CentrumChoinek.pl - sklep internetowy z choinkami sztucznymi.

Opinie łącznie (1338) Opinie (862) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Klienci bardzo często podkreślają, że choinka wygląda jak żywa, jest piękna i naturalna, nierzadko przewyższając oczekiwania. Opinie o jakości wykonania są przeważnie bardzo pozytywne — klienci chwalą solidność, dbałość o detale i trwałość produktu. Klienci są bardzo zadowoleni z ekspresowej realizacji zamówienia i szybkiej dostawy choinki. Wielu klientów zwraca uwagę na solidne zabezpieczenie choinki podczas transportu. Kontakt ze sprzedawcą oraz obsługa klienta oceniane są bardzo wysoko, klienci wyrażają uznanie dla profesjonalizmu i uprzejmości. Klienci często oceniają cenę choinek jako korzystną w stosunku do jakości. Zdarzają się pojedyncze uwagi o niewystarczającym opakowaniu podczas transportu. Pojawiają się także sporadyczne wzmianki o wysokiej cenie lub kosztach transportu.

OpinieCentrumChoinek.pl - sklep internetowy z choinkami sztucznymi.

Poświąteczna choinka

Bardzo dobry produkt, drzewko łudząco podobne do naturalnego. Moje uznanie za staranne wykonanie, gorąco polecam i rekomenduję zakupy w waszym sklepie
Piękna choinka ,,sosna kryształowa,, wyjątkowo wyglądają ośnieżone końcówki gałązek jak prawdziwa.Stojak solidny.Polecam każdemu Mama posiada jodłę kałkaską i też jest zadowolona
choinka dotarła szybko, ładnie zapakowana (nawet karton był z choinkowym wzorem). Samo drzewko bardzo mi się podoba; gęste, idealnej wielkości i wygląda jak żywe.

Piękna choinka

Choinka świetna. Początkowo byłam sceptycznie nastawiona bo po wyjęciu z pudełka no nie robiła wrażenia. Ułożenie gałązek zajęło ok. 1.5 h. Było warto. Naprawdę polecam.
Zamówiłam choinkę, lepszej nie mogłam sobie wymarzyć. Polecam zarówno sklep jak i obsługę, gdzie spotkałam się zaangażowaniem i doinformowaniem. Polecam!

Warta swojich pieniędzy

Długo się zastanawialiśmy się nad kupnem bo cena nie jest mała ale jak już ją rozłożyliśmy to warto było wydać bo wygląda jak prawdziwa Polecam
Choinka na pniu jest piękna jak w opisie gęsta trochę pachniała nie ładnie ale po dniu na balkonie jest oki wyciągnięta z kartonu jeszcze nie ułożona a już jest super
Choinka wygląda tak jak na zdjęciu. SuperJedynie proponuję pakować je do pudełek otwieranych na dłuższym boku było by łatwo je wyciągnąć i zapakować po sezonie.
Super choinka! Wygląda jak żywa. Gęsta, stabilna, gałązki sztywne można wieszać cięższe ozdoby i nic nie opada. Warta swojej ceny! Szybka wysyłka! Polecam

Choinka wygląda jak prawdziwy świerk.

Choinka wygląda jak prawdziwy świerk, gęste gałązki. Wygląda jak na zdjęciach. Polecam firmę Centrum Choinek. Zamówienie zrealizowana w szybkim terminie.
Polecam, choinka piękna, cenna dobra, zdjęcie nie oddaje tego efektu gałązek, wystarcza nawet same światełka i jest efekt. Polecam z całego serca
Choinka cudna :) naprawdę wygląda jak żywa , wykonana bardzo starannie, stojak stabilny , polecam nie zdecydowanym. Przesyłka zapakowana starannie .

Wszystko ok

Choinka dostarczona bardzo szybko, prezentuje się bardzo dobrze - z daleka jak żywa, kolor naturalny.
Choinka piękna, jestem w niej dosłownie zakochana ❤️, jedyny minus nie trafiłam na promocję 😅 (czubek specjalnie zrobiłam inaczej)

Zadowolona klientka

Zamówienie, dostawa bez żadnych problemów.Choinka świerk kaukaski 220 cm rewelacja, gęsty, bardzo zbliżony wyglądem do żywego drzewka. Polecam.
Choinka sztuczna jak żywa. Szybka odpowiedź na zapytanie, szybka realizacja. Choinka jak żywa. Trochę za gęsta, ale jest ok.
Choinka bardzo ładna, spełniła oczekiwania, naturalny wygląd i ładny kolor zielonych gałązek, dobra cena . Choinka wysłana szybko i sprawnie.

Piękna choinka polecam

Szybka wysyłka, produkt dobrze zapakowany, choinka piękna, naprawdę gęsta i wyglada jak żywa. Jestem bardzo zadowolona z zakupu, polecam choinkę i firmę.

Piękna choinka,szybka dostawa.

Szybka dostawa, kontakt z firma bardzo dobry. Przesyłka zapakowana solidnie,nieuszkodzona. Choinka piękna, jesteśmy zadowoleni z produktu.
Szybko i sprawnie, dziękuję, chociaż liczyłam na to, że wymiar 135 będzie dla samej choinki, a to chyba wymiar ze stojakiem, ale reszta ok.