marketbio.pl- Logo - Opinie

: 4042Bardzo dobry

znaku jakości

Ważny od: 23 kwi 2014
marketbio.pl spełnia wszystkie Kryteria jakości Trusted ShopsUwzględnione

Firma ta oferuje Ochronę Kupującego Trusted Shops do 10 000 zł. Dowiedz się, w jaki sposób zapewnia to bezpieczeństwo transakcji.

Opinie nt. sklepu marketbio.pl

Opinie zweryfikowana (346) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Opinie łącznie (4042)

najbardziej pozytywna opinia

15 maj 2023
Duzy wybór, ciekawa oferta produktów - pod jednym adresem można zamówić wiele poszukiwanych artykułów - za to pochwale Firmę. Szwankuje termin realizacji i z tym związana słaba komunikacja z klientem. Uprzedzenie, że termin wysyłki w moim przypadku (nie znam powodow) rozciągnie s na prawie tydzień, oszczędziłoby nerwów i przykrych słów. Pozostaje mi mieć nadzieję, że mój przypadek był wyjątkiem :))

najbardziej krytyczna opinia

20 mar 2023
Dlaczego realizacja zamówienia tak długo trwa? W poniedziałek rano zarejestrowałam i opłaciłam zamówienie, ale zostało przekazane do kuriera (InPost) dopiero w czwartek. Czy spakowanie kilkunastu produktów wymaga aż 4 dni??? To nie jest odosobniony przypadek. Przy realizacji poprzednich zamówień w marketbio czas oczekiwania był podobny.

Opinie nt. sklepu marketbio.pl

6 wrz 2023
Jak na razie nic 😏bo od tygodnia czekam na zamówienie...
6 wrz 2023
Jeszcze nie otrzymałam swojej paczki
28 sie 2023
Zabezpieczenie zawartości przesyłki. Soda podczas transportu została otwarta i się rozsypała. Zle zostały zabezpieczone pokrywki wiaderek.
4 kwi 2023
Macie długi termin realizacji zamówienia
29 lis 2022
Zwiększyć asortyment na allegro.
5 lut 2023