Klienci doceniają dobrą jakość produktów, profesjonalną i sprawną obsługę sklepu oraz szybkie i sprawne realizacje dostaw. Większość osób potwierdza zgodność otrzymanych produktów z zamówieniem, a pakowanie i zabezpieczenie przesyłek oceniane są pozytywnie, co zapewnia bezpieczny transport. Wśród opinii pojawiają się jednak uwagi dotyczące opóźnień w dostawie, otrzymania produktów z uszkodzeniami lub niedoskonałościami, a także przypadki rozbieżności lub braków w zamówieniach.
Jak Trusted Shops zapobiega dodawaniu fałszywych opiniiOpiniepatiomeble.eu
Meble Livin Hill
Bardzo miła i sprawna obsługa. Produkty wysokiej jakości.
Bardzo szybka wysyłka. Komoda mimo że powystawowe brak jakichkolwiek uszkodzeń. Dobrze zabezpieczony transport.
We ordered a kitchen unit, and it arrived in perfect condition, exactly as shown in the photo. One decorative handle piece was broken, but it was easy to fix with super glue, and the repair is completely invisible. We are extremely happy with everything!
Wszystko zgodne z zamówieniem. Szybki termin realizacji. Solidne wykonanie mebli.
Super!
Poza opóźnieniem dostawy z winy przewoźnika wszystko super, piękna komoda , kontakt ze sprzedawcą bez problemu.
Nie dotrzymujecie terminów. Zamiast ustalonych 14 dni czekałam miesiąc.
Natomiast jeśli chodzi o producenta (zamówiłam komodę) należałoby poprawić szufladę: bardzo delikatne i ruchome prowadnice, dno szuflady powinno być z twardej sklejki a nie z jakiejś cienkiej dykty, która nie jest w stanie utrzymać nawet kompletu sztućców.
bardzo dobra i sympatyczna obsługa, szybki montaż mebla,
Świetna jakość, solidne wykonanie. Meble najwyższej jakości, pojemne. Oby więcej u nas takich firm.
Ładna komoda, łatwy montaż. Szybka realizacja zamówienia.
Solidna firma , szybka wysyłka. Fachowo zapakowane
Jestem zadowolona z zakupu szybką przesyłka
Super szafa. Pięknie wykonana. Przesyłka dobrze zabezpieczona. Polecam.