To już kolejny zakup z Galerii, obrazy są piękne, polecam!!!
19 lip 2023
Świetna jakość i obsługa, dbałość o klienta.
3 lut 2023
Obrazy piękne, wprowadzają niesamowitą atmosferę spokoju do wnętrza.
4 lut 2023
To jedna z tych cech obrazów Galerii w Chmurach, której zdjęcia na stronie internetowej nie są w stanie oddać. Tego spokoju i harmonii życzymy Pani każdego dnia. Pozdrawiamy
2 maj 2023
Jestem bardzo wdzięczna Panu Bartkowi, który pomógł mi rozwiązać problem ze źle złożonym (przeze mnie) zamówieniem.
Był niezwykle wyrozumiały i sympatyczny. Tak rzadko się to dzisiaj zdarza.
Jeszcze raz bardzo dziękuję.
14 cze 2023
Dziękujemy :) Za naszą obsługą Klientów i realizacją obrazów, nie stoją boty, wielkie call center i korporacja. Jesteśmy przede wszystkim dla naszych Klientów, rozumiemy potrzeby, ale też i błędy. Kto ich nie popełnia ??? Ten kto nic nie robi.
Naszą nadrzędną myślą nie tylko w pracy z pięknymi obrazami Anny Borkowskiej, a w życiu na co dzień jest: traktuj innych ludzi jak sam chciałbyś być traktowany.
Pozdrawiamy i zapraszamy do ponownych zakupów.
13 gru 2022
Obrazy wyjątkowe do kazdego wnetrza
Obrazy subtelne, eleganckie o stonowanej kolorystyce do kazdego wnetrza. Wnosza cieplo, lekkosc, pokój i radosc. Profesjonalna i mila obsluga, szybka dostawa. Wszystko super. Maria
4 lut 2023
Nie jesteśmy w stanie dodać nic więcej :) Dziękujemy za Pani opinię i życzymy każdego dnia przyjemnych wrażeń. Pozdrawiamy, Galeria w Chmurach
Obsługa, szybkość realizacji zamówienia oraz perfekcyjne zapakowanie obrazów
14 cze 2023
Bardzo nam miło, że Klienci doceniają nie tylko same obrazy, ale też wszystkie działania, które wykonujemy wokół realizacji zamówień. Zapraszamy oczywiście ponownie do odwiedzin naszej strony.
6 gru 2022
Jest Git nic nie zmieniać
2 sty 2023
Super szybka dostawa. Paczka idealnie i bezpiecznie zapakowana.
Wzorowa usługa. Polecam
4 lut 2023
Bardzo się w tym względzie staramy, by obrazy od momentu samego rozpakowania paczki cieszyły wzrok. Dziękujemy za docenienie.
19 mar 2023
Wszystko w porządku, obraz jest przepiękny. Przesyłka zapakowana wyjątkowo starannie.
21 mar 2023
Dziękujemy za recenzję i doceniamy za poświęcony czas. Życzymy dużo pozytywnych emocji i radości, przy każdym spojrzeniu w kierunku obrazu :) Pozdrawiamy, Galeria w Chmurach
2 mar 2023
Piękna kolekcja
warto kupić i cieszyć się ich pięknem na ścianie w salonie
21 mar 2023
Dziękujemy za recenzję i doceniamy za poświęcony czas. Życzymy dużo pozytywnych emocji i radości, przy każdym spojrzeniu w kierunku obrazów :) Pozdrawiamy, Galeria w Chmurach
Wszystko na najwyższym poziomie nic dodać nic ująć
4 lut 2023
Taka opinia wiele dla nas znaczy. Obsługujemy naszych Klientów tak jak sami chcielibyśmy być obsłużeni. Pozdrawiamy, Galeria w Chmurach
17 mar 2023
Bardzo szybka i sprawna realizacja zamówienia.
21 mar 2023
Dziękujemy za recenzję i doceniamy za poświęcony czas. Jest nam miło, że nasi Klienci dostrzegają, również starania w obsłudze i realizacji. Dobry i uprzejmy wzajemny kontakt, to tak niewiele, a tak ważne. Pozdrawiamy