Klienci bardzo często podkreślają szybki czas dostawy oraz sprawną realizację zamówienia. Doceniają również profesjonalizm, pomocność i uprzejmość obsługi. Opinie na temat jakości produktów są w większości pozytywne, a większość klientów potwierdza zgodność produktów z opisem. Zadowolenie wzbudza także dobre zabezpieczenie przesyłek. Pojawiają się jednak pojedyncze zgłoszenia dotyczące wad produktów oraz sporadyczne uwagi co do zgodności z opisem i zabezpieczenia przesyłek.
Jak Trusted Shops zapobiega dodawaniu fałszywych opiniiOpinietdstones.pl
Otrzymałam zamówioną pompę do fontanny oraz kolorowe kamienie. Dziękuję. Polecam zakupy w firmie TD STONES.
Zamówione przedmioty sprawdzają się świetnie, przesyłka ekspresowa i wszystko na najwyższym poziomie
Pompa do fontanny.
Na stronie internetowej podany opis sugeruje, że pompa nadaje się do oczka wodnego, w rzeczywistości jest bardzo słaba, nadaje się do akwarium, a nie do oczka wodnego w ogrodzie. Przewód zasilający zbyt krótki i nie przystosowany do warunków zewnętrznych.
Szybka profesjonalna obsługa.
Towar w pełni zgodny z opisem.
Polecam wszystkim .
Super i szybka obsługa .Zamawiany towar idealny.
Bardzo polecam
JESTEM BARDZO ZADOWOLONA Z ZAKUPÓW W TYM SKLEPIE.
Jestem bardzo zadowolny z przesyłki. Dziękuję
Świetna obsługa i produkty najwyższej jakości! Personel jest bardzo pomocny i profesjonalny, zawsze chętnie doradzi. Duży wybór, a ceny naprawdę bardzo dobre w porównaniu do jakości. Zdecydowanie polecam każdemu! ⭐⭐⭐⭐⭐
Szybka dostawa.
Roslinki nardzo dobrze zabezpieczone
Roslinki nardzo donrze zabezpieczone
Roslinki w idealnym stanie i wielkości roslinek miłe zaskakująca - duże
ok
Towar zgodny z opisem, szybka realizacja i dostawa
Wszystko dobrze, na czas a przesyłka dobrze zabezpieczona
Dobry pokarm, szybka, sprawna dostawa.
Szybka wysyłka i bezpieczne pakowanie. Kamienie przyjechały w fajnych dużych kawałkach.