli on-line w przypadku tej firmy nie ma obaw ;)

Wszystko zgodnie z zamówieniem. Przemiła profesjonalna obsługa. Polecam

Odpowiedź ze sklepu 24naszemeble.pl

Łóżko jak na zdjęciu . Bardzo dobrze wykonane .

Odpowiedź ze sklepu 24naszemeble.pl

Trafiony zakup, panowie z transportu mili uprzejmi, jestem zadowolona

Odpowiedź ze sklepu 24naszemeble.pl

Wszystko dobrze.Zamówienie dotarło nawet szybciej.

Odpowiedź ze sklepu 24naszemeble.pl

Dziękujemy za najwyższą ocenę! Jesteśmy dumni z tego, że produkty w sklepie 24naszemeble.pl są zgodne z opisem i szybko docierają do naszych Klientów. Wkładamy wiele wysiłku, aby zapewnić najwyższą jakość obsługi i satysfakcję z zakupów. Zapraszamy ponownie :) Pozdrawiamy Zespół 24naszemeble.pl
Bardzo dobry kontakt, informacja na bieżąco, przepiękny obraz, dobrze zapakowany, a zdjęcie dorzucę jak mąż powiesi obraz :-)

Odpowiedź ze sklepu 24naszemeble.pl

Meble sa bardzo dobrze wykonane . Polecam.

Odpowiedź ze sklepu 24naszemeble.pl

Dziękujemy za najwyższą ocenę! Cieszymy się, że meble spełniają Pana oczekiwania. Zapraszamy ponownie :) Pozdrawiamy Zespół 24naszemeble.pl