Opinie łącznie (6311) Opinie (3668) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Ważny od: 17 lis 2015

e-kobi.pl spełnia wszystkie Kryteria jakości Trusted Shops Uwzględnione

Klienci bardzo często chwalą błyskawiczną realizację zamówień i szybką dostawę przesyłek. Zwroty są opisywane jako łatwe, szybkie i bezproblemowe, co budzi duże zadowolenie klientów. Obsługa klienta jest najczęściej oceniana jako profesjonalna, pomocna i miła, co buduje zaufanie do sklepu. Produkty są oceniane jako wysokiej jakości, dobrze wykonane i solidne, co przekłada się na pozytywne doświadczenia zakupowe. Klienci podkreślają wygodę i komfort noszonych butów. Opisy produktów oraz ich zgodność z rzeczywistością są oceniane bardzo wysoko, a szeroki wybór produktów i przystępne ceny są często chwalone przez klientów jako duży atut sklepu. Klienci często wspominają o problemach z doborem rozmiaru, choć doceniają możliwość zwrotu lub wymiany.

Opiniee-kobi.pl

Sandały czerwone ładne i bardzo miękkie, co dla mnie ma bardzo duże znaczenie (jestem po kilku operacjach stóp). Jeśli chodzi o rozmiar, to sandały musiałam wziąć o rozmiar mniejsze, natomiast buty pełne trzeba brać swój.
Szybka dostawa. Niestety ze względu na zamówienie za małego rozmiaru musiałam buty zwrócić. Zwrot bezpłatny bardzo sprawnie dokonany. Teraz oczekuję na zwrot pieniędzy.

T. Sokalski

Kupiłam buty firmy T. Sokalski, bardzo zachęcam do tej marki, to kolejne moje buty, nigdy sie nie zawiodłam, mięciutka skóra, modne, bardzo dobra wkładka w obuwiu. Bardzo dobra obsługa sklepu, buty były u mnie na drugi dzień. Polecam
Sandały bardzo wygodne dziękuję bardzo i chciałabym bardzo polecić te sandały bo są bardzo wygodne ja mam nogi schorowane dla moich nóg cudowne
Szybka realizacja zamówienia.Blyskawiczny zwrot platnosci. Docenienie lojalności klienta /darmowa kolejna dostawa/.

Buciki

Wszystko dla mnie ok. Szybka realizacja zamówienia. Buty bardzo ładnie prezentują się na nodze, wygodne.
Bardzo dziękuję , klapki rewelacyjne . Pełne buty za małe ,chyba będę zmuszona wymienić na większe bo są bardzo dobre.Dostawa bardzo szybka i sprawna. Zakup w sklepie bardzo czytelny .Polecam sklep.
Witam .Ogólnie jestem zadowolona z sandałków , chociaż jeszcze dobrze w nich nie podreptałam .. Taka Mała uwaga : ten górny pasek/na podbiciu/ za bardzo wysoko , powinien być trochę niżej ... Dziekuje , pozdrawiam .
Buty wydają się być na szeroką stopę, ale mam wątpliwości, czy to fason dla mnie. Jeszcze się zastanowię
Bardzo polecam sklep e-kobi. Szybka realizacja zamówienia a w razie zwrotu obuwia bez podania przyczyny sklep szybko zwraca pieniądze na konto.
Jestem bardzo zadowolona z zakupów w waszym sklepie. Zaskoczyła mnie szybka dostawa. Buty starannie zapakowane. Na pewno będę często zaglądała do waszego sklepu.
Buty skórzane Tamaris czółenka na słupku Bardzo dobre wykonanie, świetnie wyprofilowane. Obcas bardzo stabilny co jest ważne dla osób o większej wadze. Jeśli chodzi o ewentualny zwrot - nie ma żadnych komplikacji. Strona internetowa do zamówienia jest bardzo czytelna i przejrzysta. Polecam.
Szybka wysyłka a także zwrot pieniędzy po odeslaniu butów które okazały się za duże, polecam
Wszystko ok, powinny być lepsze zdjęcie i opisy ze względu na występujące zwyrodnienia

Półbuty sportowe Artiker

Szybka dostawa buty bardzo ładne mam podobne w domu już dwie pary ale te które teraz otrzymałam mimo odpowiedniego rozmiaru są jakby źle skrojone w palcach po prostu palce się ledwo mieszczą i bardzo się odbijają pod cienką skórką z którego są wykonane buty niestety do oddania
Wszystko było OK. Zamówienie zrealizowane błyskawicznie. Buty super: wyglądają jak na zdjęciu w sklepie, a nawet lepiej (noga fajnie się w nich prezentuje), rozmiarówka w punkt, wygodne, miękkie, lekkie. Akurat na wczesną wiosnę, kiedy już nie ma śniegu, ale jest jeszcze za zimno, by wskoczyć w coś płytkiego i bez ocieplenia.

Pozytywna opinia

Jestem bardzo zadowolona z zakupu w sklepie. Prawie wszystkie buty które kupiłam spełniły moje oczekiwania. Szybki, bezproblemowy zwrot . Polecam
Dostawa zamówionego obuwia bez zarzutu. Problem w tym, że rozmiary nie zgadzają się ze standardowymi tzn wypadają zdecydowanie mniejsze. Uważam, że sprzedający powinien o tym poinformować.
Bardzo dobra i sprawna komunikacja. Szybka wysyłka zamówienia. Świetny system zwrotów

Doskonała jakość

Obsługa bez zarzutu. Buty świetnej jakości. Widać, że to nie chińska robota. Wygodne i solidnie wykonane.

• +48603881942
  • e-kobi.pl