balaganstudio.com

Opinie łącznie (7706) Opinie (2638) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Klienci bardzo często chwalą wyjątkową wygodę oferowanego obuwia i doceniają komfort użytkowania od pierwszego założenia. Produkty są postrzegane jako bardzo wysokiej jakości, starannie wykonane i trwałe. Klienci cenią również oryginalny, piękny i niepowtarzalny design produktów, który wyróżnia je na tle konkurencji. Dostawa jest najczęściej oceniana jako bardzo szybka i sprawna. Obsługa klienta jest oceniana bardzo wysoko za profesjonalizm, uprzejmość i szybką pomoc w rozwiązywaniu problemów. Procedura zwrotów i wymiany przebiega sprawnie i bezproblemowo, co klienci wyraźnie doceniają. Sporadycznie pojawiają się uwagi o drobnych niedociągnięciach w wykonaniu produktów. Zdarzają się zastrzeżenia co do opakowania i dostępnych opcji dostawy. Pojawia się także problem z dopasowaniem rozmiaru – część klientów sygnalizuje trudności z szerokością, długością lub dostępnością połówkowych rozmiarów.

Opiniebalaganstudio.com

opinia (raczej) pozytywna :)

Witam, produkty Balagan zostały mi dostarczone ponownie ponieważ spóźniłam się ze odbiorem paczki. Osoba, która obsługiwała mnie mailowo była bardzo uprzejma i pomogła uzyskać ponowną wysyłkę. Wasze produkty są piękne, ale buty okazały się zbyt szerokie, a torebka zbyt mała (co nie zmienia faktu, że oba produkty były pięknie wykonane). Pozdrawiam i usłyszenia przy okazji kolejnych zakupów, Ewelina
Buty są śliczne,wykonane z najbardziej miękkiej skóry jaką kiedykolwiek dotykałam ,mając w dłoni buta. Wykonane z taką starannością,że aż trudno uwierzyć.Z pękniętym sercem odesłałam,ponieważ były za wąskie.Ze względu na mięciutką skórę,mimo wszystko mogłabym w nich chodzić,ale nie wyglądałyby tak efektownie.Na stronie była informacja,że buty są adresowane do posiadaczek wąskich stóp ale mimo to chciałam je zobaczyć z bliska.Taka szkoda...
Podoba mi się jakość wykonania butów i torebek, oryginalny design, nietuzinkowosc, oczywiście wygoda tych butów, które sobie zostawiłam, to że firma jest z Polski. Torebki były piękne, ale ciężko chodziło otwieranie ich i ostatecznie potrzebowałam w nich jednak przegródek, choć to drugie to raczej moja preferencja niż ich wada. Buty które odesłałam były ciasne na moją stopę, ale mam raczej tęgą stopę i wysokie podbicie, więc to pewnie dlatego. Ewentualnie można by rozważyć produkcję jakiejś pary lub dwóch klasycznych modeli dla osób tęższych?
Szybko kontakt pomoc w załatwieniu sprawy. Minusem było samo zamówienie ponieważ model, który upatrzyłam sobie na tour the balagn Yacht brązowy połysk, znacznie różnił się od przysłanego mi modelu. Mój model był dużo bardziej błyszczący, nawet po porównaniu z tymi samymi butami, które koleżanka kupiła wtedy na Tour ;) Pewnie to kwestia procesu błyszczenia skóry, ale różnica była spora. Niestety straciłam parę złotych w ten sposób na przesyłkach/wymianie. Pozdrawiam Agata Borucińska
Jestem zadowolona z zakupów w Waszym sklepie internetowym. Bardzo doceniam duży wybór kolorów i rozmiarów torebek. Jakość nie pozostawia zastrzeżeń, jedynie wolałabym żeby pasek był nieco dłuższy i dawał większą możliwość regulacji. Szybka wysyłka i sprawna transakcja są wielkim atutem. Na pewno wrócę jeszcze nie raz:))
Moja przygoda z marką Bałagan rozpoczęta się od obejrzenia filmiku z panią Bogną Swarowską promującego tę markę. Mój pierwszy zakup to dwie pary botków. Obydwa modele idealne. Rewelacyjna jakość, świetny fason i wygoda. Miałam problem z doborem odpowiedniego numeru obuwia. Informacje dostępne na stronie internetowej sugerowały, że powinnam zakupić rozmiar 38. Na szczęście po rozmowie telefonicznej z pracownica sklepu stacjonarnego zdecydowałam się na rozmiar 39. I to był strzał w 10.

Pasek spoko, ale za mało dziurek

Pasek spoko, dostawa spoko, opakowanie spoko. Tylko nie rozumiem, czemu pasek reklamowy jako “uniwersalny i do wszystkiego” ma tylko kilka dziurek, które pasują tylko na biodra. Naprawdę nie jestem jakaś wybitnie szczupła, a muszę iść z nowym paskiem do kaletnika zrobić dziurki, by nosić go w talii. Podejrzewam, ze drobniejsze dziewczyny mogą mieć problem z zapięciem paska poprawnie nawet w biodrach.
To już moja kolejna para! Super, że dodaliście folię ochronną na podeszwę, noski i zapietki wydają się bardziej solidne niż kiedyś, szkoda, że już nie dajecie fleków do wymiany :/ szybko się zdzierają i nie mogłam ich dokupić luzem. Marzę żeby kiedyś podpodeszwa była skórzana bo texon nabiera wilgoci i czuć to na stopie. Ale ogólnie buty kocham, moja vintage dusza się raduje i chodzę w nich caaaały rok. (A zapewniam, że o buty dbam i chodzę w nich na 120%)

Vela Botki Superstar

Na zakończenie sezonu wybrałam Vela Botki. Moje trzecie kozaki Balagan tej zimy. Lakierowana skóra, sprzączka - takie jakich szukałam. Całkowicie doskonałe, niezastąpione. Chwyciłam ostatnią parę w moim rozmiarze i nie pomyliłam się! Jakość wykonania i użytkowania na najwyższym poziomie. Jak dla mnie te wyznaczniki na stałe już wiążą się z marką Balagan. Noszę cały czas.
kocham Wasze torebki <3 Właśnie przyszła do mnie druga Pliss bag, tym razem postawiłam na rozmiar M i inny kolor. Mam też Pliss bag w rozmiarze S i kocham ją całym sercem. Apeluję o więcej kolorów w skórze koziej. Próbowałam torebek z różnych polskich marek, ale tylko przy BALAGAN serce zabiło mocniej. Cudowne, wspaniałe, wyjątkowe! Uwielbiam!!

Rozmiar

Jedyne, na co mogę zwrócić uwagę to podpowiedź, by brać nuty 0.5 cm większe. Przez to musiałam oddać i wymienić na inne bo były za duże. Ta informacja jest chyba przy każdym modelu, a nie przy każdym się sprawdza. Poza tym wszystko super i bardzo polecam.

Nie ma niczego co moglibyście zrobić lepiej, bo wszystko było idealnie. Zamówienie zrealizowane wybitnie szybko, a same buty to po prostu poezja. Nie miałam nigdy wygodniejszych butów na obcasach. Na pewno nie będzie to moja ostatnia para.
D D
Danuta D.
Baleriny Opera to elegancja i minimalizm, są mięciutkie i bardzo wygodne, w zeszłym roku kupiłam kolor kremowy, więc swoją opinię opieram na doświadczeniu, teraz zdecydowałam na kolor ciemny brąz i przez to są jeszcze bardziej eleganckie.
Bardzo doceniam pomoc Pani z infolinii, która pomogła mi dobrać odpowiedni rozmiar buta. Zapewniła mnie też, że w razie gdyby rozmiar mi nie pasował, mogę zwrócić przesyłkę za darmo. Na szczęście buty leżą idealnie - najwygodniejsze baleriny jakie kiedykolwiek miałam 😊.

Wspaniala jakosc wykonania, piekne produkty

Wspaniala jakosc wykonania, przepiekny design. Buty sa niesamowicie wygodne od pierwszego zalozenia (nie zdarza mi sie to czesto), torebka piekna. To byly moje pierwsze zakupy i pomimo drobnego zamieszania za zamowieniem (obsluga rowniez przemila i szybkie odpowiedzi), bede na pewno wracala.

Czółenka Yafa

Zamówione czółenka Yafa oddałam ze względu na niedobrany rozmiar. Przyjęcie zwrotu i zwrot pieniędzy przebiegły sprawnie i bezproblemowo. W zamian kupiłam stacjonarnie dwie inne pary, z których jestem bardzo zadowolona – piękne i wygodne. Lubię markę Bałagan i chętnie wracam.
Kontakt z klientem i obsługa są na bardzo wysokim poziomie. A ofertą sklepu jestem zachwycona! Serdecznie dziękuję za Państwa doskonałą pracę. Wszystkim z pełną odpowiedzialnością polecam zakupy w Bałaganie;)
Buty piekne, kupilam 2 pary. Zobaczymy jak sie beda nosily. Troche zaskoczylo mnie, ze panie w sklepie twierdzily, ze maja tylko po jednej parze z kazdego rozmiaru, ale moze akurat tak trafilam. Buty zostaly zamowione i moglam je odebrac w tym samym tygodniu.

Odpowiedź ze sklepu balaganstudio.com

Dzień dobry Pani, tak się może zdarzyć, że rozmiar z danego modelu będzie dostępny w butikach w tylko jednym egzemplarzu. Są to kwestie logistyczne i przestrzenne naszych lokali. Cieszymy się, że ostatecznie jest Pani zadowolona z zakupu- najmocniej dziękujemy! <3
Buty są bardzo wygodne. Moje stopy, choć zazwyczaj nie znoszą nowego obuwia w tym przypadku nic nie ucierpiały. Model, który wybrałam na stopie wygląda pięknie. Trzyma stopę ja lekko modelując. Buty wyglądają bardzo zgrabnie.
Krój, kolor i jakość skóry super. Niestety po tygodniu noszenia podeszwa w balerinkach batsheva zaczęła się mocno ścierać. Jak na taką cenę, to nie powinno się dziać. Mogłyby być tańsze.