3dprima.com/pl

Opinie łącznie (561) Opinie (550) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Klienci bardzo często chwalą szybkie tempo realizacji zamówień i dostawy. Obsługa klienta oceniana jest jako profesjonalna, życzliwa i bardzo pomocna w rozwiązywaniu problemów. Proces zakupu i realizacji zamówień jest postrzegany przez klientów jako bezproblemowy i sprawny. Klienci wyrażają wysokie zadowolenie z jakości drukarek i akcesoriów, podkreślając łatwość użytkowania oraz świetne rezultaty. Kontakt z firmą oceniany jest jako szybki i sprawny. Choć dostawa zazwyczaj przebiega bezpiecznie i zgodnie z terminem, pojawiają się pojedyncze negatywne doświadczenia z firmami kurierskimi.

Opinie3dprima.com/pl

Zaje- fajny jest moc i nie zacina się. minus to nie co za gruby skalpel. wonder cutter jest cieńszy ale własnie leci do lamusa jako awaryjny gdy chavike padnie. oby wytzymal lata jak wonder. Kris. Aaa zajmuję się ciężkimi przypadkami napraw elektroniki Audi VAG group i ford więt przy okazji to jest reklama Naviservice :) - ale naprawdę cutter polecam
Bardzo polecam 3DPrima! Miałam niewielki problem z pierwszą wysyłką (brak aktualizacji statusu DHL), jednak obsługa klienta zareagowała błyskawicznie. Po moim kontakcie firma nie czekała na wyjaśnienie sprawy z przewoźnikiem, tylko natychmiast przygotowała ponowną wysyłkę drukarki 3D Bambu Lab P1S Combo — tym razem przez FedEx Express, aby mieć pewność, że prezent dotrze na czas. Przesyłka została zaplanowana na 26 lutego, czyli z zapasem przed 1 marca, co było dla mnie bardzo ważne. Doceniam profesjonalizm, szybkie działanie i realne zaangażowanie w rozwiązanie problemu. Tak wygląda odpowiedzialna obsługa klienta. Z pewnością wrócę przy kolejnych zakupach 😊

Zadowolony klient

Realizacja zamówienia sprawna, drukarka wysłana ze Szwecji z darmową przesyłką dotarła w tydzień. Cena drukarki w momencie zakupu niższa o 400zł w porównaniu do innych sklepów więc warto było chwilę poczekać. ;)

Zamówienie dotarło szybko. Cena bezkonkurencyjna. Produkt w pełni zgodny z opisem. Doskonale zabezpieczony na czas transportu. Właśnie go sprawdzam w działaniu, ale wszystko wskazuje na to że jest wszystko w porządku.

Jeśli chodzi o firmę nie mam żadnych jednak firma fedex zawiodła

Jeśli chodzi o firmę nie mam żadnych zastrzeżeń wszystko przebiegło sprawnie i szybko jednak do firmy przewoźnika mam zastrzeżenia paczkę dostarczył mi pod drzwi mimo mojej nieobecności w domu pozostawił ja bez nadzoru i nie informując mnie ze paczka leży pod drzwiami gdyby mnie nie bylo w domu przez dłuższy czas paczkę mogli zwyczajnie ktoś ukraść czy mogła by zmoknąć gdyby padał deszcz firma fedex zachowała sie bardzo nieodpowiedzialnie i niestety może to w przyszłości odbić sie na państwa renomie jedyny plus ten sytuacji jest taki ze mieszkam na zamkniętym osiedlu z kamerami i nikt poza mieszkańcami nie ma dostępu do naszego osiedla jednak nie ściąga to odpowiedzialności z przewoźnika ze paczkę dostarcza się do rak własnych bądź w ostateczności normuje się osoba ze taka paczka na niego czeka niestety w przyszłości mimo naprawdę dobrego zdania o państwa firmie zastanowię sie czy ryzykować następny zakup ze kurier znowu postąpi nieodpowiedzialnie
Drukarka po prostu mnie powaliła! Niby to tylko A1 mini od Bambulab, ale jakość całośći to jest absolutne top! Serio, od sposobu zapakowania i zabezpieczenia poprzez przygotowanie, pierwsze uruchomienie i w końcu wydruk, woow! Celebrowałem każdy moment, jakość biła nawet z woreczków ze śrubkami. Drukarka jest mega cicha, sprawdza nawet za każdym razem stabilność stołu, na którym stoi i kompensuje sobie to tak, aby wydruk wyszedł maksymalnie precyzyjny. Ona po prostu drukuje pięknie bez żadnych ustawień, główkowania i doktoryzowania w dziedzinie, która zdaje się nie mieć końca. Po prostu włączamy i cieszymy się świetnym drukiem. Aplikacja na telefon to również top, prosta w obsłudze i wprowadza nas krok po kroku w tajniki druku w ogóle przy tym nie zniechęcając. Mam wrażenie, że to były najlepiej wydane 799 zł w życiu :) Naprawdę niczego nie koloryzuje pisząc tę opinię i nie wiem, czy ktoś mógłby być niezadowolony z tej drukarki.

idealna na początek

Jestem bardzo zadowolony z Creality Ender-3 V3 SE. Drukarka była łatwa w instalacji i konfiguracji, a pierwszy wydruk udało się wykonać szybko i bez problemów. Jakość wydruków jest bardzo dobra jak na ten budżet, a praca stabilna i powtarzalna. To świetny wybór na start i dla osób, które chcą drukować bez ciągłego „grzebania” w ustawieniach.
Drukarka jak dla mnie bardzo dobra, po przesiadce z creality 3v2 Neo drukuje o wiele szybciej jednak jest o wiele bardziej głośna, tyle że creality zmodyfikowana pod kątem cichych wentylatorów itp. Na pewno problemy wieku dziecięcego jeszcze wyjdą tak że zobaczymy. Jeden problem jaki już napotkałem to współpraca z filementem Devil Design, po wydrukowaniu części i chęci ponownego druku często zgłasza problem z ekstruderem, problem polega na tym że obcinając filament deformuje go i jest problem z ponownym wepchnięciem go do ekstrudera, trzeba go wyciągnąć z amsa i ręcznie przyciąć wtedy wchodzi jak należy. Nie wiem jak się zachowuje z filamentami od Bambu Lab bo jeszcze takowych nie posiadam. Ogólnie polecam drukarkę.
Hej, Zamówiłem drukarkę Bambulab P2S. Dostawa błyskawiczna zgodna z zapewnieniem firmy. dostawca DHL Ekspres super - nawet wnieśli na 4 piętro. Drukarka dotarła nieuszkodzona bezpiecznie zapakowana. Od paru dni drukarka jest testowana na wielu wydrukach i z różnymi filamentami (Bambu) głónie PETG CF,HF oraz PLA Mate również CF. Po moim Ender 3 to jest przeskok szybkościowy i jakościowy. Drukarka jest raczej cicha jak wydaje dźwięki to raczej niskie tony. Silniki są dobrze skalibrowane pod względem głośności i kultury pracy. Jedyne co mnie zaskoczyło to ciemniejszy kolor obudowy, jest bardziej szara niż te które ogldałem na stronach bambulab. Ale moja żona mówi że to lepiej niż jasna. Jedynie to czego mi brakuje w tej drukarce to możliwość dokończenia drukowania po zaniku napięcia. Mój Ender 3 to miał!. Pozdrawiam.
Wszystko fajnie mega szybko tylko ciezki kontakt z firma kurierska ,misza nad tym bardzo popracowac

bez najmniejszych zarzutów

szybka dostawa, bieżące maile o stanie przesyłki, dobrze zapakowane, darmowa gwarancja. sztos :)
Maciej D.
Bytom
To moja pierwsza drukarka 3D , jestem jak najbardziej zadowolony z niej ponieważ drukuje dobrze , wiadomo będą jakieś wtopy ale to jest do zaakceptowania nic nie jest idealne . Jak narazie wydrukowałem kilka przedmoitów i jestem szczerze usatysfakcjonowany tym wyborem . Zastanawiam się nad drukiem w kolorze ale to z biegiem czasu
Szybką wysyłka...dobra cena...będę tam kupował pomimo dużej odległości.

Szybka realizacja zamówienia

Szybko się odpisują, szybka realizacja zamówienia oraz wysyłka.
Przesyłka dostarczona sprawnie. Produkt zgodny z opisem.

Uprzejmość, PROFESJONALIZM

Uprzejmość, profesjonalizm, szybkość, a przede wszystkim dbałość o klienta.
Wszystko przebiegło jak powinno.
bardzo responsywny support, wychodza naprzeciw klientowi. Jestem bardzo zadowolony!

Bardzo życzliwa i merytoryczna obsługa zarówno handlowa jak i serwisowa

Bardzo szybko, profesjonalnie. Bardzo życzliwa i merytoryczna obsługa zarówno handlowa jak i serwisowa. Dostawa w ciągu kilku dni, SUPE
Szybko, sprawnie i bez problemów.