w dniu 8.11 złozyłem i opłaciłem zamówienie, towar miał dotrzeć do 13.11 do dnia dzisiejszego nie otrzymałem towaru, interweniowałem mailowo w tej sprawie 17.11 o godzinie 11.12 i nie otrzymałem żadnej informacji, totalne lekceważenie klienta.
wszystko , przede wszystkim nie wprowadzać klientów w błąd zamieszczając w swojej ofercie produkty z zaniżonymi cenami , tylko po to żeby zwrócić uwagę na swój sklep , następnie anulując zamówienie . i proszę mi nie wmamiać, że to wyjątkowa sytuacja , pacz czytaj opinie innych użytkowników.
Odpowiedź ze sklepu SuperTech.pl
10 mar 2024
Dziękujemy za twoją szczerą opinię. Cenimy opinię naszych klientów. Dokładamy wszelkich starań, aby nasze produkty były zawsze aktualne i uczciwe. Doceniamy twoją cierpliwość, ponieważ nadal ulepszamy nasze usługi. Dziękujemy, że poświęciłeś czas, aby przekazać nam swoje cenne spostrzeżenia!
5 gru 2023
Zamówienie zostało zrealizowane, obsługa klienta 0 gwiazdek
Zamówienie zostało zrealizowane, jednak obsługa sklepu pozostawia wiele do życzenia, w dniu zamówienia próbowałem się dodzwonić do firmy, napisałem maila oraz na czacie jednak zero odzewu. Tak się nie traktuje klientów nie polecam
29 lis 2023
Ludzie, kontrolujcie co się u was na stronie dzieje! Do zakupu nie doszło ale SuperTech dosłownie atakuje mnie mailami o opinię. Więc macie i nie nagabujcie mnie dalej.
27 lut 2024
Za 360 zl to obieraczke do warzyw piasek ozdobny perfum krzak latarka na baterie moze to kosztuje max 50 zl
3 lut 2024
Wiarygodność
23 kwi 2024
Nie polecam, anulowana dostawa
Mimo potwierdzenia w ofercie że towar dostępny nie wywiązali się i go nie dotarczyli
10 mar 2024
Zamówienie opłacone a następnego dnia anulowano! Nie polecam tego sprzedawcy!
Odpowiedź ze sklepu SuperTech.pl
10 mar 2024
Dziękujemy za poświęcenie czasu na podzielenie się z nami swoimi doświadczeniami. Cenimy wszystkie opinie klientów i przykro nam, że nie masz najlepszych doświadczeń. W naszej firmie staramy się zapewnić bezkonkurencyjną obsługę klienta i satysfakcję, dlatego ważne jest dla nas, aby usłyszeć, gdy coś nie idzie zgodnie z planem. Doceniamy twoją szczerą opinię i wykorzystamy ją do ulepszenia naszych procesów w przyszłości. Jeszcze raz dziękuję!
26 mar 2024
Zakupiony kabel nie dziala. Sprzedawxa nie chce przyjac zwrotu
20 maj 2024
Po tygodniu powiedzieli że nie zrealizują zamówienia.
20 maj 2024
Po tygodniu powiedzieli że nie zrealizują zamówienia.