Klienci bardzo często chwalą błyskawiczną realizację zamówień oraz szybkie dostawy. Zdecydowana większość klientów jest bardzo zadowolona ze stanu otrzymanych książek, które odpowiadają opisom. Usługa jest postrzegana jako bardzo profesjonalna, co buduje zaufanie klientów. Klienci doceniają miłą, empatyczną i kompetentną obsługę, zarówno online, jak i stacjonarnie. Ceny książek są oceniane jako atrakcyjne i konkurencyjne. Przesyłki są zazwyczaj starannie i bezpiecznie zapakowane, co jest zauważane i cenione przez klientów. Klienci pozytywnie zaskoczeni są gratisami i drobnymi prezentami do zamówień.
Jak Trusted Shops zapobiega dodawaniu fałszywych opiniiOpinieantykwariatevos.pl
Polecam. Książka wysłana błyskawicznie.
Odpowiedź ze sklepu antykwariatevos.pl
Dziękujemy za pozytywną opinię. Cieszymy się, że spełniliśmy Państwa oczekiwania szybkością realizacji zamówienia. W Antykwariacie Evos dbamy o satysfakcję naszych klientów oraz sprawną obsługę.
Zespół Antykwariat Evos
Bardzo szybka przesyłka. Wszystko zgodnie z zamówieniem
Dziękuję 🌸
Dziękuję za szybką przesyłkę. Książka, którą zamówiłam podoba mi się. Dostawa bez zarzutu.
Szanowni Państwo,
Dziękujemy za miłe słowa oraz docenienie szybkości przesyłki i jakości oferowanych przez Antykwariat Evos książek. Cieszymy się, że nasze starania przyczyniają się do Państwa satysfakcji z zakupów.
Zespół Antykwariat Evos
Terminowa dostawa, pełny profesjonalizm.
Szanowni Państwo,
Dziękujemy za miłą opinię oraz docenienie terminowości i profesjonalizmu firmy Antykwariat Evos. Dokładamy wszelkich starań, aby każdy klient był w pełni usatysfakcjonowany z naszych usług.
Zespół Antykwariat Evos
Polecam tę księgarnię. Otrzymaliśmy książkę w dobrym stanie, świetnie zapakowaną. Też otrzyliśmy dodatkowy prezent, który się spodobał mojej córce.
Szanowni Państwo,
Serdecznie dziękujemy za pozytywną opinię oraz za polecenie Antykwariatu Evos. Cieszymy się, że zamówiona książka dotarła w doskonałym stanie, a dołączony prezent sprawił radość Państwa córce. Dokładamy wszelkich starań, aby każdy klient był usatysfakcjonowany z naszych usług.
Zespół Antykwariat Evos
Szybka dostawa i pełna informacja o przesyłce.
Szanowni Państwo,
Dziękujemy za pochlebną opinię oraz docenienie szybkości dostawy i pełnej informacji o przesyłce. W Antykwariacie Evos dokładamy wszelkich starań, aby nasi klienci mieli pozytywne doświadczenia na każdym etapie współpracy.
Zespół Antykwariat Evos
Szybko i sprawnie otrzymałam przesyłkę. Książka w stanie bardzo dobrym tak jak było opisane. Dziękuję.
Szanowna Pani,
Bardzo dziękujemy za miłe słowa i docenienie naszej szybkiej realizacji zamówienia. Cieszymy się, że książka spełniła Pani oczekiwania i dotarła w dobrym stanie. W Antykwariacie Evos dokładamy wszelkich starań, aby każdy klient był zadowolony z naszych usług.
Zespół Antykwariat Evos
Tanio, szybka dostawa, niezniszczona księżna. Czego chcieć więcej.
Szanowni Państwo,
Dziękujemy za miłe słowa i pozytywną opinię o Antykwariacie Evos. Cieszymy się, że szybkość dostawy oraz stan książki spełniły Państwa oczekiwania. Dokładamy wszelkich starań, aby każdy klient był zadowolony z naszych usług.
Szanowni Państwo,
Dziękujemy za pozytywną opinię o Antykwariacie Evos. Cieszymy się, że spełniliśmy Państwa oczekiwania. Dokładamy wszelkich starań, aby każdy klient był zadowolony z naszych usług i produktów.
Zawsze super
Szanowni Państwo,
Dziękujemy serdecznie za miłe słowa i zaufanie, jakim obdarzają nas w Antykwariat Evos. Cieszymy się, że nasze produkty i obsługa spełniają Państwa oczekiwania i zawsze pozostają na najwyższym poziomie. Zapewniamy, że nadal będziemy dokładać wszelkich starań, aby utrzymać ten standard.
Zespół Antykwariat Evos
Szybka realizacją zamówienia, zgodność z opisem
Szanowni Państwo,
Dziękujemy za pozytywną opinię oraz docenienie szybkiej realizacji zamówienia i zgodności z opisem. W Antykwariacie Evos dokładamy wszelkich starań, aby nasze usługi spełniały oczekiwania klientów i zapewniały satysfakcję z zakupów.
Zespół Antykwariat Evos
Polecam! Książka szybciutko znalazła się w moich rękach. Dziękuję!
Szanowni Państwo,
Bardzo dziękujemy za tak pozytywną opinię oraz rekomendację. Cieszymy się, że dostawa książki z Antykwariat Evos przebiegła sprawnie i spełniła Państwa oczekiwania. Dokładamy wszelkich starań, aby każdy klient był w pełni zadowolony z naszych usług.
Zespół Antykwariat Evos
dziękuję bardzo. książka w bardzo dobrym stanie
Szanowni Państwo,
Dziękujemy za miłą opinię i zaufanie okazane Antykwariatowi Evos. Cieszymy się, że otrzymana książka spełniła Państwa oczekiwania i jest w bardzo dobrym stanie. Dokładamy wszelkich starań, aby każda pozycja oferowana przez nas była starannie wyselekcjonowana.
Szanowni Państwo,
Serdecznie dziękujemy za pozytywną opinię o Antykwariacie Evos. Cieszymy się, że nasze produkty i obsługa spełniły Państwa oczekiwania. Dokładamy wszelkich starań, aby każdy klient był zadowolony z zakupów u nas.
Zespół Antykwariatu Evos
Książka w bardzo dobrym stanie. Szybka wysyłka i czytelne informacje dotyczące przesyłki. Polecam.
Szanowni Państwo,
Serdecznie dziękujemy za pozytywną opinię o Antykwariat Evos. Cieszymy się, że książka spełniła Państwa oczekiwania, a szybka dostawa oraz jasne informacje dotyczące przesyłki spotkały się z uznaniem. Dokładamy wszelkich starań, aby nasi klienci byli zadowoleni z zakupów.
Szanowni Państwo,
Dziękujemy za pozytywną ocenę i zaufanie, jakim obdarzyli Państwo Antykwariat Evos. Cieszymy się, że mogliśmy spełnić Państwa oczekiwania i zapewnić satysfakcję z naszych usług. Zawsze dbamy o najwyższą jakość oraz profesjonalną obsługę.
Perfect
Szanowni Państwo,
Dziękujemy za pozytywną opinię i docenienie jakości naszych usług w Antykwariat Evos. Dokładamy wszelkich starań, aby każdy klient był w pełni zadowolony z zakupów i oferowanych produktów. Cieszymy się, że nasza oferta spełnia Państwa oczekiwania.
Szanowni Państwo,
Bardzo dziękujemy za pozytywną opinię. W Antykwariacie Evos dokładamy wszelkich starań, aby zapewnić najwyższą jakość obsługi oraz satysfakcję naszych klientów. Cieszymy się, że nasza oferta spełniła Państwa oczekiwania.
Szanowni Państwo,
Bardzo dziękujemy za poświęcony czas i pozytywną opinię. W Antykwariacie Evos nieustannie dążymy do zapewnienia najwyższej jakości usług i satysfakcji naszych klientów. Cieszymy się, że mogliśmy spełnić Państwa oczekiwania.