Klienci bardzo często chwalą niezwykle szybką realizację zamówień i ekspresową dostawę. Doceniają również, że produkty są zgodne z opisem i zamówieniem. Często podkreślają atrakcyjne, konkurencyjne ceny produktów. Pozytywne opinie dotyczą także profesjonalizmu, pomocności oraz miłej obsługi sklepu. Kupujący zwracają uwagę na szeroki wybór i dostępność poszukiwanych produktów. Dodatkowo klienci doceniają dobre zabezpieczenie paczek. Sporadycznie pojawiły się uwagi negatywne dotyczące zabezpieczenia paczek.
Jak Trusted Shops zapobiega dodawaniu fałszywych opiniiOpinieRowerek.pl
Mimo braku początkowo zamówionego przeze mnie towaru (szprychy sapim 2.3 278) razem z obsługą podmieniliśmy dłgość na 280, wszystko w tej samej cenie. Obsługa na medal, świetnie poradzili sobie z sytuacją i pomimo godziny 16:00 jeszcze tego samego dnia nadali paczkę. Nic tylko polecać taki sklep i obsługę klienta. Oby tak dalej :)
Dobre ceny produktów oraz dobra i szybka wysyłka. Robiąc zamówienie podany jest termin doręczenia, zrób zamówienie do godziny 13:00, a paczka zostanie wysłana tego samego dnia i tak było, następnego dnia dostałem wiadomość, że moja paczka czeka na mnie w paczkomacie.
Super cena i bardzo szybka realizacja
Do tego szybka dostawa, zamawiałem w czwartek po południu i myślałem że będzie dopiero w poniedziałek a tu sobota rano info że paczka dotarła, szybki montaż i jeszcze w weekend można było jeździć rowerem
Dobrze zrealizowane zamówienie - polecam
Ceny większości zamówionych produktów konkurencyjne. Szybkość realizacji zamówienia poprawna. Powiadomienia o każdym etapie realizacji na plus. Przesyłka dobrze zabezpieczona - dotarła bez żadnych uszkodzeń.
Bardzo sprawna realizacja zamówienia. W poprzednich zamówieniach miałem okazję kontaktować się ze sklepem, obsługa sklepu jest bardzo profesjonalna i pomocna. Gorąco polecam ten sklep.
Pozytywny
Zamówienie przebieglo sprawnie i miło.
Towar dostarczony o czasie wzorowym. Z
częsci jestem zadowolony, nigdzie nie znalazłem w przystępnej cenie za tą ilość.
Polecam tą firmę.
Sklep OK, kurierzy nie
Ze strony sklepu wszystko sprawnie i szybko, ale ze strony firmy kurierskiej słabo bo opakowanie było rozdarte i teoretycznie można było zobaczyć zawartość paczki, co trochę słabo wygląda
Współpracuje "zawodowo" z firmą od lat. W sezonie "rowerowym" paczki zamawiam co tydzień. Jest bardzo dobrze. I na setki paczek miałem tylko dwa kłopociki więc moim zdaniem super
Towar zgodny z zamówieniem. Szybka dostawa
Polecam wszystkim zakupy w tym sklepie. Pozdrawiam serdecznie
Znalazłam to co chciałam-zakupiłam mini smary do roweru,dętki..przyszło w express tempie,zapakowane jak należy..polecam bardzo bo fajne ceny
Niemal idealnie
Wysyłka szybka, bezproblemowa, towar zgodny z opisem, -1 gwiazdka za zapisanie mnie do newslettera, na który nie wyrażałem zgody (akurat przy zamówieniach dokładnie patrzę na co wyrażam zgodę).
Zamówiłem błotniki, błotniki przyjechały szybko, błotniki w idealnym stanie, śrubki do błotników były, błotniki działają. Fajne błotniki
Przesyłka dotarła bardzo szybko.
Klocki hamulcowe w najniższej cenie w sieci. Ten sam model w innych sklepach od kilku do kilkunastu zł drożej. Koszt przesyłki również bardzo niski.
Szybka transakcja.Części, które zamówiłem pasują. Polecem ten sklep.
Zamówiony towar bardzo dobry jakościowo, zgodny z opisem. Bardzo szybka realizacja zamówienia.
KOSZYK NA BIDON
Koszyk spelnil swoja rolę:) Bardzo przydatna funkcja dostosowania obejmy koszyka do rozmiaru butelki/bidona
Duży wybór w sklepie, szybka dostawa, konkretne informacje o przesyłce
Wszystko przebiegło sprawnie i w krótkim czasie. Polecam
Hak od przerzutek
Produkt zamówiony, dostarczony ekspresem. Takie firmy daleko zajdą :))
Transakcja bezproblemowa, bardzo szybka. Towar zgodny z zamówieniem. Polecam!