Klienci bardzo często podkreślają błyskawiczną realizację zamówień oraz dostawę, co jest dla nich dużą zaletą tej obsługi. Klienci bardzo pozytywnie oceniają profesjonalizm, uprzejmość oraz pomocność obsługi sklepu. Kontakt ze sklepem jest oceniany jako bardzo dobry, szybki i skuteczny, a pracownicy są chętni do udzielania informacji. Klienci chwalą staranne pakowanie towaru i zabezpieczanie przesyłek, co wpływa na pozytywne doświadczenia zakupowe. Wielu klientów zauważa atrakcyjne, konkurencyjne ceny w porównaniu do innych sklepów. Produkty oceniane są jako wysokiej jakości, spełniające oczekiwania klientów i zgodne z opisem.
Jak Trusted Shops zapobiega dodawaniu fałszywych opiniiOpiniefugi.pl
Dostawa w terminie wszystko się zgadzało .Polecam
Wszystko ok
Fugi przyszły szybko, te, które zamawialiśmy, dobrze spakowane.
super serwis - wszystko 10/10
:-)
Dobry kontakt i szybka przesyłka :-)
Polecam.
Turbo szybko wszystko załatwione.
Czas dostawy był bardzo długi zamówiłem fugi w piątek przyszły w kolejną środe, nie w dzisiejszych czasach ...
Klej
Szybka dostawa
Towar zgodny z zamowieniem
Sprawnie, szybko, bez pomyłek.
Nie mam uwag, wszystko sprawnie, zamówienie i dostawa !!!
Krótki czas realizacji, towar zgodny z opisem.
Polecam zakupy w sklepie fugi.pl
dobry kontakt, szybkosc realizacji zamowienia.
Szybko i sprawnie
Zamówione i dostarczone. Dobrze spakowane - każdy produkt zabezpieczony. Polecam
Bardzo dobry kontakt ze sprzedającym , szybka dostawa . Polecam wszystkim.
Bardzo dobry kontakt ze sprzedającym
Szybko dostarczona i porządnie zapakowana przesyłka. Miła obsługa. Prezent w postaci kuponu rabatowego. Super!
Szybka dostawa! Polecam
Szybko i Profesjonalnie! Polecam!!!