SuperTech.pl

Opinie łącznie (1100) Opinie (84) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Klienci doceniają sprawne i bezproblemowe realizowanie zamówień, atrakcyjne ceny oraz dobrą jakość kontaktu i wsparcia ze strony sklepu. Wśród pozytywnych opinii pojawiają się również pochwały dotyczące szybkiej dostawy oraz odpowiedniego zabezpieczenia przesyłek. Wśród negatywnych aspektów klienci wskazują na sporadyczne opóźnienia, zagubione przesyłki oraz błędy i anulacje zamówień. Część osób narzeka także na słabe pakowanie, brak reakcji lub niewystarczającą pomoc ze strony obsługi, a także na dodatkowe opłaty i anulowanie atrakcyjnych ofert. Opinie dotyczące procesu zwrotów są podzielone – niektórzy klienci zgłaszają problemy z komunikacją i szybkością zwrotu pieniędzy.

OpinieSuperTech.pl

ekspress do kawy spelnia moje oczekiwania. wyglada bardzo ladnie , nadaje uroku mojej kuchni i mysle ze bedzie ze mna dlugo
Zamówiłam odkurzacz Dyson v12, otrzymałam suszarkę. Reklamacja !!! Oczekuję towaru, który zamówiłam.
Szybka wysyłka

Szeroka oferta nie uwzględniająca darmowej dostawy

Łatwe złożenie zamówienia. Szkoda tylko że zamawiając produkt za ponad 3500 PLN nadal pobierana jest opłata za przesyłkę...

Wszystko jak trzeba.

Telefon dotarł, cały i działa, nowy, fabrycznie zapakowany, ze wszystkimi plombami, bez zarzutu. Przesyłka dotarła w terminie.
Szybkość i dostępność
Wszystko ok. Towar dostarczony zgodnie z zamówieniem.
Bardzo miła osoba pod nr kontaktowym, szybka przesyłka, sprawna komunikacja przez mail.