Klienci bardzo często podkreślają szybki czas realizacji zamówienia oraz dostawy. Produkty są chwalone za wysoką jakość, trwałość i zgodność z opisem. Regularnie doceniane jest również solidne, bezpieczne i estetyczne pakowanie przesyłek. Obsługa oceniana jest jako miła, profesjonalna i konkretna, a kontakt szybki i bezproblemowy. Użytkownicy zwracają także uwagę na bogatą ofertę produktową oraz atrakcyjne promocje. Ceny produktów są zazwyczaj postrzegane jako korzystne i konkurencyjne. Choć pojawiają się pojedyncze krytyczne uwagi dotyczące jakości produktów, a także braki ulubionych produktów w ofercie.
Jak Trusted Shops zapobiega dodawaniu fałszywych opiniiOpinieavonexpert.pl
(2095)
Bardzo szybko otrzymałam przesyłkę.
Kremy Anew the best
Zamówienie przyszło całe, dobrze zapakowane i szybko. Kremy anew to najlepsze kremy na moja twarz Polecam
Podoba mi się to że paczki przychodzą bardzo szybko :).
Dopiero pierwszy raz kupowałam ale Jet ok
Zamówienie dostarczone w ciągu 2 dni szybka dostawa.
Ulubione produkty.
Zamówione produkty spełniły moje oczekiwanie. Będę wracać po produkty.
Jestem bardzo zadowolona i na pewno zrobię jeszcze zakupy w tym sklepie...polecam bardzo!!
Dobry kontakt z klientem. Szybka reakcja na e-mail. Dostawa w terminie, bez problemu.
Szybka , sprawna dostawa.
Produkty super, dostawa szybka. Polecam
Bardzo szybka i sprawna obsługa, ceny przystępne. Produkty Avon używam od dawna i jestem bardzo zadowolona.
Polecam korzystanie z zakupów w AVONEXPERT.
Szybkie zrealizowane zamówienie,towar dobrze zabezpieczone, jestem zadowolona
Wszystko mi się podobało 😀
Jak zawsze super
Syn zadowolony😊
Wszystko było ok. Szybka dostawa, ładnie i solidnie zapakowane produkty. Polecam.
Szybka wysyłka, cała oferta katalogowa i konkurencyjne ceny.
Nareszcie odnalazłam sklep na miarę czasów z kosmetykami Avon - szybka wysyłka, cała oferta katalogowa i konkurencyjne ceny. Polecam bez zastanowienia!!!
Odpowiedź ze sklepu avonexpert.pl
Cieszymy się, że produkt spełnia Twoje oczekiwania. Do zobaczenia!
Szybka realizacja zamówienia
Szybka dostawa . towar bardzo dobrej jakości