Opinie łącznie (2015) Opinie (1024) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Klienci najczęściej chwalą szybki czas dostawy, bardzo wysoką jakość obsługi klienta, solidność oraz wysoką jakość wykonania produktów. Doceniane są także bardzo dobre zabezpieczenie produktów na czas transportu, nowoczesny i estetyczny wygląd oraz przejrzystość instrukcji montażu i łatwość składania mebli. Pojawiają się jednak pojedyncze narzekania na opóźnienia lub problemy z kurierami, sporadyczne zastrzeżenia do obsługi klienta, drobne uwagi dotyczące jakości produktów oraz trudności czy braki w przygotowaniu elementów do montażu.

Opiniemirat.eu

wyodne i kompaktowe

prezentują się super, stackują jeszcze lepiej, idealnie wchodzi jedno na drugie dzięki czemu zajmują malo miejsca i najważniejsze, są wygodne. Siedziałam ok 2h i nic mi nie przeszkadzało, w sensie krzesło nie generowało dyskomfortu/potrzeby wstawania/wiercenia sie - w sensie siedzisz i nie zwracasz już uwagi na krzesło. Także jak dla mnie top, design, użytkowość, użyteczność- polecam. Zeby nie było zby kolorowo to mam ochote przyczepić sie do tkaniny obicia- nitki się zaciągają -podejrzewam że po dłuższym intensywnym uzutkowaniu to spowoduje ze przestaną byc ładne ale na szczescie jeszcze w tym miejscu nie jestem zresztą nic co beżowo/kaszmirowe długo ładne nie jest imo
Z całego serca polecam! ❤️ Fotel jest przepiękny, wykonany z ogromną starannością i prezentuje się jeszcze lepiej niż na zdjęciach. Mebel naprawdę pierwsza klasa – jakość, wygląd i wykonanie na najwyższym poziomie! Ogromny plus również za cudowną obsługę. Kontakt od początku do końca był rewelacyjny – bardzo miły, sprawny i profesjonalny. Widać, że firma naprawdę dba o swoich klientów i o każdy szczegół zamówienia. Zdecydowanie 5 gwiazdek i pełne 100% polecenia! ❤️
Elementy przy suficie, maskujące kable, taki czarny okrągły plastik, przy zamówieniu 2 takich samych lamp, tylko o innej średnicy abażura, przy jednym zamówieniu dobrze, jakby były takie same. Ja mam niedaleko siebie powieszone te lampy i widzę jeden ten element cienki, drugi gruby. Generalnie lampy są dobrze wykonane, tylko ten niefortunny zbieg okoliczności sprawił wizualny słabszy efekt.
Lampy są starannie wykonane i prezentują się świetnie. Jednak przy zamówieniu tych samych lamp, tylko z inną średnicą (50 i 60) mocowania przy suficie otrzymaliśmy różne. Jedno jest szerokie, drugie wąskie. Lampy wiszą w jednym pomieszczeniu, jedną nad stołem, druga w salonie i trochę mnie oko kuje. Generalnie jestem zadowolona. Jednak ten drobny element mi się rzuca w oczy. Dziękuję za szybka przesyłkę. Pozdrawiam.

J.Kwidzyn

Zakup fotela w sklepie Mirat to bardzo dobry zakup. Produkt bardzo dobrze wykonany i wygodny. Polecam wszystkim. Dziękuję za obsługę mojego zamówienia, szczególnie Pani Ani,która była ze mną w kontakcie telefonicznym w trakcie jego realizacji. Pozdrawiam
Przepraszam, że zwlekam z wystawieniem opini, ale czekam jeszcze na inne meble które przyjdą dopiero za jakieś 2 miesiące. Ale otworzyłem paczkę żeby chociaż zobaczyć blat i kolor DĄB WOTAN blat jest solidny i bardzo starannie wykonany kolor super nogi bardzo ciężkie więc dobrze bo będzie stabilne. Mam nadzieję, że całość będzie wyglądać extra. Naprawdę polecam 👍👍👍

Łóżko z szufladami

Łóżko przyszło wcześniej niż w zamówieniu. Było bardzo dobrze i bezpiecznie zapakowane. Czytelna instrukcja - zero problemów ze składaniem. Szuflady to strzał w dziesiątkę. Nie są może wysokie, ale za to głębokie. Można sporo zmieścić. Ogólnie łóżko jest bardzo solidne i ładne. Syn nastolatek (173 cm wzrostu) mówi, że jest bardzo wygodne. Polecam! :)

Stoliki czarne

Trochę długo trwała ta dostawa ale ja się na to zgodziłam. Jestem trochę zaskoczona tym , że stoliki są matowe. Poprzednie , które kupowałam były satynowe. Mam nadzieję, że będą się mniej rysować.
Bardzo dobre wykonanie. Po złożeniu dwóch szafek następne składa się już intuicyjnie. Wszystkie otwory, nawiercenia pasuja idealnie. Dolna listwa maskująca nóżki mogła by być zrobiona z tego samego co fronty szafek a nie korpusy. Jestem bardzo zadowolona z zakupu.
Bardzo dobra komunikacja z sprzedajacym, zwłaszcza jeśli chodzi o transport i dostawę towaru. Same meble dopiero są montowane- trudno ocenic ich jakość , Ale nie ma pomyłek.
Podobało mi się wszystko czyli łóżko i materac. A mili Panowie przynieśli na moje 3 piętro. I wszystko ładnie było spakowane. Dziękuję bardzo.

Rewelacja

Obsługa super. Wszystko w porządku. Co prawda na fotel musiałam poczekać dłuższy czas, ale było to zaznaczone w opisie przedmiotu, także wszystko zgodnie z opisem.

Polecam, rewelacyjna jakość

Bezproblemowy szybki proces zakupu, zakupione fotele (krzesła obrotowe) solidne, stabilne podstawy, perfekcyjnie wykończone siedziska a wszystko w bardzo niskiej cenie
Parawan świetny. Czas dostarczenia średni. Źle skonfigurowane promocje na stronie www sklepu. Klient kupując produkt, wodzi pasek z informacją, że dostanie dodatkowy rabat po wpisaniu kodu podczas płacenia. Potem się okazuje, że kod nie działa, a klientowi nie przysługuje ten rabat, bo cena produktu już na starcie była nieco obniżona. To po co przy tego typu produktach wyświetla się pasek z dodatkowym rabatem? To wprowadzanie klienta w błąd.
Lampy są absolutnie przepiękne — zakochałam się w nich od pierwszego spojrzenia! ❤️ Jakość i design robią ogromne wrażenie, a efekt po ich zamontowaniu przeszedł moje oczekiwania. Obsługa na najwyższym poziomie: pełen profesjonalizm, życzliwość i ogromna chęć pomocy na każdym etapie. Czułam się naprawdę zaopiekowana, a każde pytanie spotykało się z cierpliwą i fachową odpowiedzią. Z całego serca polecam zarówno lampy, jak i obsługę — i jeszcze raz bardzo dziękuję za pomoc🌹♥️
Miła obsługa, łatwy kontakt z biurem obsługi klienta (telefon a nie tylko mail jak to często bywa), terminowość.
Ładny parawan, całkiem dobrze wykonany jak na cenę
Ze strony firmy Mirat wszystko ok , natomiast zastrzeżenia do obsługi kurierskiej. Po zawiadomieniu o dostawie ( telefon kuriera , że zaraz będzie) czekaliśmy w 3 osoby żeby wnieść stół. Po uprzedniej rozmowie wiedzieliśmy , że kurier ma wózek co upraszczało wszystko. Po 40 minutach zadzwoniłam do kuriera i dowiedziałam się, że był , ale tam nie ma warunków do rozładunku, nie ma gdzie stanąć i sobie pojechał dalej nie informując nikogo. Następnego dnia , znowu w 3 osoby czekamy na dostawę. Kurier ( inny) przyjechał , zaparkował bez problemu i rozładunek odbył się bez problemu. Jeden minus , ten kurier nie miał wózka. Dziwię się , rozwożąc ciężkie meble , wóżek obowiążkowy.
Materace są super,dobry kontakt z obsługą.
Polecam, szybka dostawa, świetny towar

• +48918228056
  • mirat.eu
  • mirat@mirat.pl
  • Stargard, POL

mirat.eu

Witamy na stronie Mirat.eu - Więcej niż meble. Nasz internetowy sklep meblowy oferuje jednocześnie szeroki asortyment mebli, dekoracji oraz tekstyliów do Twojego domu. Ze względu na różnorodność naszy...