Hurtownia internetowa | Sklep Swatt.pl- Logo - Opinie

Hurtownia internetowa | Sklep Swatt.pl

Opinie (446) w ciągu ostatnich 12 miesięcy  Opinie łącznie  (975)

8 mar 2024
Jeszcze nigdy nie zostalam tak szybko sprawnie i profesjonalnie obsłuzona. Sprzęt swietnie dziala instrukcja prosta w j. polskim. Zakupilam juz w SWATT kilka rzeczy wszystko jest ok, Sprzety spełniają moje oczekiwania bardziej niz się spodziewałam bo są bardzo tanie.

26 wrz 2024
Jedyne co podlega ocenie to czas wysyłki. W jaki sposób mam ocenić jakość usługi, jeżeli zamówienie złożyłem tydzień temu a paczka nie została jeszcze wyslana

Opinie nt. sklepu Hurtownia internetowa | Sklep Swatt.pl

Resetuj
13 lip 2024
15 lip 2024
Dziękujemy za pozytywną opinię! Jesteśmy otwarci na wszelkie sugestie, które mogą przyczynić się do jeszcze lepszego doświadczenia zakupowego w przyszłości :) Pozdrawiamy Zespół Swatt
9 lip 2024
15 lip 2024
Dziękujemy za fantastyczną opinię! Cieszymy się, że są Państwo zadowoleni z naszych produktów i usług. Satysfakcja klienta jest dla nas najważniejsza :) Pozdrawiamy Zespół Swatt
9 lip 2024
15 lip 2024
Dziękujemy serdecznie za pozytywną opinię! Zapraszamy serdecznie do odwiedzenia nas ponownie :) Pozdrawiamy Zespół Swatt
8 lip 2024
15 lip 2024
Serdecznie dziękujemy za pozytywną opinię! Cieszymy się, że są Państwo zadowoleni z swoich zakupów. Zapraszamy ponownie :) Pozdrawiamy Zespół Swatt
PD
Piotr D.
Kielce
7 lip 2024
15 lip 2024
Cieszymy się, że nasz produkt przyczynił się do Państwa satysfakcji. Zapraszamy na kolejne zakupy w przyszłości :) Pozdrawiamy Zespół Swatt
6 lip 2024
5 lip 2024
15 lip 2024
Serdecznie dziękujemy za Państwa opinię. Cieszymy się, że mogliśmy spełnić Państwa oczekiwania. Zapraszamy na ponowne zakupy :) Pozdrawiamy Zespół Swatt
4 lip 2024
4 lip 2024
Dziękujemy za pozytywną opinię. Cieszymy się, że wszystko jest w porządku i nasz produkt spełnił Państwa oczekiwania :) Pozdrawiamy Zespół Swatt
8 mar 2024
13 mar 2024
Dziękujemy za pozytywną opinię! Jest to dla nas bardzo ważne, aby nasi klienci byli zadowoleni. Zapraszamy serdecznie do ponownych zakupów i odkrywania więcej fantastycznych produktów :) Pozdrawiamy Zespół Swatt
19 kwi 2024
Expresowa realizacja, produkt zamówiony w poniedziałek we worek już dostarczony przez kuriera. Polecam !
30 kwi 2024
Dziękujemy za podzielenie się swoimi pozytywnymi wrażeniami! Cieszymy się, że zakupy przebiegły pomyślnie. Zapraszamy ponownie :) Pozdrawiamy Zespół Swatt
16 lut 2024

Ryzykowne zakupy internetowe

Zamówiłam trzy sztuki. Jedna pognieciona,jak widać na zdjęciu. Nie mam ochoty zajmować się zwrotem. Opakowanie nie było uszkodzone,a to oznacza że towar w takim stanie został zapakowany. Dwa pozostałe bez zarzutu.
19 lut 2024
Dziękujemy za opinię! Rozumiem, że nie ma Pani ochoty zajmować się procesem zwrotu, jednak chciałbym poinformować, że do 14 dni istnieje możliwość jego zwrotu, możemy także wymienić grzejnik. Naszym celem jest zapewnienie satysfakcji naszych klientów, dlatego jeśli zdecyduje się Pani na zwrot wadliwej sztuki, chętnie pomożemy w organizacji tego procesu. Pozdrawiamy Zespół Swatt
28 lis 2023

Poleca!

Bardzo dobra obsługa i podejście do klienta. Profesjonalne doradztwo, wszystkie terminy zostały dotrzymane co do minuty. Bezproblemowy kontakt z firmą zarówno przed jak i po sprzedaży. Wszystko na duży plus.
28 lis 2023
Dziękujemy za piękną opinię! To dla nas ogromne wsparcie. Cieszymy się, że spełniliśmy Pana oczekiwania. Zapraszamy serdecznie do ponownych zakupów :) Pozdrawiamy Zespół Swatt
16 lut 2024

Zadowolony z zakupów

Możliwość łatwego wyszukania potrzebnych elementów. Niestety w przypadku solarów i elementów do nich zdarza się, że czytając opis nie sposób odróżnić, np. czym różnią się solary Eco od Premium.
19 lut 2024
Dziękujemy za pozytywną opinię! Cieszymy się, że są Państwo zadowoleni z zakupów w naszym sklepie. Doceniamy uwagę dotyczącą opisów produktów, szczególnie w przypadku solarów i ich elementów. Pragniemy poinformować, że będziemy pracować nad poprawą klarowności opisów, aby ułatwić naszym klientom dokonywanie właściwego wyboru. W razie jakichkolwiek dodatkowych pytań lub wątpliwości, prosimy o kontakt z naszym działem obsługi klienta. Jeszcze raz dziękujemy za wsparcie i zaufanie :) Pozdrawiamy Zespół Swatt
27 kwi 2024

Prawie super!

Byłoby 5 gwiazdek, gdyby numer listu przewozowego byłby dostępny w szczegółach przesyłki, a musiałem dopytywać na infolinii.
6 maj 2024
Dziękujemy za opinię. Rozumiemy, jak ważne jest dla śledzenie przesyłki, będziemy pracować nad usprawnieniem naszych procedur w tym zakresie. Pozdrawiamy Zespół Swatt
20 mar 2024
Obsługa 5+. Zamówienie bojlera w poniedziałek przed południem, dostawa przed południem we wtorek(24h),brawo. Bojler marki Weber wykonany bardzo estetycznie, mimo że chiński wykonawca. Bardzo dobobrej jakości kołki montażowe, metalowe do zawieszenia bojlera. Zobaczymy jaka będzie żywotność bojlera. Póki co nota 5+. Dziękuję i pozdrawiam.
25 mar 2024
Bardzo dziękujemy za tak pozytywną opinię! Cieszymy się, że zamówienie bojlera zostało dostarczone w tak krótkim czasie i spełnił on Państwa oczekiwania. Nasza ekipa stara się zawsze sprostać potrzebom klientów jak najszybciej i jak najlepiej :) Pozdrawiamy Zespół Swatt
5 kwi 2024

Szybka dostawa.

Szybka dostawa bojlera 80 l. Towar dobrze zabezpieczony na czs transportu. Kompetentni pracownicy sklepu. Negatywnie oceniam jakość firmy kurierskiej z powodu braku wystarczającej informacji o terminie dostawy.
8 kwi 2024
Dziękujemy za podzielenie się swoim doświadczeniem! Zapraszamy serdecznie do odwiedzenia nas ponownie :) Pozdrawiamy Zespół Swatt
28 cze 2024
Ceny rewelacja a na dodatek przesyłka o połowę taniej niż u konkurencji, to sprawiło że taniej wyszło zamówić z transportem ze swatt.pl niż z lokalnego rynku oddalonego o 10km od domu.
28 cze 2024
Dziękujemy za podzielenie się swoją opinią! Cieszymy się, że nasza oferta okazała się korzystniejsza niż lokalne propozycje. Zależy nam na zapewnieniu klientom najlepszej jakości w przystępnych cenach. Zapraszamy do ponownych zakupów :) Pozdrawiamy Zespół Swatt
25 cze 2024

Bardzo dobry kontakt przed zakupem

Bardzo dobry kontakt w sprawach technicznych przed zakupem. Sklep przesłał dokumentację urządzenia na moją prośbę w celu sprawdzenia parametrów.
26 cze 2024
Dziękujemy za pozytywną opinię! Cieszymy się, że nasz kontakt spełnił Pana oczekiwania. Staramy się, aby każdy klient otrzymał pełne wsparcie. Jeśli ma Pan więcej pytań lub potrzebuje dodatkowych informacji, jesteśmy tutaj, aby pomóc :) Pozdrawiamy Zespół Swatt
23 cze 2024
Bardzo szybka wysyłka, towar zgodny z opisem, tylko brak telefonu odbiorcy na adresie. Nie mogłam się skontaktować z kurierem. Wszystko inne ok.
24 cze 2024
15 mar 2024
Produkt w dobrej cenie, wysłany szybko, jesteśmy bardzo zadowoleni ze współpracy, Probud Siemiatycze
19 mar 2024
Serdecznie dziękujemy za pozytywną opinię! Jesteśmy bardzo zadowoleni, że spełniliśmy Państwa oczekiwania. Zapraszamy na ponowne zakupy :) Pozdrawiamy Zespół Swatt