Klienci najczęściej chwalą bardzo szybką realizację zamówień oraz dostawy. Produkty są oceniane jako wysokiej jakości, skuteczne i spełniające oczekiwania klientów. Zapachy, zwłaszcza perfum, są często doceniane za trwałość, różnorodność i piękny aromat. Obsługa klienta jest oceniana pozytywnie, jako konkretna, kulturalna i pomocna. Klienci doceniają, że zamówienia są zgodne z ofertą i przychodzą kompletne. Większość klientów ocenia pakowanie jako solidne, choć pojawiają się pojedyncze zastrzeżenia dotyczące zbyt dużych pudełek lub braku zabezpieczeń. Sporadycznie pojawiają się uwagi o błędach w zamówieniach.
Jak Trusted Shops zapobiega dodawaniu fałszywych opiniiOpinieavonexpert.pl
Dostałam to co zamówiłam, chociaż perfumy nie były dodatkowo zabezpieczone jak tylko pudełko przypisane perfumom..na szczęście nic się nie stłukło i nie wylało.. pudełko mogłoby być mniejsze, wtedy kosmetyki nie fruwałyby po nim..
Przeważnie zamawiam perfumy i żele pod prysznic, gdy tylko pojawia się nowość, to od razu zamawiam, wyśmienicie pachną, długo się utrzymują ale radzę spryskać nie tylko ciało lecz ubrania, polecam tą firmę....
Szybka dostawa.
Perfumy z Avon zamawiam już 10 lat i tylko jeden odpowiadający mi zapach .
Wydaje mi się jednak że kiedyś zapach utrzymywał sie dłużej było więcej piżma.
Te perfumy to today tomorrow always.
Mam nadzieję że będą jeszcze lepsze
POZDRAWIAM
Odpowiedź ze sklepu avonexpert.pl
Cieszymy sie, że ten zapach przypadł Ci do gustu.
Super obsługa
Towar dostarczony szybko .
Informacje udxielane przez obsługe sa konkretne , rzeczowe, przekazane w sposób kulturalny
wszystko było bardzo dobrze zorganizowane, trochę wysoki pułap kwoty do przesyłki za darmo. Pozdrawiam!
Kremy Anew the best
Zamówienie przyszło całe, dobrze zapakowane i szybko. Kremy anew to najlepsze kremy na moja twarz Polecam
Jestem bardzo zadowolona i na pewno zrobię jeszcze zakupy w tym sklepie...polecam bardzo!!
Dobry kontakt z klientem. Szybka reakcja na e-mail. Dostawa w terminie, bez problemu.
Bardzo szybka i sprawna obsługa, ceny przystępne. Produkty Avon używam od dawna i jestem bardzo zadowolona.
Szybkie zrealizowane zamówienie,towar dobrze zabezpieczone, jestem zadowolona
Wszystko było ok. Szybka dostawa, ładnie i solidnie zapakowane produkty. Polecam.
Szybka wysyłka, cała oferta katalogowa i konkurencyjne ceny.
Nareszcie odnalazłam sklep na miarę czasów z kosmetykami Avon - szybka wysyłka, cała oferta katalogowa i konkurencyjne ceny. Polecam bez zastanowienia!!!
Odpowiedź ze sklepu avonexpert.pl
Cieszymy się, że produkt spełnia Twoje oczekiwania. Do zobaczenia!
Wszystko zgodnie z zamówieniem, przesyłka dobrze zabezpieczona. Polecam
Bardzo szybka dostawa. Szampon z odżywką (2 w 1) świetny dla całej rodziny. Bardzo dobry produkt - włosy miękkie, świetnie się rozczesują i układają, przyjemny zapach, zero podrażnień skory.
Odpowiedź ze sklepu avonexpert.pl
Przesyłamy dużo usmiechu i zapraszamy na kolejne zakupy na www.avonexpert.pl.
Sklep działa bez zarzutu,dostawa szybka
Sklep działa bez zarzuty ,tylko podkład na 3 gwiazdki ,po rozprowadzeniu powstają plamy ,nie ma jednolitej warstwy,i bryki się na nosie
Prosty i łatwy odbiór zamówienia.
Towar bardzo dobrze zapakowany
Szybka dostawa. towar dostarczono nie naruszony. Dziękuję firma wspaniała .Pozdrawiam.B.G.
Realizacja zamówienia, czas dostarczenia. Brak uwag negatywnych.
Bardzo lubię zapachy które wybrałam a tylko mogę je w Avon kupić 🥰
Przemiła obsługa, wysyłka z godnie z ustaleniami :)