PlasticExpress.pl

Opinie łącznie (4712) Opinie (1128) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Klienci bardzo często chwalą błyskawiczną realizację zamówień i krótki czas oczekiwania na produkty. Obsługa sklepu jest opisywana jako profesjonalna, miła i pomocna, z dobrym kontaktem oraz gotowością do doradztwa. Wielu klientów docenia łatwość składania zamówień, intuicyjność strony oraz funkcjonalność konfiguratora. Dodatkowo, opakowanie i zabezpieczenie towaru są bardzo często doceniane, co daje klientom poczucie bezpieczeństwa podczas transportu. Klienci przeważnie wyrażają się bardzo pozytywnie o jakości wykonania produktów i staranności wykończenia, a także podkreślają wysoką dokładność, zgodność wymiarów i realizację według specyfikacji. Chociaż dostawa uznawana jest za szybką i sprawną, niektórzy klienci napotkali opóźnienia z winy firm kurierskich. Pojawiają się również drobne sugestie dotyczące poprawek funkcjonalności konfiguratora.

OpiniePlasticExpress.pl

Jestem bardzo zadowolona z zamówienia, idealnie docięte pleksy, bardzo dokładnie zapakowane, aby nie uległy uszkodzeniu podczas transportu. Jestem pod dużym wrażeniem. Obsługa również szybka. Kurier bardzo miły, uprzejmy i o wysokiej kulturze osobistej. Firma warta polecenia.
Szybka realizacja po stronie PlasticExpress. Natomiast firma dostawcza niestety zawiodła i towar dostałem po wskazanym terminie
Perfekcyjne wykonanie zamówionych przedmiotów. Bardzo dobry konfigurator. Błyskawiczna realizacja zamówienia. Świetna komunikacja. Bezpieczne opakowanie. Czego można chcieć więcej? Gorąco polecam współpracę z PlasticExpress.
Towar zabezpieczony, usługa wykonana idealnie, zgodnie z zamówioną specyfikacją- jestem zadowolony i polecam firmę PLASTIC 👍
Zamówienie zrealizowane przed przewidywanym czasem! Wykonanie nienaganne! Jestem bardzo zadowolony!! POLECAM!!
Drugi raz korzystałem z usług firmy. Ekspresowa realizacja i wysyłka, towar w 100% zgodny z zamówieniem, polecam.

Szybka i sprawna obsługa

Gorąco polecam firmę. Szybka i sprawna obsługa. Produkt przycięty na miarę perfekcyjnie, zapakowany w sposób zabezpieczający towar w 100%. Jednym słowem: "mucha nie siada"! :)
Zamówienie ok. Czes realizacji ok. W szybkim zamówieniu brakowało mi tolerancji przynajmniej 0.5 mm.
Szybka realizacja, zamówione elementy dokładnie według wymiarów, przesyłka profesjonalnie zabezpieczona - wszystko w najlepszym porządku :)
Polecam usługi cięcia plexi. Szybko, sprawnie i niedrogo. Z innych usług nie korzystałem, ale nie mam wątpliwości, że też są realizowane równie profesjonalnie.

Najlepsza strona internetowa

Bardzo przyjazna dla użytkownika strona internetowa, która pozwala szybko uzyskać wycenę, w przeciwieństwie do innych serwisów, gdzie trzeba się z nimi kontaktować, aby uzyskać wycenę. Szybka i poprawna realizacja oraz dostawa.

Formatki z plexi

Strona internetowa wraz z możliwością wyceny i powiadomienia online o realizacji danego zamówienia jest super. Jakość wykonania na wysokim poziomie i zabezpieczenie przesyłki. Jedynie co można by było poprawić to możliwość dodania wysyłki z opcją paczkomatu w przypadku mniejszych zamówień. Polecam.
Rzetelna firma! Zamówienie ( to i poprzednie) zrealizowane szybko, a materiał dostarczony w dobrym i bezpiecznym opakowaniu. Zamówienie zostało wykonane dokładnie z projektem. Szeroka gama materiałów. Polecam.
Korzystałem już drugi raz. Zamawiałem płyty z otworami. Wszystko wykonane precyzyjnie i dostarczone szybko w bezpiecznej przesyłce. Gorąco polecam.
Przesyłka spakowana poprawnie. Dotarła w całości bez uszczerbku. Jakoś wykonania bez zastrzeżeń. Polecam
Błyskawiczna realizacja zamówienia. Plexi doskonałej jakości, idealnie przycięta na wymiar.
Wreszcie trafiłem. Poliwęglan to jest to. Daje w miarę łatwo się giąć(nie to co pleksi). Zrobiłem dwa cylindry z płyty trochę ponad 1000 mm. i nie pękła. Wewnątrz pływają małe fontanny solarne. Jest super.
Jesteśmy bardzo zadowoleni zarówno z samego produktu, jak i jakości i tempa dostawy. Wszystko odbyło się na najwyższym poziomie, czytelnie i przyjemnie. Dziękujemy

Profesjonalizm

Bardzo szybka realizacja i wysłanie zamówienia. Optymalne ceny - łatwy kontakt.

Opinia o usłudze Plastic Express

szybka, profesjonalna obsługa, Bardzo dobre wykonanie. Według mojej opinii, wszystko jest bardzo dobre.