Klienci bardzo często chwalą szybki czas realizacji zamówienia i dostawy. Kupujący doceniają, że otrzymany towar odpowiadał opisowi i zdjęciom zamieszczonym w ofercie. Wielu klientów rekomenduje zakupy innym, wyrażając zadowolenie i deklarując powrót. Klienci pozytywnie oceniają kontakt, profesjonalizm i sprawność obsługi podczas zakupu. Opinie na temat jakości produktu są przeważnie pozytywne. Sporadycznie pojawiają się wątpliwości dotyczące stanu używanych części.
Jak Trusted Shops zapobiega dodawaniu fałszywych opiniiOpiniewww.mgmoto.pl
Zdecydowanie polecam ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Zgodnie z rozmową produkt był niekompletny, czego byłem świadomy, ale dokładnie tego potrzebowałem :)
Zdecydowanie polecam ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
prędkość dostawy SUPER
Jakość wątpliwa, rozumiem iż zacisk długo był nie używany a fakt iż musze go rozebrać i wymienić uszczelniania był raczej dla mnie wiadomy.
Liczyłem się z tym decydując się na zakup elementu używanego. trudno mieć pretensje. Niestety zestaw uszczelnień ciężko zdobić (o odpowiednich wymiarach)
pozdrawiam
Polecam zakupy MGMOTO. Towar w bardzo dobrym stanie, szybko sprawnie.
Fachowa konsultacja przy wyborze towaru, szybka dostawa
Bardzo dobra obsługa klienta
Szybka wysyłka, profesjonalne pakowanie, produkt zgodny ze zdjęciami. Wszystko super, polecam
Zamówienie zrealizowane w krótkim czasie, przedmiot zgodny z opisem. Dziękuję
Paczka dotarła szybko. Dobrze zabezpieczona. Część sprawna jak w opisie. Polecam
Super!!! Szybka wysyłka!!! Gorąco polecam!!!
Polecam.
Część w b. dobrym stanie, bardzo dobrze zapakowana i szybko dostarczona. Dobra, uczciwa cena.
Wszystko ok polecam
Towar zgodny z opisem
Produkt zgodny z opisem szybka dostawa
Szybko sprawnie wzorowo
Serdecznie polecam.
Rzetelna firma, polecam!
Bardzo szybka przesyłka, wszystko zgodnie z opisem. Polecam
Szybka wysyłka i zgodna z opisem
Bardzo dobra jakość produktów Polecam!!!
Wszystko super!
Szybka wysyłka, towar zgodny w 100% ze zdjęciem, w doskonałym stanie i kompletny. Jestem bardzo zadowolony. Polecam