lulua.pl

Opinie łącznie (385) Opinie (385) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Klienci bardzo często chwalą szybką wysyłkę i realizację zamówień, podkreślając sprawność i terminowość dostawy. Doceniają również estetykę, bezpieczeństwo oraz dodatkowe niespodzianki w opakowaniach, co pozytywnie wpływa na ich doświadczenie zakupowe. Możliwość otrzymania lub zamówienia próbek, ich jakość oraz wartość dodana są często wyróżniane w opiniach. Duży wybór perfum, w tym niszowych i trudno dostępnych marek, to jeden z największych atutów sklepu. Klienci bardzo pozytywnie oceniają jakość i unikalność oferowanych zapachów oraz produktów. Sprawny i szybki kontakt ze sklepem, zarówno mailowy, jak i telefoniczny, jest również często chwalony, szczególnie w sytuacjach wymagających wyjaśnienia. Opinie o obsłudze są w większości pozytywne, chociaż pojawiają się sporadyczne negatywne uwagi dotyczące podejścia personelu.

Opinielulua.pl

Opinia

Jakość dostarczonych perfum, szybka obsługa, bieżąca informacja o stanie zamówienia.
Wszystko idealnie, nie ma nic do poprawy😊 Dziękuję!

Kocham Lulua

Bardzo się cieszę z zamówienia. Polecam Lulua ponieważ mają w asortymencie marki, które kocham + możliwość przetestowania zapchów na małych próbkach (2ml).
Zamówienie dotarło bardzo szybko, wszystko w najlepszym porządku .
Wszystko super. Realizacja zamówienia, świetnie zapakowane,i miły prezencik w paczce.
Spodobało mi się , że w środku była karteczka wiosna , lato. Zapachy cudne .
Wyjątkowe miejsce. Zapachy są spektakularne, to wiadomo, ale miałam okazję też poznać pasjonatki, które prowadzą tę sprzedaż - dlatego pamiętam i wracam.
Szybka wysyłka, estetyczne opakowanie, dobry kontakt mailowy:)
Bardzo szybka wysyłka i bardzo miła obsługa.

Szybka, bezproblemowa realizacja zamówienia
Trudno ocenić ten sklep. Wybór perfum jest naprawdę dobry, a sam lokal w Krakowie jest bardzo przytulny. Niestety, wszystko psuje obsługa: niby nikt nie jest otwarcie niegrzeczny, ale cały czas ma się wrażenie, że jest się tam niemile widzianym. Wyjątkiem są klienci kupujący po kilka flakonów naraz – do nich podejście jest zupełnie inne.
Bardzo miła obsługa, ogromny wybór perfum, polecam.
Wszystko mi się podobało, dostawa była szybka i wysokiej jakości, dodatkowo dołożyli dwa bardzo fajne próbki 🔥🔥🔥

Odpowiedź ze sklepu lulua.pl

Szanowni Państwo, serdecznie dziękujemy za podzielenie się tak pozytywną opinią o zakupach w Perfumeria Lulua. Cieszymy się, że szybka dostawa oraz wysoka jakość naszych produktów spełniły Państwa oczekiwania. Dodatkowe próbki to nasz sposób na podziękowanie za zaufanie i okazja do odkrywania nowych zapachów. Jesteśmy wdzięczni za wybór naszej perfumerii i zapraszamy do kolejnych zakupów. Zespół Lulua
T P
TOMASZ P.
Wszystko super polecam 10000 krotnie
Szybka wysyłka, pięknie zapakowana paczka i próbeczki w środku
Szybka dostawa, super perfumy
Zakupiłam perfumy serpentine. Wcześniej zakupiłam próbkę tego zapachu. I niestety zapach perfum nie zgadzał się z zapachem próbki. Zapach w próbce został pomylony z jakimś innym, który notabene bardzo mi się spodobał i dlatego go wybrałam po głębokiej selekcji innych zapachów. Próbkę wciąż posiadam i mogę to udowodnić.

Bezproblemowa realizacja i szybka dostawa. Polecam!
Zapach i jakość kul do kąpieli jest nieziemska
Bardzo szybka wysyłka. duży plus za to