PlasticExpress.pl

Opinie łącznie (4545) Opinie (1068) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Klienci bardzo często podkreślają błyskawiczne tempo realizacji zamówień, często nawet szybciej niż zapowiadano. Jakość wykonania, precyzja cięcia i zgodność z zamówieniem to jeden z najwyżej ocenianych aspektów przez klientów. Bezpieczne i solidne pakowanie produktów jest szeroko chwalone, klienci podkreślają brak uszkodzeń podczas transportu. Konfigurator i narzędzia online do zamówienia są postrzegane jako bardzo wygodne i intuicyjne, znacząco ułatwiające cały proces. Obsługa klienta i komunikacja z firmą oceniane są bardzo wysoko, szczególnie za szybkie odpowiedzi i pomoc techniczną. Większość klientów uznaje ceny za dobre lub akceptowalne. Dostawa i terminowość są przeważnie chwalone, choć pojawiają się pojedyncze uwagi dotyczące opóźnień lub problemów z kurierem. Sporadycznie pojawiają się sugestie dotyczące możliwości obniżenia kosztów wysyłki.

OpiniePlasticExpress.pl

Ultrakrótki czas realizacji

Bardzo nam się podoba zaskakująco krótki termin realizacji stosunkowo nietypowego zlecenia. Nie jest to nasze pierwsze zamówienie, ale poprzednio byliśmy równie zaszokowani tempem realizacji. Widać w Firmie PlasticExpress to nie przypadek, tylko norma :-)
Spodobało mi się że bardzo dobrze paczka była zapakowana oraz wymiary, które podałam były idealne . Szczerze mogę polecić !
Super było zamówienie na zlecenie. Obsługa telefoniczna bardzo przyjazna, powiedzieli mi dokładnie co robić. Bardzo szybko dostałem wycenę i towar był produkowany i wysłany też szybko. Jakość i cechy towaru tak jak powinny być. Bardzo dziękuję za usługi.
Pieknie zapakowany materiał. Dokładnie przycięty na formatki. Towar otrzymałem bez uszkadzeń i bardzo szybko. Polecam firmę, Andrzej.
Szanowna Firmo , na dzień dzisiejszy to jestem zadowolony. Przesyłki jeszcze nie rozpakowałem . Zostanie rozpakowana w miejscu docelowym , jest dobrze zapakowana .
Formatki z poliwęglanu pocięte równo. Sposób zakupu i obsługi przez sklep oceniam na bdb. Jedynie zastrzeżenia to do dostawy przez firmę CEWA- dostawa spóźniona o 6 dni, brak powiadomienia o nowym terminie dostawy, arogancka postawa kuriera.
Pakowanie zewnętrzne jak najbardziej ok, zabezpieczenie wewnętrzne narożników też super, jednakże jedna drobna uwaga. W miarę możliwości nie przyklejać taśmy pakowej do folii ochronnych materiału. Próba zerwania taśmy podrywa folię ochronną.
Świetna usługa online. Świetne narzędzie do szybkiej komunikacji, wyceny. Szybka realizacja zamówienia.

Pokrywa na akwarium

Witam, wystawiam szczerą opinię, produkt o super jakości użyty jako pokrywa do akwarium. Materiał to poliwęglan lity bezbarwny. Na zdjęciu trochę zaparowana pokrywa.
Polecam. Zamówienie wykonane zgodnie z wytycznymi. Wszelkie pytania nie zostają bez odpowiedzi. Wsparcie techniczne zawsze na najwyższym poziomie.
SERDECZNIE POLCAM PRODUKT. JAKOŚĆ BARDZO DOBRA. BARDZO DOBRZE ZABEZPIECZONY TOWAR, WSZELKIE USZKODZENIA PODCZAS TRANSPORTU PRAKTYCZNIE WYKLUCZONE. KONTAKT Z FIRMĄ OD SAMEGO POCZĄTKU DO OTRZYMANIA PRODUKTU PERFEKCYJNY.

Lustro do wesołego miasteczka

Szybka realizacja i bardzo dobrze zabezpieczone w czasie transportu. I tu plusy się skończyły. Lustro nadaje się bardziej do wesołego miasteczka do gabinetu luster, bo na pewno nie na ścianę do domu lub sklepu. Załamuje bardzo. Cały świat pływa, chyba, że stanie się jakieś 5 cm od powierzchni. A przyklejone jest do super płaskiego i sztywnego podłoża. Rysuje się nawet od potarcia grubszą, ale miękką szmatką. Klej polecany na stronie niestety zniszczył jedno lustro zupełnie. Łącznie za trzy lustra z transportem zapłaciłam ponad 1500 zł. Niestety, straciłam te pieniądze, bo jedno lustro zniszczone poszło od razu do kosza, a dwa pozostałe na pewno będę wymieniać. Szkoda, bo myślałam, że będzie to fajna lżejsza i cieńsza alternatywa dla tradycyjnego lustra. Niestety, kompletnie nie. Nawet osoba, która bardzo polecała mi to rozwiązanie jest zaskoczona, że efekt jest tak zły.

Odpowiedź ze sklepu PlasticExpress.pl

Dzień dobry, dziękujemy za opinię oraz za docenienie szybkiej realizacji i solidnego zabezpieczenia przesyłki. Przykro nam, że produkt nie spełnił Pani oczekiwań. Chcielibyśmy jednak zaznaczyć, że zakup nie był konsultowany z naszą obsługą klienta, a rekomendacja użytego kleju nie pochodziła od nas. Na stronie produktu znajdują się wyraźne informacje, że lustro plexi może powodować zniekształcenia obrazu oraz że każdy klej należy bezwzględnie przetestować na niewielkiej, niewidocznej powierzchni przed właściwym montażem. Lustra z plexi mają inną specyfikę niż tradycyjne lustra szklane i nie są ich bezpośrednim zamiennikiem. Rozumiemy Pani rozczarowanie i bardzo nam przykro, że doświadczenie z produktem okazało się negatywne. Pozdrawiamy, Zespół PlasticExpress.pl

Szybko, solidnie, brak uwag.

Wszystko docięte na mm. Zapakowane profesjonalnie. Zamontowane po uszkodzeniu starej plexi.

Prawidłowo przycięty produkt bardzo dobrej jakości, prawidłowo zabezpieczony do podróży, szybka realizacja zamówienia. Serdecznie polecam
Szybkie i dokladne wykonanie. Mozliwosc otworzenia szczegół zamowienia na ponowne zamowienie. Dziekuje.
Otrzymałem wyczerpujące informacje o poliwęglanie i zdecydowałem się na zakup. Wreszcie trafiłem na materiał który można giąć . Jestem zadowolony z zakupu.

polecam gorąco!

to moje kolejne zamówienie, jak zawsze wykonane błyskawicznie i perfekcyjnie.
To nie jest dobra firma, to jest zaje*ista firma. W mig materiał dostarczony pod wymiar w 2 dni od zamówienia . No poprostu wow.

Wszystko sprawnie i szybko. Polecam

Szybciej przyszło niż było zaplanowane. Jedyna uwag to koszty wysyłki. Ale wszystko od planu do wykonania rewelacja. Polecam
Jak zwykle - doskonała jakość produktu, perfekcyjne wykonanie, świetne zabezpieczenie przesyłki, ekspresowa wysyłka.