Ważny od: 1 sty 1970
- Zweryfikowana tożsamość
- Szyfrowana transmisja danych
- Przejrzysty proces składania zamówienia
Klienci bardzo często podkreślają ekspresową i sprawną realizację zamówień. W większości są bardzo zadowoleni z jakości produktów, które często przewyższają ich oczekiwania. Otrzymany towar zazwyczaj jest zgodny z opisem i ofertą na stronie. Opinie o obsłudze są przeważnie bardzo pozytywne, podkreślając profesjonalizm, łatwość kontaktu i uprzejmość pracowników. Pakowanie przesyłek zazwyczaj spełnia oczekiwania klientów. Sporadycznie pojawiają się głosy zawodu opóźnieniami w realizacji zamówień oraz pojedyncze sugestie dotyczące lepszego zabezpieczenia paczek.
Jak Trusted Shops zapobiega dodawaniu fałszywych opiniiOpinieHOMENO.pl
Po wpłacie dużej sumy zero wiadomości co z zamówieniem mimo że na stronie pisze że jeśli zamówi się towar do 12 godziny następnego dnia u ciebie, jest to nieprawda czekałem 3 dni i sam musiałem dzwonić co z przesyłką się dzieje nawet nie dotarła przez kuriera in post którego zaznaczyłem a zupełnie kogoś innego dlatego jedna wielka porażka przy tak dużej sumie zamówienia myślałem że będzie to lepiej zorganizowane,że ktoś mnie poinformuje że zostanie pózniej wysłana a tu nic wpłaca się pieniądze i nie wiadomo co się z nimi dzieje.
Taśma ogrodzeniowa WDB Basic Line
Produkt dobrej jakości, ładnie wygląda na ogrodzeniu, dobrze znosi wysokie temperatury, najlepiej zakładać przy temperaturach około 20 stopni lub pochmurne dni. Kontakt z firmą dobry, Pani pomocna. Paczka dotarła w całości chociaż mogłaby być zabezpieczona czarną folią strecz.
Kupiłam taśmę premium line 700 g. Na balkon super i starczyła 1 rolka, a nie wierzyłam i wziełam 2. Dopiero założyłam i jestem zachwycona.
Proszę nie oferować produktu do sprzedaży którego nie macie na stanie magazynowym przez to wprowadzacie kupujących w zakłopotanie i opóznienia nawet nie informując o tym kupującego.I jeszce wysyłacie żeby wystawić opinie za zakupiony towar którego do dzisiaj nie otrzymałem.
Bardzo sprawna dostawa paczki , nawet w takim okresie jak sylwester :)
Może dobrze było by, żeby zamówienie było w kartonie zbiorczym , a nie małe kartoniki posklejane taśmą jeden do drugiego, bardzo długo zajmuje ,,rozbieranie " takiej paczki , kartoniki stają się nieczytelne , co może sprawiać problemy przy ewentualnym zwrocie towaru bądź odsprzedaży...
Co do jakości to zobaczymy po czasie ...
Wygląd i jakość spełnia oczekiwania
Bardzo profesjonalnie.
Na czas. Wysoka jakość.
Dwa zakupy.
Jeszcze tu kupię.
Jan
Bardzo wysoka jakość produktu, mam zastrzeżenia do dostawy kurierskiej do paczkomatu dwa opakowania były silnie uszkodzone, prawdopodobnie paczką prawdopodobnie rzucano.
Kilkukrotnie kupiłam taśmy ogrodzeniowe do paneli .Sa świetnej jakości,ogrodzenie wygląda rewelacyjnie.Towar dostałam szybko.Dziękuję i polecam.
Szybka wysyłka zgodna z zamówieniem
Szybka dostawa, jestem bardzo zadowolony .
Osłony jeszcze nie założyłam dziś przyszła ale kolor i struktura mi odpowiada
Super szybka ich wysylka ,Produkt dobra jakosc
Błyskawiczna wysyłka, towar bardzo dobrej jakości, zgodny z opisem, dobrze zapakowany, najtańszy w PL. Polecam!
Dostawa ekspresowa. Towar też ok.
Szybko i sprawnie
HOMENO.pl