Opinie łącznie (4858) Opinie (1174) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Ważny od: 12 paź 2020

plasticexpress.pl spełnia wszystkie Kryteria jakości Trusted Shops Uwzględnione

Klienci bardzo często podkreślają błyskawiczną realizację zamówień i szybkie dostawy, co wywołuje ich zadowolenie. Jakość wykonania produktów i usług oceniana jest bardzo wysoko, klienci często chwalą precyzję i zgodność z zamówieniem. Większość klientów pozytywnie wskazuje na bardzo dobre i bezpieczne zapakowanie przesyłek, które chroni produkty w transporcie. Obsługa klienta jest chwalona za profesjonalizm, uprzejmość i sprawny kontakt, co buduje pozytywne doświadczenie zakupowe. Klienci doceniają łatwość obsługi i czytelność konfiguratora oraz procesu zamówienia. Produkty i usługi są najczęściej zgodne z zamówieniem oraz specyfikacją, co wzbudza zaufanie i satysfakcję klientów. Ceny oceniane są najczęściej jako atrakcyjne lub przystępne. Sporadycznie pojawiają się drobne sugestie ulepszeń dotyczące konfiguratora oraz procesu zamówienia, a także pojedyncze sugestie poprawy poziomu cen.

OpiniePlasticExpress.pl

Bardzo polecam

Szybka realizacja, fajna strona do zamówień, dobrze zapakowane, dobry materiał. Planuję jeszcze kiedyś skorzystać.
Dziekuje za szybką wysyłkę. Z małymi komplikacjami ze strony DHL (najlepiej zrezygnować z usług tej firmy - zawsze wybieram inne jeśli tylko jest taka możliwosc) ale szybko wyjaśnionych przez Was.

Wszystko zgodnie z zamówienie. Szybki czas realizacji. Bardzo polecam. Napewno jeszcze będę zamawiał.
Produkt wykonany idealnie, bardzo dobrze zapakowany i zabezpieczony, jestem bardzo zadowolony

Pozdrowienia z piernikowa

Wiem, że czasami termin realizacji jest związany z ilością zamówień lub wieloetapową kontrolą, stąd taki czas realizacji :) Pozdrawiam
Zamówienie zostało zrealizowane z najwyższą starannością i precyzją. Przesyłka była solidnie zabezpieczona, co zapewniło jej pełne bezpieczeństwo w transporcie. Na szczególne wyróżnienie zasługuje również bardzo szybki czas realizacji. Całość usługi oceniam wzorowo.
Czytelny i łatwy sposób składania zamówienia. Szybka realizacja. Dobrze zapakowana przesyłka.
Polecam bardzo sprzedającego.Szybka przesyłka,jakość wyrobów jak i obróbki bardzo dobra
Przesyłkę zrealizowano szybciej a zamówienie przebiegło bez problemu Polecamy
Przejrzysty i czytelny konfigurator, łatwość składania zamówień. Towar bardzo dobrze zapakowany. Mata idealnie dociera. Polecam
zawsze na czas, można się dogadać w pilnych tematach, intuicyjny konfigurator, pomocni pracownicy, polecam!
wszystko ok, szybka dostawa, udzielono mi fachowej konsultacji dot. wyboru materiału
Świetna robota dokładna co do milimetra jak nie lepiej. Dostałem dokładnie to co chciałem a paczka bardzo dobrze zabezpieczona polecam
Bardzo polecam :) jest dobry kontakt ze sprzedającym, wysyłka ekspresowa, a zamówienie wykonane idealnie.
Szyba przycięta idealnie, zgodnie z zamówieniem. Transport szybki, wszystko dobrze zapakowane i zabezpieczone.
Cały proces począwszy od zamówienia do odbioru na najwyższym poziomie.
Jakość !, Jakość !, Jakość ! i mega szybko ! Bardzo Polecam !!!!!!!!!
Zamówienia wykonane zgodnie z dokumentacją. Ewentualne pytania nigdy nie zostają bez odpowiedzi. Kontakt z klientem na najwyższym poziomie. Polecam !

Super!

Jestem bardzo zadowolona z zakupu i super profesjonalnej obsługi sklepu- sprawnie dokładnie, profesjonalnie. Dodatkowe uznanie należy się za zapakowanie i zabezpieczenie przesyłki.
Zamówienie zrealizowane poprawnie, zamówiony towar (plexiglas półmat 4mm), przyjechał dobrze spakowany - zabezpieczony. Jedynie firma Schenker jako przewoźnik, dostarczyła paczkę z 3 dniowym opóźnieniem, ale to nie problem.

PlasticExpress.pl

PlasticExpress to pierwszy w Polsce sklep internetowy oferujący możliwość samodzielnego zaprojektowania elementów ciętych z płyt plexi i poliwęglanu. Sklep oferuje szeroką gamę płyt plexi i poliwęgla...