najbardziej pozytywna opinia
15 maj 2023
Duzy wybór, ciekawa oferta produktów - pod jednym adresem można zamówić wiele poszukiwanych artykułów - za to pochwale Firmę. Szwankuje termin realizacji i z tym związana słaba komunikacja z klientem. Uprzedzenie, że termin wysyłki w moim przypadku (nie znam powodow) rozciągnie s na prawie tydzień, oszczędziłoby nerwów i przykrych słów. Pozostaje mi mieć nadzieję, że mój przypadek był wyjątkiem :))
Dlaczego realizacja zamówienia tak długo trwa?
W poniedziałek rano zarejestrowałam i opłaciłam zamówienie, ale zostało przekazane do kuriera (InPost) dopiero w czwartek. Czy spakowanie kilkunastu produktów wymaga aż 4 dni???
To nie jest odosobniony przypadek. Przy realizacji poprzednich zamówień w marketbio czas oczekiwania był podobny.
Wszystkie produkty i to różnorodne (nawet różańce) szybko dotarły. Zaoszczędziłam dużo czasu, gdyż nie musiałam szukać w wielu sklepach: wszystko dostarczył mi MarketBio. Dziękuję!
Polecam sklep, ale ostatnio wydłużyły się terminy realizacji zamówień - o czym sklep oczywiście poinformował, ale po paru dniach od złożenia zamówienia.
19 wrz 2023
Bardzo dobre produkty rodzynki ,orzechy włoskie i nerkowce. Zamówiłem pierwszy raz i to parę kilo i jeśli się skaczą będę dajelj stałym klientem
Klient marketbio.pl
Firma profesjonalna, dziękować za szybkość i terminowość dostawy towaru do odbiorcy
11 wrz 2023
Sprawnie. Klient otrzymuje powiadomienia na bieżąco. Dziękuję i polecam 😊
5 wrz 2023
Pracownicy elastyczni
Pracownicy elastyczni, pomocni . Paczka mega zabezpieczona .