najbardziej pozytywna opinia
15 maj 2023
Duzy wybór, ciekawa oferta produktów - pod jednym adresem można zamówić wiele poszukiwanych artykułów - za to pochwale Firmę. Szwankuje termin realizacji i z tym związana słaba komunikacja z klientem. Uprzedzenie, że termin wysyłki w moim przypadku (nie znam powodow) rozciągnie s na prawie tydzień, oszczędziłoby nerwów i przykrych słów. Pozostaje mi mieć nadzieję, że mój przypadek był wyjątkiem :))
Dlaczego realizacja zamówienia tak długo trwa?
W poniedziałek rano zarejestrowałam i opłaciłam zamówienie, ale zostało przekazane do kuriera (InPost) dopiero w czwartek. Czy spakowanie kilkunastu produktów wymaga aż 4 dni???
To nie jest odosobniony przypadek. Przy realizacji poprzednich zamówień w marketbio czas oczekiwania był podobny.
Opinie nt. sklepu marketbio.pl
Realizacja zamówienia ekspresowa. Wszystkie zamówione produkty świeże i wysokiej jakości. Kontakt z obsługą sklepu wzorowy. Produkty bardzo starannie zapakowane. Polecam gorąco.
12 lis 2023
Towary są takie jak w opisie ,szybka dostawa no i jak dla starszych klientów ważne ,że jest opcja dostawy za pobraniem na adres domowy.Marketbio to SUPER SLEP INTERNETOWY.
Produkty, otrzymane zgodnie z zamówieniem dobrej jakości i terminowo.
Podobała mi się szybkość doręczenia przesyłki i dostępna jej cena
Szybka sprawna wysyłka super kontakt ze sprzedającym polecam!
super sklep polecam ,napewno będę często korzystać Stefania