marketbio.pl- Logo - Opinie

Znak jakości

z Ochroną Kupującego

ważny od: 23 kwi 2014
data aktualizacji: 9 cze 2023
Sklep marketbio.pl został sprawdzony i uzyskał certyfikat zgodnie z kryteriami jakości Trusted Shops
  • Sprawdzona tożsamość
  • Ochrona danych osobowych
  • Zrozumiały proces składania zamówienia

Zabezpieczenie ochroną kupującego

W sklepie marketbio.pl można skorzystać z gwarancji Trusted Shops i zabezpieczyć zakupy do kwoty 10 000 zł. Dowiedz się więcej

ważny od: 23 kwi 2014

Zabezpieczenie ochroną kupującego

Opinie nt. sklepu marketbio.pl

Opinie zweryfikowana (347) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Opinie łącznie (3954)
W ten sposób mamy pewność, że opinie pochodzą od prawdziwych konsumentów.

najbardziej pozytywna opinia

15 maj 2023
Duzy wybór, ciekawa oferta produktów - pod jednym adresem można zamówić wiele poszukiwanych artykułów - za to pochwale Firmę. Szwankuje termin realizacji i z tym związana słaba komunikacja z klientem. Uprzedzenie, że termin wysyłki w moim przypadku (nie znam powodow) rozciągnie s na prawie tydzień, oszczędziłoby nerwów i przykrych słów. Pozostaje mi mieć nadzieję, że mój przypadek był wyjątkiem :))

najbardziej krytyczna opinia

20 mar 2023
Dlaczego realizacja zamówienia tak długo trwa? W poniedziałek rano zarejestrowałam i opłaciłam zamówienie, ale zostało przekazane do kuriera (InPost) dopiero w czwartek. Czy spakowanie kilkunastu produktów wymaga aż 4 dni??? To nie jest odosobniony przypadek. Przy realizacji poprzednich zamówień w marketbio czas oczekiwania był podobny.

Opinie nt. sklepu marketbio.pl

20 mar 2023
20 lip 2022
nie dostałam prezentu w formie sezamków a były na fakturze bo załączyłam do zamówienia