Dziękujemy za Państwa pozytywną opinię! Cieszymy się, że wybrali Państwo Rowerek.pl!
1 wrz 2024
9 paź 2024
Dziękujemy za Państwa pozytywną opinię i 5 gwiazdek :)
1 wrz 2024
9 paź 2024
Dziękujemy za wybór naszej firmy. Staramy się dostarczać najlepsze części i usługi i doceniamy Państwa wsparcie.
28 sie 2024
Przy częstych zamówieniach uważam, że mógłbym dostać większy rabat albo uzyskać niższą wartość zamówienia wolną od opłaty za wysyłkę.
Pozdrawiam
MBike
9 paź 2024
Dziękujemy za Państwa opinię. Zawsze staramy się zapewnić najlepsze ceny i rabaty dla naszych cenionych klientów.
Po zapisaniu się do newslettera otrzyma Pan rabat 3% na cały koszyk przy każdym zamówieniu.
W razie dodatkowych pytań zapraszamy do kontaktu :)
10 sie 2024
Polecam całym ❤️
Świetny kontakt z pracownikami sklepu. Musiałem dokonać zwrotu źle zamówionego produktu i przebiegło to bezproblemowo.
Gorąco polecam👍👍👍
24 wrz 2024
Dziękujemy za miłe słowa i polecenie naszego sklepu. Dokładamy wszelkich starań, aby zapewnić doskonałą obsługę i cieszymy się, że proces zwrotu przebiegł sprawnie. Szczęśliwej jazdy na rowerze!
24 sie 2024
Towar bardzo dobrej jakości i w przystępnej cenie. Dobry kontakt i szybki termin dostawy. Dziękuję
8 paź 2024
Dziękujemy za Państwa pozytywną opinię. Cieszymy się, że są Państwo zadowoleni z jakości i ceny naszych produktów, a także z naszego procesu komunikacji i dostawy. Państwa satysfakcja jest dla nas priorytetem.
13 sie 2024
Zamówienie zrealizowane szybciej niż wynikało z oferty na stronie. Tak trzymać. Wszystko było ok.
24 wrz 2024
Dziękujemy za Państwa pozytywną opinię! Dokładamy wszelkich starań, aby zapewnić Państwu szybką i niezawodną obsługę. Państwa zadowolenie jest dla nas priorytetem. Szczęśliwej jazdy, od zespołu Rowerek.pl.
12 sie 2024
to nie pierwszy mój zakup, nie mam zastrzeżeń co do jakości produktów, ceny i szybkości obsługi.
24 wrz 2024
Dziękujemy za Państwa wsparcie i miłe słowa na temat naszej jakości, cen i obsługi. Doceniamy opinie i cieszymy się, że będziemy mogli ponownie obsłużyć Państwa zamówienia :)
24 sie 2024
Świetnie się pije, bidon lekki i miękki, do wyciskania płynu super.
8 paź 2024
Dziękujemy za Państwa pozytywną opinię! Życzymy udanych przejażdżek!
6 sie 2024
Zamówiony towar przyszedł szybko. Nic dodać, nic ująć. Polecam
24 wrz 2024
Dziękujemy za pozytywną opinię. Cieszymy się, że Państwa zamówienie dotarło szybko.
19 sie 2024
Obsługa klienta na odpowiednim wysokim poziomie. Polecam.
8 paź 2024
Dziękujemy za miłe słowa na temat naszej obsługi klienta. Doceniamy Państwa rekomendację. Szczęśliwej jazdy!
21 sie 2024
Szybka transakcja, towar zgodny z opisem, polecam
8 paź 2024
Dziękujemy za Państwa pozytywną opinię i rekomendację. Cieszymy się, że transakcja przebiegła szybko, a produkt spełnił Państwa oczekiwania.
27 sie 2024
Towar zgodny z opisem. Bardzo szybka dostawa.
9 paź 2024
Dziękujemy za Państwa pozytywną opinię. Cieszymy się, że produkt spełnił Pana oczekiwania i otrzymał go Pan szybko.
10 sie 2024
Bardzo szybka dostawa, towar zgodny zopisem
24 wrz 2024
Dziękujemy za Państwa pozytywną opinię i wybór sklepu Rowerek.pl. Dokładamy wszelkich starań, aby zapewnić Państwu szybką dostawę i produkty wysokiej jakości. Doceniamy Państwa opinie.
3 sie 2024
Szybką dostawą, towar zgodny z zamówieniem.
23 wrz 2024
Dziękujemy, że zechciał Pan podzielić się z nami swoimi doświadczeniami. Cieszymy się, że był Pan zadowolony z szybkiej dostawy i że produkt spełnił Pana oczekiwania.
Państwa opinie są dla nas ważne, ponieważ nieustannie staramy się ulepszać nasze usługi i zaspokajać potrzeby naszych klientów.
30 sie 2024
Oferta, jakość i dostawa godne polecenia !
9 paź 2024
Bardzo dziękujemy za Państwa pozytywną recenzję!
Mamy nadzieję, że będziemy mogli zapewnić Państwu doskonałą obsługę w przyszłości :)
13 sie 2024
Szybka przesyłka,towar zgodny z opisem
24 wrz 2024
Dziękujemy za Państwa pozytywną opinię i wybór naszych produktów. Dokładamy wszelkich starań, aby zapewnić Państwu szybką dostawę i wysoką jakość produktów. Doceniamy Państwa wsparcie :)
21 sie 2024
Wszystko ok i tempo wysylki tez spoko
8 paź 2024
Dziękujemy za Państwa pozytywną opinię! Dokładamy wszelkich starań, aby zapewnić Państwu sprawną wysyłkę i produkty wysokiej jakości. Państwa zadowolenie jest naszym najwyższym priorytetem.
26 sie 2024
Fajny sklep z częściami rowerowymi
9 paź 2024
Dziękujemy za miłe słowa i wybór naszego sklepu dla Państwa potrzeb rowerowych. Staramy się dostarczać Państwu produkty i usługi najwyższej jakości. Szczęśliwej jazdy!
24 sie 2024
Towar zgodny z opisem. POLECAM!!!
8 paź 2024
Dziękujemy za Państwa pozytywną opinię i rekomendację. Mamy nadzieję, że spotkamy się z Państwem ponownie w Rowerek.pl.