zoona.pl

Opinie łącznie (5633) Opinie (3272) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Klienci bardzo często podkreślają, że realizacja zamówień i dostawa są wyjątkowo szybkie i sprawne. Większość klientów chwali zgodność produktów z opisem i zamówieniem, co buduje ich zaufanie do sklepu. Klienci często doceniają atrakcyjność i konkurencyjność cen oferowanych produktów. Opinie o obsłudze klienta są przeważnie pozytywne, z naciskiem na profesjonalizm, łatwość kontaktu i sprawność działania. Klienci są przeważnie zadowoleni z jakości produktów. Doceniane jest również bieżące informowanie o statusie zamówienia oraz odpowiednie zabezpieczenie przesyłek. Sporadycznie pojawiają się uwagi dotyczące jakości pakowania oraz pojedynczych artykułów. Zdarzają się także pojedyncze głosy o brakach w komunikacji na temat realizacji zamówienia.

Opiniezoona.pl

Wszystko idealnie! Znalazłam poszukiwany produkt w bardzo dobrej cenie. Jestem zadowolona. Dodatkowym plusem jest przejrzysta i responsywna strona a także szybka wysyłka i dobre zapakowanie zamówienia.
Produkt dla mojego pupila jest bardzo dobry , syrop który zakupiłam pije z przyjemnością musi być dobry smakowo aby był pomocny bo dopiero zaczęliśmy kurację pozdrawiamy

Rumen Tabs

Znalazłam w sklepie interesujący mnie preparat w dobrej cenie który, działa zgodnie z oczekiwaniami. Towar bardzo dobrze zabezpieczony do wysyłki i szybko dostarczony. Polecam sklep Zoona.
Zawsze zamówienie jest szybko zrealizowane, produkty mają długie daty ważności. Jestem zawsze zadowolona po zakupie. Dziękuję!
A N
Anna N.
Pełen profesjonalizm sprzedaży - tempo dostawy, wystarczająca komunikacja, opakowanie zamówionego towaru. Nic dodać nic ująć. W ZOONA kupuję nadal.

Długi czas dostawy - brak informacji o dostawie

Długi czas dostawy (dłuższy do deklarowanego) i brak informacji o przewidywanej dacie dostawy. Niechlujnie zapakowane - saszetki wyjęte z oryginalnych opakowań i luźno wrzucone do pudełka przerobionego ze starego opakowania. Pudełko zgniecione i wciśnięte w małą skrytkę w automacie paczkowym.
Przesyłka zgodna z zamówieniem. Szybka dostawa. Produkt bardzo dobrze zabezpieczony w transporcie.
zamawiam u Państwa karmę co miesiąc. wszystko jest super, tylko proszę nie wysyłać mi co chwilę maili z prośbami o ocenę, bo to bardzo zniechęca do zakupów. pozdrawiam

Przesyłka szybką, ale puszki wgniecione

Przesyłka szybką, chociaż na stronie pisala, że zamówienie będzie w poniedziałek, ale w sumie to zrozumiałe- zamawiałam w sobotę Ok 16, zamówienie dostalam we wtorek. Niestety czesc puszek jest po prostu z wgnieceniami, kiedyś mówiono, że takie jedzenie szybciej się psuje, mam jednak nadzieję, że nie. Poza tym Ok. Czy powtórzę zakupy? Jest tyle opcji, a sklep wybrakam że względu na szybką wysyłkę.

Szybka dostawa, dobra cena.

Szybka dostawa, ogólnie jestem bardzo zadowolona nie ma czego się czepiać. Polecam
Narszie bez efektów ale dopiero zaczął przyjmować te specyfiki A za szybką dostawę dziękuję
Zamawiam u Państwa tylko Pronefra i jestem zadowolona z, dostawy, opakowania i zawartosci
Bardzo szybka realizacja zamówienia. Towar zgodny z zamówieniem. Atrakcyjna cena.

polecam

zamówienie zrealizowane bardzo szybko za co duży plus, wszystko zgodne z informacjami na stroni
Dziękuję za szybką,dostawę. Towar dostarczony bez uwag,taki jak chciałam. BULARSKA

Moje kotki zarówno jak i ja jesteśmy bardzo zadowoleni

Cieszę się, że znalazłam tą stronkę, zamówienia przychodzą bardzo szybko, szeroki wybór produktów o przede wszystkim super składzie. Moje kotki są bardzo zadowolone ☺️
Rzetelna firma produkt w dobrej cenie i bardzo dobrej jakości piesek już go stosował i pomaga na stawy polecam 👍
Dostawa beż zarzutu, produkty również, chociaż jeszcze nie testowane na kotach.
Super sklep, duży asortyment, szybka wysyłka. Nic dodać nic ująć
D G
Dorota G.
Bardzo szybko zrealizowane zamówienie, produkty zgodne z opisem, polecam.