antykwariatevos.pl

Opinie łącznie (1815) Opinie (595) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Klienci bardzo często podkreślają błyskawiczną realizację zamówień oraz ekspresową dostawę przesyłek. Chwalą bardzo dobry stan oraz zgodność otrzymanych książek z opisem na stronie. Wysoko oceniany jest poziom obsługi – klienci podkreślają profesjonalizm, uprzejmość i pomocność pracowników. Doceniane są również atrakcyjne, konkurencyjne ceny książek, staranne, bezpieczne i estetyczne pakowanie przesyłek, szeroki wybór książek oraz możliwość znalezienia poszukiwanych tytułów. Dodatkowo pozytywnie zaskakuje obecność prezentów lub gratisowych książek do zamówień.

Opinieantykwariatevos.pl

Doceniam rzetelność opisu produktu sposób opakowania a także tempo dostawy, firma godna polecenia.

Odpowiedź ze sklepu antykwariatevos.pl

Szanowni Państwo, Bardzo dziękujemy za miłe słowa dotyczące rzetelności opisu produktu, staranności opakowania oraz szybkiego tempa dostawy. W Antykwariat Evos nieustannie dokładamy wszelkich starań, aby spełniać oczekiwania naszych klientów i dostarczać usługi na najwyższym poziomie. Cieszymy się, że nasza praca znalazła Państwa uznanie. Z wyrazami szacunku, Zespół Antykwariat Evos
Bardzo dobry stan książki, szybka wysyłka

Odpowiedź ze sklepu antykwariatevos.pl

Szanowni Państwo, Dziękujemy za pozytywną opinię. Cieszymy się, że książka spełniła Państwa oczekiwania, a szybka wysyłka z Antykwariatu Evos przyczyniła się do satysfakcji z zakupów. Dokładamy wszelkich starań, aby każdy klient był usatysfakcjonowany jakością i obsługą. Z poważaniem, Zespół Antykwariatu Evos
Szybka realizacja zamówienia, bardzo dobry stan książki!

Odpowiedź ze sklepu antykwariatevos.pl

Szanowni Państwo, Dziękujemy za podzielenie się pozytywną opinią o Antykwariacie Evos. Cieszymy się, że zamówienie zostało zrealizowane szybko, a książka dotarła do Państwa w doskonałym stanie. Takie słowa motywują nas do dalszej pracy i dbania o najwyższą jakość obsługi. Z wyrazami szacunku, Zespół Antykwariat Evos
Szybka dostawa i ładne wydanie kdiazki

Odpowiedź ze sklepu antykwariatevos.pl

Szanowni Państwo, Dziękujemy za pozytywną opinię oraz docenienie szybkiej dostawy i estetycznego wydania książki. W Antykwariacie Evos staramy się zapewnić najwyższą jakość obsługi i zadowolenie naszych Klientów. Z wyrazami szacunku, Zespół Antykwariat Evos
Jakość wydania

Odpowiedź ze sklepu antykwariatevos.pl

Szanowni Państwo, Serdecznie dziękujemy za pozytywną opinię na temat jakości wydania. W Antykwariat Evos dbamy o najwyższy standard naszych produktów, aby spełniać oczekiwania naszych klientów. Cieszymy się, że nasza oferta spotkała się z Państwa uznaniem. Z poważaniem, Zespół Antykwariat Evos
Szybka realizacja. Książki w stanie jak opisano na stronie. Bardzo polecam!

Odpowiedź ze sklepu antykwariatevos.pl

Szanowni Państwo, Bardzo dziękujemy za miłą opinię i cieszymy się, że szybkość realizacji oraz stan książek spełniły Państwa oczekiwania. W Antykwariacie Evos dokładamy wszelkich starań, aby każda transakcja przebiegała sprawnie i satysfakcjonująco dla naszych Klientów. Z wyrazami szacunku, Zespół Antykwariat Evos

Przesyłka na czas, bardzo starannie zapakowana. Serdecznie polecam.

Odpowiedź ze sklepu antykwariatevos.pl

Szanowni Państwo, Bardzo dziękujemy za miłą opinię oraz za polecenie usług Antykwariatu Evos. Cieszymy się, że przesyłka dotarła terminowo i spełniła Państwa oczekiwania pod względem staranności pakowania. Dokładamy wszelkich starań, aby każdy klient był w pełni usatysfakcjonowany. Z wyrazami szacunku, Zespół Antykwariat Evos
Pierwszy raz kupowałam używane książki i nie wiedziałam, czego mogę się spodziewać, ale jestem bardzo pozytywnie zaskoczona! Wszystkie książki dotarły w świetnym stanie, zgodnie z opisem, a ceny były naprawdę atrakcyjne. Jestem bardzo zadowolona z zakupu i z pewnością będę wracać. Serdecznie polecam ten antykwariat!

Odpowiedź ze sklepu antykwariatevos.pl

Dziękujemy za pozytywne słowa, bardzo się staramy, aby zakupu u nas były na jak najwyższym poziomie, większość książek, które sprzedajemy są w naprawdę dobrym stanie, jak coś im dolega staramy się dokładnie to opisać. Najważniejsze, że książki są w obiegu i każdy jest zadowolony:)
dobry kontakt, zabezpieczona przesyłka

Odpowiedź ze sklepu antykwariatevos.pl

Szanowni Państwo, Serdecznie dziękujemy za pozytywną opinię oraz docenienie naszego kontaktu i starannego zabezpieczenia przesyłki. W Antykwariat Evos dbamy o najwyższą jakość obsługi oraz bezpieczeństwo zakupów naszych Klientów. Z poważaniem, Zespół Antykwariat Evos

Szybka dostawa. Dodatkowa książka jako gratis - super, mega zaskoczenie. Dziękuję

Odpowiedź ze sklepu antykwariatevos.pl

Szanowni Państwo, Dziękujemy serdecznie za pozytywną opinię oraz docenienie szybkiej dostawy i niespodzianki w postaci dodatkowej książki. W Antykwariat Evos dokładamy wszelkich starań, aby zakupy u nas były nie tylko wygodne, ale też sprawiały radość naszym klientom. Z wyrazami szacunku, Zespół Antykwariatu Evos
Starannie przygotowana używana książka

Odpowiedź ze sklepu antykwariatevos.pl

Szanowni Państwo, Bardzo dziękujemy za pozytywną opinię na temat naszej starannie przygotowanej książki. W Antykwariacie Evos dokładamy wszelkich starań, aby oferować Państwu produkty najwyższej jakości, które spełnią oczekiwania nawet najbardziej wymagających czytelników. Z wyrazami szacunku, Zespół Antykwariat Evos
Szybka dostawa

Odpowiedź ze sklepu antykwariatevos.pl

Szanowni Państwo, Dziękujemy za miłą opinię. W Antykwariat Evos dokładamy wszelkich starań, aby zapewnić naszym klientom szybką i sprawną dostawę, a także najwyższą jakość obsługi. Z wyrazami szacunku, Zespół Antykwariat Evos

Zaproszenie do korzystania z usług

Reakcja na zamówienie, przesyłka dokonana ekspresowo. Szacunek

Odpowiedź ze sklepu antykwariatevos.pl

Szanowni Państwo, Dziękujemy serdecznie za miłe słowa oraz docenienie szybkiej realizacji zamówienia w Antykwariat Evos. Cieszymy się, że mogliśmy sprostać Państwa oczekiwaniom i zapewnić sprawną obsługę na najwyższym poziomie. Z wyrazami szacunku, Antykwariat Evos
Po raz kolejny zamawiałam jako gość i jakość usługi na najwyższym poziomie. Pozdrawiam zespół antykwariatu Evos.

Odpowiedź ze sklepu antykwariatevos.pl

Szanowna Pani, Serdecznie dziękujemy za kolejne zaufanie i miłe słowa dotyczące obsługi w Antykwariacie Evos. Dokładamy wszelkich starań, aby każdy klient otrzymał usługi na najwyższym poziomie, dlatego tak pozytywna opinia jest dla nas wyjątkowo cenna. Z wyrazami szacunku, Zespół Antykwariat Evos

Odpowiedź ze sklepu antykwariatevos.pl

Szanowni Państwo, Dziękujemy serdecznie za Państwa pozytywną opinię. W Antykwariacie Evos dokładamy wszelkich starań, aby każdy klient był w pełni zadowolony z naszych usług i oferty. Cieszymy się, że spełniliśmy Państwa oczekiwania. Z wyrazami szacunku, Zespół Antykwariat Evos

Wszystko o.k.:-)

Wszystko o.k. :-)

Odpowiedź ze sklepu antykwariatevos.pl

Szanowni Państwo, Dziękujemy za pozytywną opinię oraz za zaufanie okazane Antykwariatowi Evos. Cieszy nas, że nasza oferta spełniła Państwa oczekiwania, a współpraca z nami była satysfakcjonująca. Dokładamy wszelkich starań, aby każdy klient był zadowolony. Z wyrazami szacunku, Zespół Antykwariat Evos
terminowość, estetyka pakunku, dobry stan książek

Odpowiedź ze sklepu antykwariatevos.pl

Szanowni Państwo, Dziękujemy za pozytywną opinię dotyczącą terminowości, estetyki pakunku oraz dobrego stanu książek. W Antykwariat Evos dokładamy wszelkich starań, aby każdy klient otrzymał swoje zamówienie w nienaruszonym stanie i na czas. Z wyrazami szacunku, Zespół Antykwariat Evos

Odpowiedź ze sklepu antykwariatevos.pl

Szanowni Państwo, serdecznie dziękujemy za pozytywną opinię. W Antykwariat Evos dokładamy wszelkich starań, aby oferować produkty najwyższej jakości oraz fachową obsługę, spełniając oczekiwania naszych klientów. Z wyrazami szacunku, Zespół Antykwariat Evos

Odpowiedź ze sklepu antykwariatevos.pl

Szanowni Państwo, Serdecznie dziękujemy za pozytywną opinię o Antykwariat Evos. Cieszymy się, że nasza oferta spełnia Państwa oczekiwania i zachęcamy do dalszych zakupów w naszym antykwariacie. Z wyrazami szacunku, Zespół Antykwariat Evos
Przesylka zgodna z oczekiwaniem, krótki termin dostawy

Odpowiedź ze sklepu antykwariatevos.pl

Szanowni Państwo, Dziękujemy serdecznie za pozytywną opinię oraz docenienie szybkiego terminu dostawy. W Antykwariacie Evos staramy się, aby każda przesyłka spełniała oczekiwania naszych klientów i trafiała do nich szybko i bezpiecznie. Z wyrazami szacunku, Zespół Antykwariat Evos