Rowerek.pl

3166 reviews since 17 lip 2020

Ważny od: 29 paź 2021
rowerek.pl spełnia wszystkie Kryteria jakości Trusted Shops Uwzględnione

Klienci bardzo często chwalą błyskawiczną wysyłkę i sprawną realizację zamówień. Wielu klientów docenia szeroki wybór produktów i dostępność części. Opinie o jakości produktów są w większości pozytywne, podkreślając zgodność z opisem i satysfakcję z zakupu. Klienci chwalą dobrą, profesjonalną i pomocną obsługę, a kontakt ze sklepem jest oceniany bardzo wysoko. Atrakcyjne i konkurencyjne ceny produktów są częstym powodem zadowolenia klientów. Zakupy oceniane są jako bardzo sprawne i bezproblemowe, co przekłada się na chęć powrotu do sklepu. Większość klientów pozytywnie ocenia sposób zapakowania przesyłek. Sporadycznie pojawiają się uwagi dotyczące uszkodzeń opakowania.

OpinieRowerek.pl

To kolejne zamówienie w tym sklepie. Śmiało wystawiam 5 gwiazdek za duży asortyment towaru i profesjonalną realizację zamówienia. Jednak mam drobną uwagę. Wyskakujące okienko i zmieniającę się obrazy o jaskrawych, żywych kolorach na stronie stronie głównej podczas wyszukiwania potrzebnych mi części są irytujące.
Zakupy poszły sprawnie. Zamówienie szybko dostarczone. Części dobrej jakości, bez wad. Jestem usatysfakcjonowany, chociaż miałem opór do zamówień w tym sklepie po tym, jak 3 lata temu zamówiłem koło i dopiero jak użytkując je zgłosiłem reklamację to poinformowano mnie, że sprzedawane koła nie są wycentrowane.
Mimo braku początkowo zamówionego przeze mnie towaru (szprychy sapim 2.3 278) razem z obsługą podmieniliśmy dłgość na 280, wszystko w tej samej cenie. Obsługa na medal, świetnie poradzili sobie z sytuacją i pomimo godziny 16:00 jeszcze tego samego dnia nadali paczkę. Nic tylko polecać taki sklep i obsługę klienta. Oby tak dalej :)
Bardzo dobry sklep, duży asortyment i wyczerpująca informacja techniczna, ułatwiająca dobór części i akcesoriów. Do tego przystępne ceny. Gorąco zachęcam do kupowania w tym sklepie. Dostawa szybka i bezproblemowa.
Dobre ceny produktów oraz dobra i szybka wysyłka. Robiąc zamówienie podany jest termin doręczenia, zrób zamówienie do godziny 13:00, a paczka zostanie wysłana tego samego dnia i tak było, następnego dnia dostałem wiadomość, że moja paczka czeka na mnie w paczkomacie.
Super cena i bardzo szybka realizacja Do tego szybka dostawa, zamawiałem w czwartek po południu i myślałem że będzie dopiero w poniedziałek a tu sobota rano info że paczka dotarła, szybki montaż i jeszcze w weekend można było jeździć rowerem
M K
Maciej K.

Dobrze zrealizowane zamówienie - polecam

Ceny większości zamówionych produktów konkurencyjne. Szybkość realizacji zamówienia poprawna. Powiadomienia o każdym etapie realizacji na plus. Przesyłka dobrze zabezpieczona - dotarła bez żadnych uszkodzeń.
Proszę o nie zapłacę ci zwrotu kosztów? Mam już paczka kurierska pobraniowa Pan jest oszustem uważaj
Bardzo duży wybór części. Szybka dostawa. Bezproblemowa możliwość zwrotu błędnie wybranego towaru.
Produkt zgodny z opisem, założony i już działa. Obsługa przemiła, kompetentną i bardzo pomocna
Zachwycony jestem że tak szybko otrzymałem zamówiony towar .. Polęcę wasz sklep moim znajomym...
Wszystko. Ilość asortymentu,konkurencyjne ceny,szybkość realizacji dostawy.

Dobry sklep. Polecam

Bardzo szybka realizacja. Wszystko wg zamówienia. Opona z drutem nie pogięta - brawo! Jedyny minus to baterie załączone do lampki były wylane.

Lampka rowerowa zgodna z opisem. Cena przystępna. Ekspresowa wysyłka. Polecam
Duży wybór szprych, nypli i podkładek pod nie. Dobre ceny, Pozdrawiam
Rekordowe tempo realizacji zamówienia. Cena najniższa na rynku. Bezpłatna dostawa już od niskiej kwoty.
Wszystko OK, szybka wysyłka, dobry produkt w super cenie 👍 POLECAM każdemu. Maciek
Towar w rzeczywistości lepiej wygląda niż na zdjęciu :))
Bardzo sprawna realizacja zamówienia. W poprzednich zamówieniach miałem okazję kontaktować się ze sklepem, obsługa sklepu jest bardzo profesjonalna i pomocna. Gorąco polecam ten sklep.
Towar zgodny z opisem. Szybka realizacja zamówienia. Polecam

• +48796935555