Ważny od: 22 lis 2022Ważny
Klienci bardzo często chwalą błyskawiczną realizację zamówień i szybkie dostawy. Opinie podkreślają miłą, profesjonalną i pomocną obsługę klienta. Klienci doceniają także dobry i sprawny kontakt ze sklepem, a także gotowość do współpracy i rozwiązywania problemów. Większość opinii pozytywnie ocenia dostawę, choć pojawił się jeden przypadek zastrzeżeń dotyczących wniesienia przesyłki.
Jak Trusted Shops zapobiega dodawaniu fałszywych opiniiOpiniewideformat.pl
Dodać opcje wniesienia przesyłki.
Kurier zostawił przesyłkę w deszczu na ulicy. Ponieważ przesyłka ważyła więcej niż 30kg nie miał obowiązku wnosić ani pomóc w wniesieniu.
Zamawiając na stronie produkt, nie byłem poinformowany o wadze produktu ani nie było dodatkowej opcji (płatnej) za wniesienie.
Aktualizacja:
Po wystawieniu opinii skontaktował się ze mną przedstawiciel sklepu. Wyjaśniliśmy wszystkie kwestie związane z dostawą i doszliśmy do porozumienia. Okazało się, że sytuacja wynikała z nieporozumienia, a wspólnie znaleźliśmy satysfakcjonujące rozwiązanie. Doceniam kontakt ze strony sklepu i profesjonalne podejście do wyjaśnienia sprawy.
Szybka dostawa. Wszystko w jak najlepszym porządku.
Polecam serdecznie. Wszystko działa dobrze 👍
Bardzo szybka i sprawna obsługa
Mogę tylko polecić!
Przemiła obsługa, profesjonalne podejście, rzetelna informacja o produkcie, błyskawiczna wysyłka.
Szybka wysyłka.
Towar zgodny z zamówieniem, szybko dostarczony.
Szybko i zgodnie z zamówieniem
Towar oryginalny. Szybka realizacja zamówienia, w ciagu 24h od zamówienia towar był u mnie.
- +48882716772
- wideformat.pl
- sklep@wideformat.pl
- Michałowice-Wieś, POL
Wideformat.pl to firma dostarczająca kompleksowe rozwiązania w zakresie druku wielkoformatowego oraz urządzeń dla branż CAD/GIS i grafiki artystycznej (GA). Dzięki współpracy z renomowanymi producenta...