mirat.eu

Opinie łącznie (1872) Opinie (1097) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Klienci bardzo pozytywnie oceniają szybki czas realizacji zamówień i bezproblemową dostawę, a także solidność zabezpieczenia i pakowania przesyłek, dzięki czemu produkty docierają bez uszkodzeń. Jakość produktów jest wysoko oceniana, z licznymi pochwałami za solidne wykonanie i zgodność z opisem. Obsługa klienta wyróżnia się profesjonalizmem, życzliwością i skuteczną pomocą, a kontakt ze sklepem jest oceniany jako bardzo dobry. Wygląd i design produktów cieszą się dużym uznaniem – klienci często podkreślają, że produkty są piękne, stylowe i nawet lepsze niż na zdjęciach. Proces montażu oceniany jest jako prosty i intuicyjny, a cena produktów bywa określana jako atrakcyjna lub konkurencyjna. Pojedyncze uwagi dotyczą opóźnień lub niedogodności związanych z firmą kurierską. Sporadycznie pojawiają się także drobne defekty produktów oraz trudności z montażem wynikające z niedociągnięć producenta. Rzadko klienci zgłaszają zastrzeżenia do promocji, które mogą wprowadzać w błąd.

Opiniemirat.eu

Przepraszam, że zwlekam z wystawieniem opini, ale czekam jeszcze na inne meble które przyjdą dopiero za jakieś 2 miesiące. Ale otworzyłem paczkę żeby chociaż zobaczyć blat i kolor DĄB WOTAN blat jest solidny i bardzo starannie wykonany kolor super nogi bardzo ciężkie więc dobrze bo będzie stabilne. Mam nadzieję, że całość będzie wyglądać extra. Naprawdę polecam 👍👍👍

Łóżko z szufladami

Łóżko przyszło wcześniej niż w zamówieniu. Było bardzo dobrze i bezpiecznie zapakowane. Czytelna instrukcja - zero problemów ze składaniem. Szuflady to strzał w dziesiątkę. Nie są może wysokie, ale za to głębokie. Można sporo zmieścić. Ogólnie łóżko jest bardzo solidne i ładne. Syn nastolatek (173 cm wzrostu) mówi, że jest bardzo wygodne. Polecam! :)
Bardzo dobre wykonanie. Po złożeniu dwóch szafek następne składa się już intuicyjnie. Wszystkie otwory, nawiercenia pasuja idealnie. Dolna listwa maskująca nóżki mogła by być zrobiona z tego samego co fronty szafek a nie korpusy. Jestem bardzo zadowolona z zakupu.
Parawan świetny. Czas dostarczenia średni. Źle skonfigurowane promocje na stronie www sklepu. Klient kupując produkt, wodzi pasek z informacją, że dostanie dodatkowy rabat po wpisaniu kodu podczas płacenia. Potem się okazuje, że kod nie działa, a klientowi nie przysługuje ten rabat, bo cena produktu już na starcie była nieco obniżona. To po co przy tego typu produktach wyświetla się pasek z dodatkowym rabatem? To wprowadzanie klienta w błąd.
Lampy są absolutnie przepiękne — zakochałam się w nich od pierwszego spojrzenia! ❤️ Jakość i design robią ogromne wrażenie, a efekt po ich zamontowaniu przeszedł moje oczekiwania. Obsługa na najwyższym poziomie: pełen profesjonalizm, życzliwość i ogromna chęć pomocy na każdym etapie. Czułam się naprawdę zaopiekowana, a każde pytanie spotykało się z cierpliwą i fachową odpowiedzią. Z całego serca polecam zarówno lampy, jak i obsługę — i jeszcze raz bardzo dziękuję za pomoc🌹♥️
Ze strony firmy Mirat wszystko ok , natomiast zastrzeżenia do obsługi kurierskiej. Po zawiadomieniu o dostawie ( telefon kuriera , że zaraz będzie) czekaliśmy w 3 osoby żeby wnieść stół. Po uprzedniej rozmowie wiedzieliśmy , że kurier ma wózek co upraszczało wszystko. Po 40 minutach zadzwoniłam do kuriera i dowiedziałam się, że był , ale tam nie ma warunków do rozładunku, nie ma gdzie stanąć i sobie pojechał dalej nie informując nikogo. Następnego dnia , znowu w 3 osoby czekamy na dostawę. Kurier ( inny) przyjechał , zaparkował bez problemu i rozładunek odbył się bez problemu. Jeden minus , ten kurier nie miał wózka. Dziwię się , rozwożąc ciężkie meble , wóżek obowiążkowy.
Towar byl tak zapakowany ze szal mozna by nim zucac pierwszy raz przyszedl towar tak pieknie zabezpieczony polecam bardzo fajna instrukcja no i stół tez polecam
Towar bardzo profesjonalnie zabezpieczony. Pomimo, że na kartonie były ślady transportu- stolik dotarł nieuszkodzony. Czytelna, prosta instrukcja montażu (skręcalam śrubokrętem- nie posiadam wkrętarki). Sam przedmiot - zgodny z opisem, a kolor blatow- rewelacyjny. Polecam

Szybka realizacja, piękny stół

Szybka realizacja, bardzo dobrze zapakowany stół na palecie. Dąb monastery jest piękny, stół stablilny łatwo się rozkłada. Mógłby mieć miejsce do przechowywania dokładek pod stołem i wzór tych dokładek jakby się zgrywał po całej długości było by genialnie. W rozsądnej cenie polecam widać jakość i trwałość. Pozdrawiam
Na razie oceniam obsługę klienta i kuriera⭐⭐⭐⭐⭐ A towar jest jeszcze nie rozpakowany. Pozdrawia.zespol ,, MIRAT "
Obsługa na najwyższym poziomie oraz zaufanie od pierwszego kontaktu telefonicznego - ja zamawiam, Mirat dostarcza, a potem faktura na przelew. Gratulacje!

Radość

Nie wystawiałam opinii, ponieważ ława została złożona dopiero dzisiaj. Jestem bardzo zadowolona, ława jest piekna, calkowicie spełnia moje oczekiwania. Bardzo.dziekuje, serdecznie pozdrawiam Jolanta Smukowska

Brak dziur na śrubki do klamek.

Rozumiem że nie wyrobiliscie się z czasem i wysyłka była pozniej ale jeśli jest opóźnienie tym bardziej chciało by się dostać dopracowany mebel. Zamówiłam 3 szafki wiszące do kuchni, które nie miały dziur na przelot zrobionych na powierzenie klamek. Musiałam zrobić je sama.
Krzesła obrotowe bardzo fajnie, montaż przednich bezproblemowo, dostawa była szybka. Polecam w 100%.
Polecam! Obsługa miła i profesjonalna, otrzymywałam informacje na każdym etapie realizacji zamówienia. Lampy dotarły w idealnym stanie, były bardzo dobrze zabezpieczone.

Rewelacyjny kontakt

Jeden @ i wszystko natychmiast doradzone - nie kupujemy materacy raz w roku, tu dobór odpowiedniego do Naszych potrzeb jest bardzo ważny i właśnie w tym mogłam liczyć na pomoc sklepu . Dziękuję ślicznie :)
Wszystko bardzo dobrej jakości, zadowolenie w 100%.Dostawa również bez zarzutu.Polecam
Meble przepiękne luksusowe, które oprócz luksusu mają duszę w sobie co mozna fajnie zaprojektować wnętrze na ponad czasowy glamur
Szybka dostawa, obsługa klienta na plus
Krzesełka są piękne, dobra jakość a przede wszystkim wygodne 🤩 Szybka dostawa.