Klienci bardzo często chwalą szybki czas realizacji zamówienia oraz dostawy przesyłek. Produkty są oceniane jako wysokiej jakości, świeże i skuteczne, co wzbudza zadowolenie klientów. Większość klientów docenia dobre zabezpieczenie i estetykę opakowań przesyłek. Klienci pozytywnie wypowiadają się o miłej, bezproblemowej i profesjonalnej obsłudze. Zamówienia są realizowane zgodnie z opisem i oczekiwaniami klientów. Klienci podkreślają szeroki i atrakcyjny wybór produktów oraz sugerują dalsze poszerzanie oferty.
Jak Trusted Shops zapobiega dodawaniu fałszywych opiniiOpinieziolaioleje.pl - wyselekcjonowane zioła z całego świata
Jedna z najlepszych ilex guayusa jaką piłem na Polskim rynku. Przede wszystkim mocno pobudza w porównaniu do np. Mocno wyHypowanej pachamama - ta od zioła i oleje na prawdę ma moc a tamta jedynie namiastkę tego ! Polecam spróbować na własnej skórze i podzielić się opinią. Wracam po nią kolejny raz. Pozdrawiam
Proszę zrezygnować z usług DPD, pracownicy tej firmy są leniwi, nie chcą. nawet zadzwonić do adresata aby potwierdzić miejsce dostawy. Najprościej - adresat nieobecny i zostawić przesyłkę w sklepie, pomimo opłaconej dostawy na adres.
Z doświadczenia wiem że okradają przesyłki, w zależności od nadawcy.
Polecam produkty i obsługę.
Brahmi dobrej jakości, drobno pocięte. Ostropest w ziarnach w porządku. Szybko dostałam paczkę. Dobrze zapakowana. Wszystko OK. Kupuję nie pierwszy raz. Jestem zadowolona. Polecam firmę i produkty.
Wszystko Ok. Olej lniany ma orzechowy, przyjemny smak, był dobrze zapakowany. Na działanie ziół przyjdzie trochę poczekać. Fajnie, jakby było więcej sugestii z czym można mieszać np. proszkowana ashwagande i inne proszkowane specyfiki.
Jeszcze nie jadłem ale przyjechało szybko. A prośby o opinię były jeszcze szybciej i nadal przychodzą. Wobec tego wystawiam opinię.
Polecam szybko i tak jak ma byc
W moim przypadku odmówiłem z przyczyn osobistych. Zostałem zrozumiany i postąpili profesjonalnie. Dlatego na pewno zamówię ponownie . Dodam że wysłali rzecz w ten sam dzień
Powiększenie asortymentu herbat zielonych, owocowych :-)
Od momentu zamówienia bardzo konkretny kontakt i szybka dostawa, a towar wygląda jak na zdjęciu, czyli bez ściemy:)
Wszystko w porzadku
Paczka dotarla sprawnie, zamowienie bylo przyzwoicie zabezpieczone. Same ziola dobrze wysuszone. Jestem zadowolony.
Bardzo sprawnie, szybko i dobry produkt
Produkt zgodny z opisem, wysyłka i dostarczenie bardzo sprawnie
Wszystko zgodnie z zamówieniem.
Wielki plus za dobre zapakowanie szklanych butelek.
Wszystko było idealnie. Szybka wysyłka.
Produkty bardzo dobrej jakości i smaczne.
Nic szybkość dźwiękowa wysyłki . Polecam
Kupuję już nie pierwszy raz w tym sklepie. Wszystko ok, jestem zadowolona z jakości i obsługi. Dostawa bardzo szybka. Polecam.
Szybka dostawa i świetna jakość.
Szybko i sprawnie :)
Mniszek lekarski korzeń jest super