Klienci bardzo często podkreślają błyskawiczną realizację zamówień i szybką dostawę produktów. Doceniają szeroki wybór oraz dostępność potrzebnych artykułów. Sklep wyróżnia się atrakcyjnymi i konkurencyjnymi cenami. Wielu klientów chwali również zgodność otrzymanych produktów z opisem, co buduje zaufanie do sklepu. Obsługa klienta jest oceniana jako profesjonalna i sprawna, a kontakt ze sklepem uznawany za dobry. Niektórzy klienci zwracają jednak uwagę na jakość opakowania przesyłek, wskazując na przypadki uszkodzeń.
Jak Trusted Shops zapobiega dodawaniu fałszywych opiniiOpiniezoona.pl
Rumen Tabs
Znalazłam w sklepie interesujący mnie preparat w dobrej cenie który, działa zgodnie z oczekiwaniami. Towar bardzo dobrze zabezpieczony do wysyłki i szybko dostarczony. Polecam sklep Zoona.
zamawiam u Państwa karmę co miesiąc. wszystko jest super, tylko proszę nie wysyłać mi co chwilę maili z prośbami o ocenę, bo to bardzo zniechęca do zakupów. pozdrawiam
Przesyłka szybką, ale puszki wgniecione
Przesyłka szybką, chociaż na stronie pisala, że zamówienie będzie w poniedziałek, ale w sumie to zrozumiałe- zamawiałam w sobotę Ok 16, zamówienie dostalam we wtorek. Niestety czesc puszek jest po prostu z wgnieceniami, kiedyś mówiono, że takie jedzenie szybciej się psuje, mam jednak nadzieję, że nie. Poza tym Ok. Czy powtórzę zakupy? Jest tyle opcji, a sklep wybrakam że względu na szybką wysyłkę.
Moje kotki zarówno jak i ja jesteśmy bardzo zadowoleni
Cieszę się, że znalazłam tą stronkę, zamówienia przychodzą bardzo szybko, szeroki wybór produktów o przede wszystkim super składzie. Moje kotki są bardzo zadowolone ☺️
Dostawa szybka towar zgodny z zamówieniem dlatego dałam 5 gwiazdek .Za to firma kurierska DPD to jakieś nieporozumienie .Pierwsze zamówienie ginie potem się znajduje po monicie przychodzą 2 przesyłki .kurier bezszczelnie kłamie że nie zastał mnie w domu i oddaje przesyłkę do odbioru w sklepie Żabka .Nadmieniam ,że zapłaciłam za przesyłkę z dostawą do domu i tam czekałam do godz 19.I cóż zapłacone z dostawą do domu a musiałam z buta iść sama po przesyłkę .Dla sklepu 5 gwiazdek dla DPD -0!!!
Błyskawiczna przesyłka. Produkt - oceny nie mogę w tej chwili wystawić gdyż szampon jest w użyciu i potrzebuję czasu na weryfikację jego skuteczności.
Produkty z najwyższej półki. Jedyny minus to trudność w zamówieniu, ale nie wiem od czego to zależne. Cały czas wyskakuje błąd i nie można nawet dodać produktów do koszyka. Ale sklep i ceny na 6 :)
Wszystko bez zarzutów. Pełna informacja o zakupie i transporcie. Towar zgodnie z oczekiwaniami
Dostałam zamówione produkty i na czas. Natomiast jeden z produktów jest złej jakości - to jednak zapewne wina producenta a nie państwa.
Krople do oczu dla kota bardzo dobre, szczególnie na infekcje oka .
Super platforma. Szybka realizacja zamówienia, informacje o zamówieniu przekazywane na bieżąco. Polecam.
Wszystko dostarczone w całości, szybka realizacja zamówienia i dobre ceny. Polecam!
Bardzo szybka wysyłka,dobra cena leków. Leki dla mojego kotka w jednym miejscu. Dziękuję i serdecznie pozdrawiam.
Bardzo dobry kontakt ze sprzedającym, szybka odpowiedź na maila, szybka wysyłka produktu, informacja na każdym etapie realizacji zamówienia.
Towar dostarczony bardzo szybko i według zamowienia
Szybka dostawa i atrakcyjne ceny. Jednak karton dla dla 6 kg puszek ledwo przetrwał dostawę
Zamówienie dotarło szybko i sprawnie. Zakupy u Was to przyjemność.
Przesylka miala byc na drugi dzien , a dostalam ja po 3 dniach. Co mozna zrobic? Dotrzymywac slowa. Po za tym wszystko ok.
Wszystko przebiegło bez problemowo. Zamówienie zrealizowane bardzo szybko.
Szybka i kompletna dostawa. Szeroki asortyment.