mirat.eu

Opinie łącznie (1872) Opinie (1097) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Klienci bardzo pozytywnie oceniają szybki czas realizacji zamówień i bezproblemową dostawę, a także solidność zabezpieczenia i pakowania przesyłek, dzięki czemu produkty docierają bez uszkodzeń. Jakość produktów jest wysoko oceniana, z licznymi pochwałami za solidne wykonanie i zgodność z opisem. Obsługa klienta wyróżnia się profesjonalizmem, życzliwością i skuteczną pomocą, a kontakt ze sklepem jest oceniany jako bardzo dobry. Wygląd i design produktów cieszą się dużym uznaniem – klienci często podkreślają, że produkty są piękne, stylowe i nawet lepsze niż na zdjęciach. Proces montażu oceniany jest jako prosty i intuicyjny, a cena produktów bywa określana jako atrakcyjna lub konkurencyjna. Pojedyncze uwagi dotyczą opóźnień lub niedogodności związanych z firmą kurierską. Sporadycznie pojawiają się także drobne defekty produktów oraz trudności z montażem wynikające z niedociągnięć producenta. Rzadko klienci zgłaszają zastrzeżenia do promocji, które mogą wprowadzać w błąd.

Opiniemirat.eu

Meble fajne, polecam. Czas realizacji trochę się wydłużył ale polecam.
Dostępność i dobór produktów
Dobrze zapakowana przesyłka, kruche płyty trzeba uważać na laminat.
Bardzo dobry kontakt ze sprzedającym. Towar zgodny z zamówieniem
wszystko jak w opisie
Towar doszedł dobrze zapakowany było trochę opóźnienia ale byłam o tym poinformowana wiem że jeżeli będę potrzebować dokupić coś do domu to tylko w tej firmie Poleciłam znajomym
Sprawna obsługa i wszystko odpowiednio zabezpieczone. Dziękuję.
Bardzo szybka realizacja zamówienia. Solidny sklep internetowy. Ławostół dobrze zabezpieczony przed uszkodzenie w trakcie transportu. Super Firma przewozowa i Pan Kurier dostarczający zamówienie do Radomia miły i pomocny w dostarczeniu przesyłki pod wskazany adres. Jeszcze raz planuję zakupy w Państwa sklepie internetowym.
Bardzo ładna faktura i kolor. Dobrze się komponuje w pokoju z innymi starymi meblami z nutą nowoczesną. Łatwy w złożeniu. Polecam.
Szybka realizacja
Dostawa na czas, panowie uprzejmi i ułożyli paczki w miejscu, które wskazałam. Cały proces transportu od sprzedawcy był dostępny w aplikacji, a numer do kuriera był podany w wiadomości, więc mogłam dopytać o przybliżona godzinę dostawy.

Szybko, sprawnie
Wszystko w porządku. Stolik ładny i łatwy do złożenia. Dobrze napisana instrukcja składania z dobrymi oznaczeniami elementów.
Pozdrawiam
Szybka dostawa, b.dobra jakość mebli. Polecam
Wszystko super. Świetna jakość. Piękne meble.
Abcd
Jestem bardzo zadowolona . Ława idealna .Dostawa bardzo szybko dotarła. Polecam