etuipersonalizowane.pl

Opinie łącznie (7) Opinie (7) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Opinieetuipersonalizowane.pl

Oszustwo, nie zamawiać z tego sklepu

Zamówienie złożone 6.12 - opłata pobrana, brak potwierdzenia zamówienia, brak produktu do dnia dzisiejszego!! Kontakt z obsługą dramatyczny, trzeba wysyłać milion maili, aby raczyli odpisać. Zostałam bez prezentu na święta i bez pieniędzy - bo nie mogę się doprosić zwrotu za niezrealizowane zamowienie. Omijać szerokim łukiem !!!
Świetna jakość i szybka dostawa. Moje etui wygląda idealnie.
Case jest bardzo łamliwy a po jednym upadku już jest popękany . Nie dostałem ani jednej informacji o tym czy środki z konta były pobrane czy transakcja się powiodła , faktury , potwierdzenia wysyłki i numeru śledzenia . Nic zero kontaktu

Odpowiedź ze sklepu etuipersonalizowane.pl

Przepraszamy, Maksym, że dopiero teraz odpowiadamy i że otrzymane etui okazało się tak kruche oraz że zabrakło informacji o płatności i wysyłce. Chętnie wyślemy bezpłatnie nowe etui i pomożemy wyjaśnić brak powiadomień. Prosimy o kontakt przez https://www.etuipersonalizowane.pl/help/contactforms, abyśmy mogli szybko rozwiązać sprawę.